Şimdi Ara

NASIL BECERİYORSUNUZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gırakonda bi çar açtım fakat lagtan kesinlikli kasılmıyor 2 lwl zor oldum siz nasıl el morada gidipte 40+ olmayı başardınız bu lagta anlatırsanız sevinirim

• yukarı
  • 2 gundur uyumuyorum uykundan fedakarlık etceksın ama sonuc ii oluo
    lwl 47 item +6 md,+7 cleaver,pp +5/8 dex dex 6,5takılar
    ap 660 defans 380
  • YAW sen bashtan hata yapmıshsın olm eski serverinde oynasana yaw!!!!!!!!!!! ondaki adama werdiğin emege yazıq deilmi?
  • walla 2 haftadır sabah 6 akşam 10 paramun yapıom hiç geçemem girakona filan ama ypan yapıor =)
  • chrı olmayanlar ıcın gzl seçım fkat chrın vrsa yanlıs hesptr kanımca eskı serverda emek hrcyıp yenı servra gecmıs arkdslara tvsıyem hıc blasmayın derım ıtem vs bulunur onu kas 65+ onu kas 70+ onu kas 61 onu kas ardream =elınde hıç olr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liveman -- 3 Ağustos 2007; 19:16:13 >
  • Güzel ßeceriyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: __XXX_CEZA_XXX__

Güzel ßeceriyoruz...

bende güzel beceririm wallah hıc durmadan burdan gırer asyaya kadar onume gelenı devırıım 5 saat hıc durmadan beccerdıgım gunelrı bılrıım kanqa su nasıl becerıyornuzun yerıne baska bısey yaz ınsananın aklına kotu kotu seyler gelıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakırt44

quote:

Orjinalden alıntı: __XXX_CEZA_XXX__

Güzel ßeceriyoruz...

bende güzel beceririm wallah hıc durmadan burdan gırer asyaya kadar onume gelenı devırıım 5 saat hıc durmadan beccerdıgım gunelrı bılrıım kanqa su nasıl becerıyornuzun yerıne baska bısey yaz ınsananın aklına kotu kotu seyler gelıyor

töbe töbe..
    sen çok şahan izliyin qaliba

• tabiki gece kasıolar rahat rahat

Mageler 60 olsun sen o zmn gör...
  • Nasıl bu kadar hızlı kastınız veya bu işi nasıl yapıyorsunuz ? gibi sorular daha iyi olurdu.Beceriyorsunuz veya becerdınız demek sadece konuyu başka yerlere çeker,millet post kasar yani soruna yanıt bulamassın adamların makarasından ve konu patlar.
  • Kardeşim Emek Harcaman Lazım Server Açıldığından Beri Sabah 5-8 Arası Yatiyorum Uyanıp Durmadan Kasiyorum Cz deki Cardinal-Apos slotları Arasında Gel Git Yaptım Durmadan 50 Oldum Anahtar Görevini Yapıp 51 Oldum Elimle 51 den 53 e Apos Döndüm Görevlere Başladım Yapıyorum Yavaş Yavaş Bazı Görevlerle 54 Oldum Şimdi Görevlere Dewam Geceye 55 Olucam Sabaha Kadar Elimle Kasıp 56 Yı Hedifliyorum Sabah Oluncada Görevleri Yapıp 58 Yani Durmadan Kasman Lazım 50 LVL Adamlar Cz Yı Kasıp Kavuruyor Ben Çıksam Hepsini Bi Kenara Atarım Ama Kendimi Frenliyorum

UNUTMA LVL ATLAYINCA PARANDA OLUR ITEMINDE HAVANDA
  • Adamlar serverin en iyisi en sağlamı olabilmek adına sabah akşam kasıyorlar. Buna değermi bilmem ama sende o fedakarlığı gösterebilirsen iyi yerlere gelirsin

quote:

Orjinalden alıntı: KnighTR

Nasıl bu kadar hızlı kastınız veya bu işi nasıl yapıyorsunuz ? gibi sorular daha iyi olurdu.Beceriyorsunuz veya becerdınız demek sadece konuyu başka yerlere çeker,millet post kasar yani soruna yanıt bulamassın adamların makarasından ve konu patlar.

BECERMEK = Üstesinden Gelmek, Başarmak anlamında. Başka yerlere çekmeyin pls.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.