Şimdi Ara

Nasıl İkna Edebilirim ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene oturduğumuz ile gitmek istiyorum arkadaşlarımın ve sevgilimin yanına ama ailemi nasıl ikna edebilirim bilmiyorum babama bazen soruyorum paranı bul git diyor bazen gitmeyeceksin diyor sınıfımı teşekkürle geçtim ( teşekkkür illegal yöntemle alındı ama sahte değil ) Ailemi nasıl ikna edebilirim arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum yardımmmm

• sana anladığım kadarı ıle hemen gıdılmıyecek kadar uzak bir yer eski sevgilin için mi gitmek ıstıyorsun taaa oraya kadar
  • Aramızda 500 - 600 km var Eski değil aslında hala kız beni sever ben onu biraz onun için biraz diğer arkadaşlar için biraz ailemden uzak tatil yapmak için biraz oraları tekrar görmek için

Bu yaz adanada oturan teyzemlere gidicez ailemle babam yol parasını benim bulmamı istiyor bunun için treni seçebilirim :))
  • Biraz alakasız ama sen huseyin16 mısın?
  • Hayır arkadaşım bu foruma yeni üye oldum malum yaz geldi akşamları dışarıda sabahları bu forumda takılacağım neden böyle bir soru sorma gereği duydun ki ??

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-81373E3E7 -- 14 Haziran 2008; 22:58:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ailemi mi vurayım ??

• Ailemden ayrı filan yaşadım bazen ama hiç böyle tatile çıkayım beni şuraya gönderin demedim ( okul gezileri hariç ) paranı bul diyor ama bazende gidemezsin diyor paramı babaannemden alıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: hydra16

Ailemi mi vurayım ??

al eline ya gitcez ya gitcez de
  • Evde yeteri kadar silah var zaten 1 adet 7.65 mm ; 1 adet 9 mm ; 1 adette av tüfeği
  • Yardımlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.