Şimdi Ara

Nasıl ders çalışıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha kursum başlamadı ocakta acılacak. Acılana kadar büyük aşama kaydettim. Hiç bilmediğim coğrafyayı internettten videolar ile şuan coğrafya denemelerınde full cıkaracak kadar öğrendim. Onun haricinde Full matematik çözüyorum ki zaten mat ile aram iyidir cok korktuğum bir ders değil. Şimdilerde ise türkçeye de başladım.Türkçeylede aram iyi aslında ama biraz yavaşım ve sınava kadar iyice hızlanıcam inşallah.. Tarih ve Vatandaşlıktan çok korkuyorum.Hele Tarih o kadar zor geliyor ki ne yorum sorunu ne de ezber hiçbir şey yapamıyorum. Çok ders dinledim bir konu ile ilgili ama yok yine testlerde zorlanıyorum.Bu dersi napıcam bilemiyorum.Tarih ve Vatandaslıgı kursa kadar ertledim artık. Şuan full türkçe,mat ve coğrafya kasıyorum test çözerek. Sizce ek tavsiyeleriniz nelerdir? Ve sizde nasıl çalışıyorsunuz özeliikle tarih gibi derslere?

• 3 saat konu 2 saat soru çözerek ilerliyorum hergün ayrı ayrı derslere çalışarak :) cografya ve türkçe kısa olduğu için bitince vatandaşlık ve matematiğe ağırlık verecem :)
  • Coğrafya da kimin videolarını izledin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

Coğrafya da kimin videolarını izledin?

Engin Eraydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.