Şimdi Ara

Nasıl fit görüntüye kavuşurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar sizlere bir soru danışmak istiyorum. 1.70 boyundayım 98 kg dan 65 kiloya kadar düştüm 6 aydır full Body antrenman yapıyorum sabahları kardiyo ve günlük 300 kalorilik açık verip makrolara harfiyen uyup 25 gündür kaçamak dahi yapmadım,Belim 78 cm kadar geriledi ama yine’de göbek bölgesi yağlı dahada kilo vermem gerekirmi bilmiyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum şu an tek istediğim askerliğime kadar(4 ay) bu yaz plaja çıkabilmek bu konuda antrenman ve beslenme tavsiyeleriniz varsa bekliyorum teşekkürler herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dooodo123 -- 21 Haziran 2022; 11:8:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boyun 1.70 ve kilon 65. Daha fazla kilo vermen gerekmez hatta 5 kilo daha alman gerekir. Genellikle erkeklerde boy ile kilo eşit tutulur.

Bu kadar kilo vermene rağmen karın bölgen yağlı ise bir şeyleri yanlış yapmış olmalısın. Ek olarak bu kadar kısıtlı bilgiyle sana yardımcı olmam maalesef zor çünkü 98 kilodan 65 kiloya düştüğün bu süreçte neler yaptığını, neler yapmadığını, neleri nasıl yaptığını, neleri nasıl yapmadığını bilmiyorum. Blog sitemde paylaştığım "Vücut Yağ Oranı Azaltma Hakkında Bilinmesi Gereken Şeyler" isimli yazıyı baştan sona, sindirerek okumanı tavsiye ederim. Umarım faydalı olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.