gerekli bilgi resimde mevcut.. Bugüne kadar korktuğumuz herşey başımıza kurguladığımız şekliyle gelmeye devam ediyor.. İddianame de o kadar mide bulandırıcı şeyler olmasının yanında eksik olan sayfalarda kanaatleri değiştirecek bilgiler olması,sabah gazetesinin sürekli kurgulu haberlerinden sonra etik kurul raporunun Aziz Yıldırım ın tahliyeye en yakın günlerinde iken sızdırılması... O kadar çok şey gördük yaşadık ki inanın artık ülkemde olmak midemi bulandırıyor..Bir kesimin bu resimde anlatılanlara bile bir kulp bulacağına ,kulp bulamadığı anda "şikecisiniz ouğlummm işte neyi uzatınıonuz"diyeceğine,ülkedeki tüm hukuksuzluklara öyle şey mi olur duyarlılığını gösterirken konu Fenerbahçe Aziz Yıldırım olunca adamlar herşeyi ispatlamış bak yatsın tabi xxx azizi" diyecek kadar düşman olduğuna adım gibi eminim.
Herşey bir yana bu usulsüzlükler haber değeri taşımaktayken ufacık bir satır bile göremiyor olmamız bile başlı başına yazılı medya ve tv kanallarının patronlarının tutumunu göstermekte bana göre.
Fazla uzatmayacağım sadece sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. bu arada bahsi geçen eksik sayfalar hakkında bir kısım bilgiyihttps://twitter.com/#!/AliMuratGoktug hesabından okuyabilirsiniz,Fenerbahçeli kardeşlerimin takip etmesini öneririm.
elimden geldiğince konularla burada olmaya çalışacağım.Benim bu kadar zoruma giden olaylar karşısında başkalarının yorumlarını gerçekten merak ediyorum.
İyi forumlar Not: hesapla ilgim yok zaten benim hesabım @_memetali.
İbretle okuyorum. Kanım dondu. Tesbitler müthiş.
Anlayabilmeye ömrümün yetmeyeceğini tahmin ettiğim konuda cfr ve bunun gibi teşkilatların, dünyada ülkelerin sahip olmasını istediği yönetim şekli cumhuriyet iken nasıl olduda bu bir anda islamiyete döndü. Bu ülkeye şeriat, bir Türk istediği için gelmeli veya Cumhuriyetle yönetilmeye bir Türk istiyor diye devam etmeliyiz. Direksiyonun içimizden olmayan başka birisinin elinde olması fikride benim kanıma dokunuyor arkadaş.
Ben 10ay önce dinlemelere izin kağıdı çıkaran 14.ACM hakimi nasıl ve neden 16.ACM baskanı oldu ve Olgun Peker ile şike dosyası ayrilmisken dosya hala 16.ACM mahkemesine geliyor bunu anlamıyorum,anlayamıyorum. Anlayan varsa gönül verdigi renk farketmez gelsin açıklasın şurda. 22yasinda üniversite ogrencisi olarak ülkeden gitmenin yollarını arar ab üniversiteleri ile yazışmaya baslar oldum.. Benimde çok kanıma dokunuyor ülkede bir klüp yoneticileri örgüt kapsamında sorgulanıyor.. Ses çıkarmaya kalkan ogrenci bile olsa tutuklu yargılanma perdesiyle 16ay tutuklu kaldıktan sonra beraat ediyor ama hayatları beraat ettikleri halde kaymış oluyor.. Bu saatten sonra kimse beni olayın siyasi olmadığına inandiramaz.. "kesin kanaat" oluştu artık.. Olaya "Fransız " kalmak islerine geldigi için böyle yapanların gelecekte ki hiç bir davası beni bağlamaz ayrıca.. Adaletin herkese lazım olabileceği gercegini atlıyorlar..
Benim de kanım dondu.
