Şimdi Ara

Nasıl Bişey Lazım Bana?? (Ses Sistemi İle İlgili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende 5 tane hoparlor var arkalarından 2 tane kablo çıkıyor 3 tanesi 30 2 tanesi 70 watt. Bunları pirizden besleyip 3,5 mm jak ile telefon, mp3 çalar yada pc gibi aletlere bağlamak istiyorum.

Şimdi bu hoparlorler nerden geldi diceksiniz; hoparlorler müzik sisteminin hoparlorleri ama kolonları bağladığım ana makine yok

Sonuç olarak hoparlorlarin arkasından 2şer tane kablo çıkıyor ses bu kablolardan aktarılıyor.. bunlardan birisi siyah diğeri kırmızı ama ana makine olmadığı için hoparlorleri pirizden besleyemiyorum ve bu kabloların ucunda jak gibi bir şey yok kıstırıp takılıyor.

Buna nasıl bir ek parça ya da devre bulabilirim veya basit birşeyse (Ki sanmıyorum ) kendim yapabilirmiyim bilgili arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorum_yoq -- 17 Ekim 2011; 18:51:23 >

• 3 adet 30W + 2 adet 70W aplifikatör gerek sadece :)
    Yani kayıp olan o kasadan gerek.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: untayk

3 adet 30W + 2 adet 70W aplifikatör gerek sadece :)
    Yani kayıp olan o kasadan gerek.
    Saygılar.

Peki satılır mı bu amplifikatörler yada elle yapamaz mıyız ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenakord08

Elinizdeki hoparlorlerin watt gücü değerinde amplifier yapmanız gerekmiyor normalde surround sistemlerdeki gibi 70 watt hoparlorler için 2X 25 watt Power katı ve 30 watt hoparlorler için de 3 tane TDA 2030 ile 8 watt power yapılması yeterli olacaktır ... hazır olarak bulmak belki biraz zor olacaktır ancak yapılabilir bir iştir..

Devrenin yapımını anlatan bi döküman gibi bir şey var mı elinizde ?? ya da ben nasıl bir arama yapayım ??
  • Bilgisayar hoparlörü varsa onu al ve iki hoparlörüde iptal et ve senin hoparlörleri bağla yani blg anfisini kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.