Boyum 1.60 kilom 56 Ben Kol kası Ve Karın kası istiyorum ne yapmam lazım bana mesela program söyleyin günde 20 şınav dumbell kaldırma gibi şeyler
TAVSİYELERİ BEKLIYORUM NE OLUR AMA VİDEO YOLLAMAYIN
evde biraz zor öle ahım şahım bi kas yapmak ben zayıflamak için günde 150 mekik çekiyorum 6kg lık dambıllada günde 200 indir kaldır yapıyorum kollarda gözle görülür gelişme oldu ama karın bölgesinde bi değişiklik olmadı zaten benim amacım kilo vermek 2-3 kilo versem yeter.
Hımm bende ahım şahım istemiyorumda yanı böle kilo vermek amacım kas ypkmk Önerileri beklıyorum
ilk olarak şınav çek artık kaç çekebiliyorsun kişiden kişiye degişir gittikçe arttırırsın sonra mekik çek mekigi tek seferde yapıp bitirme set şeklinde yap örn:60tane çekiceksin 20tane çek 30sn dinlen tekrar öyle set şeklinde 60yap. barfiks çekme imkanın varsa barfiks çek çok faydalı gerçekten kanatlar vs. çogu bölgeyi çalıstırır en zor hareketlerden biridir, yavaş yavaş arttırırsın. günde 400tane ip atla setler şeklinde müsaitsen günde 1saat yürü-sonra tempo arttırarak koşmaya başlarsın. beslenmenede dikkat edersen istedıklerın olur.
quote:
Orijinalden alıntı: QKazuya
15 ne oldu ergenlık ypıcksn yürüü bebe
yazdıklarından bebe olduğun belli zaten. program için sormuştum ben yaşını, 15 yaşında ne kası yapçan bırakta boyun uzasın bu yaşta başlarsan olursun 165 daha da uzamassın
elbismisn nesin git kumda oyna cacık kadar beyninle burda kendını artislnme kırarım klbını
Bende 13 yaşımı doldurdum. 14 yaşıma girdim. Boyum 156 cm ve kilom 44 kg. Barfiks en fazla 3-4 çekiyorum. bir kerede 30-38 şınav çekebiliyorum. Mekikte de çok zorlanmıyorum. Fakat ben karın ve kol kası yapmak istiyorum. Dumbell kaldırmıyorum ki boyum kısa kalmasın. 2 günde 1, 15er den 2 kere şınav. 25 erden 2 kere mekik çekiyorum. Toplam 30 şınav 50 mekik. Birde yere dümdüz yatıp bacağımı 2 karış havaya kaldırıp bekliyorum. Tekrarlıyorum bunu. 2 günde 1 yapmamın nedeni ise kaslarımın dinlenip daha iyi gelişmesi( öyle duydum)
Sizce 14 yaşındaki biri için bu program uygun mu? boyum kısa kalır mı? Veya nasıl bir program lazım bana
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Dumbell kaldırmakta zarar yokta halterde var kol kasına kuvvet uygulmaktan boy kısalmazki Halterde oluyor o
Ben yinede işimi garantiye alıyım. Birisi program hakkında yardımcı olursa sevinirim. Çünkü eski programı uygulamıyorum. Her gün 90 mekik falan kafam karıştı bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi? Ayrıca mekik ve şınav çekerken zorlanmıyorum. Yani 120 mekik 50 şınav çekebilirim ama kaslarını çok yoranların iyi verim alamadığını duymuştum. Yani 15 yaşındaki biri için nasıl bir program uygundur?
Benım tavsiyem koluna ilk ağrı gelince burak zorlama kas liflerini bi zedelerse kolun felan uzamaz
Korktum şimdi. En iyisi ben 20 mekik 20 şınav yapıyım günde. O da spor olsun diye. Kas yapma işini liseye bırakayım. Yardımlarınız için teşekkürler.
Birşey değil kendini zorlama 20 mekik 20 şınav senin için şuan ideal üstüne çıkma derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme