Bildirim
NASIL TAMİR EDEBİLİRİM?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Yanık olan dirençleri takip et 5 ve 6 numaraya bağlı ise besleme için ön koruma dirençleri olabilir bak bakalım nereye bağlı bu dirençler .buraya yaz yardımcı olayım. -
şu anda çalışıyorum. eve döndüğümde bakarım. ama büyük ihtimalle dediğiniz gibi ön koruma dirençleridir. peki diyelim ki öyle. değerlerini nasıl tespit edebilirim -
Sen bak nedir sonucu yaz -
Evet direnclerin birer uclari kondansatore dolayisi ile 5 ve 6nolu pinlere bagli. Kondansatorun pozitif ucu 5 negatif ucu ise 6 nolu pine bagli. Direncleri yanindaki kondansatorle birlikte cikardim. O sirada dis taraftaki direncin bir bacagi koptu. Yandigi icin bostaymis zaten. Kopan direnc olculmuyor dogal olarak. Ic taraftaki direnc ise 40 ohm gosteriyo ama ne kadar dogru bir deger bilemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 ad 10 R alıp takabilirsin.
Kolay Gelsin -
ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim. bu arada kaç watt olmalı 1 watt lık yeterli olur mu? -
1/2 wat da olur 1 wat da olur -
teşekkürler. hemen deniyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X