Aziz yıldırımın bugünlerde tahliye olacağını nereden çıkarttınız Gs bölümüde konu var gidin bakın aziz yıldırım gs maçı öncesi tüyo alıyor adam alex'e volkan'a, G.gönül'e vs güvenmiyor culio,stancu, bam, servet, g.zan gibi adamlardan korkuyor ki, gidip rakip takımın kadrosu hakkında bilgi alıyor insan kendi takımına güvenir, bu kadar da olmaz Utanmasa gs'lilerin maçtan önce hangi yemekleri yediğini falan soracak Bu bile size yeter
quote:
Orijinalden alıntı: antonidas
Aziz yıldırımın bugünlerde tahliye olacağını nereden çıkarttınız Gs bölümüde konu var gidin bakın aziz yıldırım gs maçı öncesi tüyo alıyor adam alex'e volkan'a, G.gönül'e vs güvenmiyor culio,stancu, bam, servet, g.zan gibi adamlardan korkuyor ki, gidip rakip takımın kadrosu hakkında bilgi alıyor insan kendi takımına güvenir, bu kadar da olmaz Utanmasa gs'lilerin maçtan önce hangi yemekleri yediğini falan soracak Bu bile size yeter
Ne yani son 10 yıldır her maçta karşı takım maç kadrosunumu vermiş bize?
Yahu kadroyu bilsek ne olacak? kadro kabataslak bellidir zaten.
quote:
Tahliye su gereksiz tutukluluk halinin kalkması ile ilgili. Bugünlerde tahliye olması gündemde çünkü mahkeme kovuşturmaya başladı ve tutuksuz yargılanma talebi var avukatlarının. Tutukluluk kaçma ve delil karartma için uygulanan bir tedbirden ibarettir adam asmaya oynamayı gerektirmeyecek kadar anlamsizdir. Bknz. yumurta atan ogrencilerin 16ay tutuklu yargılanması sonunda beraat etmeleri.artik isler zivanadan çıktı. Deliller mahkemede iddianame kabul edildi artık neyi karratabilir adam. Zaten saglık durumu kötü. Biraz art niyet taşımasa adli irade koyar yurtdışı yasağı adamı evine yollar. Bknz Sadri Şener modeli. Aman fenerbahçe küçülsün nasıl olduğu önemli değil dımı senin için galatasaraylı arkadasım. Senin bu forumda bu cahil bihaber halinle isin ne? Takım kadronuza bakmadan ardarda 10kere olunca acıdı çok.. Ha eğer dersen biz satılmış takımız aziz ayarlamış macları o zaman düşürsünler Aziz baskan yargılansın ama o deli saçması iftiranamede tabiri caiz ise Aziz Yıldırım'ın birilerini satın aldığı yazıyor kimleri aldığı yok o satırlarda saptiyamamislar. Örgüt üyeleri-yönetimde olanlardan baskası değil takım yönetmek örgüt sucu olarak ele alınmış baskana bilgi vermek sözünü dinlemek örgüt liderine itaat etmek olarak geçiyor acın okuyun!- manipülasyon yapmış skorlarda ama kiminle yaptıgı yok.. Saka mısınız lan?!?? Ben lise yıllarımda daha iyi yazardim bir senaryo.. Aziz Yıldırım'ın en büyük sucu hükumette olanların girme dediği ihaleye girip ihaleyi kazanmaktir. İçeri aldıktan yaklaşık 1ay sonra ihale iptal edilip Aziz ve serdar adali ortak şirketinden alınıp Çalık grubuna verildi. Çalık grubunu bı zahmet siz araştırın daha dehşete duşun. Ben fenerbahçemin macını izleyeceğim.
Notcuk:bank Asya'da Yafa 2.ligde oynasa yine seyreder yine stada gitmek için ta izmirden yollara düşerim. Biz düşmekten ne kadar korkmuyorsak herkes düşmemizden o kadar korkuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: TheNorth
quote:
Ne yani son 10 yıldır her maçta karşı takım maç kadrosunumu vermiş bize?
Ne içiyorsunuz yahu..
O yazıdan bunu mu anladın
Son bir soru daha... Neden sabah gazetesi? Ayiklanmis tapeler,etik kurul raporunun özeti,sürekli bir kanaati kesinlestirme cabaları.. Ne gerek var gercekten soruşturma bu kadar iyi yapıldıysa bunlara ne gerek var? Zaten ipe götürmeyecek mı götüremeyecek mi yargı? Neden suc işleme pahasına yayın ilkelerini çiğneyerek bu safsataları basıyor belli yayın kuruluşları? Neye guvenerek? Sikayete tabi olmayan bu suclar islenirken bunlari yapanlar hakkinda sorusturma basladi mi yoksa? Neden bu pacavralar gazetelerde iken o çok büyük gazetecilik başarısı denen haberler altinda kimsenin adi yazmiyor imzasi yok?Çok basit sorular..Sorular o kadar basit ki cevap alamadığımız insanı çileden çıkarmaya yetiyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme