Şimdi Ara

Nasıl çalışıyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes kendi çalışma düzenini anlatsın fikir alışverişi yapalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• öğlen matematik 1 1.5 saat akşama doğru geometri gece yatmadan son 1 saat fkb ( şuan sadece kimya )
  • Ben yavaş tempodan başlayıp hızlı tempoya doğru koşuyorum.

Her şeyden önce tek bir ders çalışmakla başladım işe. Ramazan'da Palme YGS çalışmaya başladım ve bir ayda bitti. Çoğu ortaokulda gördüğümüz konular olduğu için pek zorlanmadım. Sonra 1 Eylül'e kadar plansız bir şekilde LYS fizik çalıştım ve mekanik tamamen bitti. Yine Palme'den çalıştım. Çembersel hareket ve basit harmonik hareketteki formüllerin ispatını ve mantığını anlayamadığım için Umut Öncül'den çalıştım o kısımları ve çok yararını gördüm. Tavsiye ederim.

1 Eylül'den itibaren geçerli olan bir plan hazırladım.

1 Ekim gününe dek çalıştığım fizik konularının tekrarı ve hem YGS hem de LYS için biyoloji çalışacağım. Ve ilk defa iki dersi bir arada çalışmayı deneyeceğim. Amacım 1 Ekime kadar tüm fiziği ve biyolojiyi bitirebilmek. Fizikten hiç çalışmadığım 12 ünite var sadece. Biyolojim iyi olduğu için ilk bununla başlamak istedim. Kimyayı öngöremiyorum çünkü.

Planıma göre hafta içi beş gün konu çalışacağım ve cumartesi ya da pazar günüde tekrar yapacağım sadece. Bir günüde kafa dinlemeye ayırmayı planlıyorum.

1 Ekim'de kimyaya başlayacağım ve fizik ile biyoloji tekrarına devam edeceğim. Eğer bitmemiş konu varsa da onu çalışacağım. Böylelikle ilk kez üç dersi bir arada çalışmaya başlayacağım. Hedefim 1 ayda da kimyayı bitirmek.

1 Kasım'da ise fen bilimleri bitmiş olacak ve bol bol tekrara başlayacağım. 1 Aralıkta da fen bilimlerine ek olarak matematik ve geometri çalışmaya başlayacağım. Aynı anda dört ders çalışmaya başlayacağım bu dönemde.

1 Ocakta hafta sonları iki deneme çözmeye başlayacağım ve sosyal bilimlere de hafif hafif çalışacağım. Tekrara ve matematiğe de hızla devam edeceğim.

1 Şubata dek fen bilimlerimde artık işin ehli olup YGS matematiği ve YGS-LYS geometriyi de bitirmiş olacağım ve de LYS matematikten de olabildiğine konu bitirmiş olmayı planlıyorum.

1 Şubatta ise Türkçe ve sosyal çalışmaya başlayacağım sınava dek ve her günde YGS deneme çözeceğim.

11 Martta da çalışmalarımın karşılığını görmeyi planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AI Engineer -- 30 Ağustos 2017; 17:40:42 >

• Haftalık program,bu hafta bunlar bitecek vs vs.

Yıllık program ise ekime kadar ygs bitirip lys başlamak. Şubattan itibaren ygs ağırlıklı çalışmak.

• Beyler simdi baslasam cok mu gec kaldim mezuna kaldim dershane gitmicem kaynak matematik var sadece hedefim 100k girmek mf4 cok mu zor yaw nasil baslasam hic bilmiyorum bi yardimci olun bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonsnow1453

Beyler simdi baslasam cok mu gec kaldim mezuna kaldim dershane gitmicem kaynak matematik var sadece hedefim 100k girmek mf4 cok mu zor yaw nasil baslasam hic bilmiyorum bi yardimci olun bana

İmza mesaj uyumu Hocam başla mattan,paragraf çöz her gün yardır gitsin mezunsunda okul yok misss
  • jonsnow1453 kullanıcısına yanıt
    imza mesaj uyumsuzluğu :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapıyorsunuz?
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence güzel program umarım gerçekleştirirsin.

• Günde 4 5 saat çalışıyorum her gün bi saat geo çözüyorum biyolojide konuların yarışındayım kimyada lysye başladım ygs matım iyi ben de lys matematiğe başladım baştan fizik konularına başladım lys ağırlıklı gitmeyi düşünüyorum 2 hafta önce çalışmaya basladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kalemle çalısıyorum cok faydası oluyor.
  • up
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.