Şimdi Ara

Nasıl araba alacağız? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
8
Favori
32.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
347 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş millet aç kalmama derdinde siz hala araba diyorsunuz, bide halen daha al sat yapan, araba yükselten tipler var, size müstahak arkadaşım.

hükümet diyor ki binme arabaya, sen kimsin de arabaya bineceksin?

araba pahalı diye motorsiklet alalım dedik, 40 liralık 50 liralık motor olmuş 100 lira, 95 e var 6 yaşında motorsiklet, öyle yüksek cc birşeyde istemiyoruz 883 cc harleyin fiyatı bunlar.

bizim ülkenin bu senelerde mezun olan, genç olan jenerasyonu resmen ölü jenerasyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Colda

Bisiklete binin sizde. Utanacak bir şey değil.
    2 asgari ücret olmuş düzgün bisiklet
  • Adamlar Tofaşa mı binsin yani ?😂 İşin şakası ' böyle düşünüyor bazı insanlar' ve bu kafa olduğu sürece ' ilerlemez ülke. Çünkü gelişmiş ülkelerde' devlet halk için vardır. Türkiye'de ise' halk devlet için var.
  • Bekar öğretmenim araba almak benim için imkansız
  • Manyaqçocuk M kullanıcısına yanıt

• xgny58x kullanıcısına yanıt

gecmis olsun lüks aracları kapalı otoparkta tutmak gerekli oldu malesef

hayalet ekran yok diye onu almamıs  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 27 Ocak 2021; 10:38:28 >
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam. Zaten yakalansalar bile ceza almadan çıkıyorlar. Tek çözüm kapalı otopark dediğiniz gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: themann41

Adamlar Tofaşa mı binsin yani ?😂 İşin şakası ' böyle düşünüyor bazı insanlar' ve bu kafa olduğu sürece ' ilerlemez ülke. Çünkü gelişmiş ülkelerde' devlet halk için vardır. Türkiye'de ise' halk devlet için var.

Ortadoğuda işler böyle

• Başkalarının mutluluğuyla mutlu olmayı öğrenseniz hiç kaygınız kalmaz.

• Nasıl yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: milesbroke

Nasıl yani?
    Ben cevap vereyim. AKP'li dayıların doğru düzgün telefonları yoktur, herkesin elinde lüks telefon derler, hayatları boyunca araçları olmaz her yerde lüks araç derler,başlarını sokacak evleri yoktur herkes ev alıyor derler, hayatların da tatile cikmamislardir herkes tatile gidiyor derler.
    Budur işte başkalarının hayatlarıyla mutlu olmak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AVM ler dolu, otoparklar full, herkesin elinde telefon, yol yabtı... Şükredin...😂

• quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Kurulu duzenim var yoksa turkiyeye donerim diyeni biliyordum da kurulu duzenim var yoksa yurtdisina cikarim diyeni ilk defa duydum.

• mrjudge07 kullanıcısına yanıt
    Tamam da hocam kimse bu kadar emek harcamak zorunda değil ki, Dünya'nın hiçbir ülkesinde toplumun çoğunluğundan dediğiniz gibi bir performans bekleyemezsiniz, herkesin o kadar hırsı olmayabilir, her zaman birileri çöp toplayacak, birileri eşya taşıyacak, birileri şoför olacak. Bu kendinizi geliştirin muhabbeti çok saçma geliyor artık bana. Insanların istediği belli, benim yaptığım işi yurtdışında yapan nasıl bir standartta yaşıyorsa ben de ona yakın bir standartta yaşayayım.
  • 2000 tl ye telefon alıyorsun belli kitle lük diyor zihniyet değişmeden düzelmez birşey beklemeyin.

• Araba mı ? Çıkar telefonunu göster . Gözünüz doysun.
    Müslümanlık sabır cennet huri tomurcuk almanya covid büyük resim ezan

• Almayalım ama metro ucret ve agi iyilessin

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.