Şimdi Ara

Navia NS-1020 almayı düşünüyorum ne dersiniz? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
1
Favori
52.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DigitalArchitect

Olayın ticari tarafını çözemedim açıkçası. O şirket 1.40 $ lık üründen kargo hizmeti dahil nasıl kar edecek :)
    Siparişimi veriyorum. 2 haftaya gelmesi de problem değil. Ekrana bişey olmadığı sürece acelem yok.

Sürümden kazanıyor:)Kargo ile de anlaşmalı....
  • Siparişi verdim. Almışken 3 tane alayım dedim.
    Djdigy bu arada ekran bantı önerin ve link için sağol.
  • rica ederim.... bende 2 tane aldım...alıncada kaybettiğim stylusu buldum sinir oldum...
  • arkadaşlar diğer topicdeki öneri üzerine bu aleti almaya karar verdim.topice bakınca şikayet göremedim.size güveniyorum : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: aghkzlkya

arkadaşlar diğer topicdeki öneri üzerine bu aleti almaya karar verdim.topice bakınca şikayet göremedim.size güveniyorum : )

Bende bu konuya bakarak ns-1020 almaya karar vermiştim :)
    Hayırlı olsun.
  • Arkadaşlar Merhaba
    Ben cihazımı evo dergisiyle satın aldığım için henüz bana ulaşmadı ancak bu stylus durumu aklımı karıştırdı. Ben cihaz gelmeden 1-2 tane stylus kalem siparişi versem mi acaba ? :D Kesin kaybeder miyim bu kalemi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAQ -- 13 Ağustos 2008; 10:26:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: djdigy5

Bana gelen mail....buradan anladığım 1 adet stylus un fiyatı sanırım...???

Talep ettiğiniz Navia NS-1020 Stylus kalem ücreti KDV dahil 2 YTL\'dir.

Gereken ücreti aşağıda yer alan banka hesap numaralarına yatırıp, sonrasında bize bu konuda e-mail yolu ile bilgilendirme yaparsanız, belirtmiş olduğunuz adrese Stylus kalem/kalemleri hemen gönderebiliriz.

Globtek Elektronik A.Ş

Garanti Maslak Şubesi (342) YTL Hesap No: 629 86 13

Garanti Maslak Şubesi (342) USD Hesap No: 908 74 39

Yapı Kredi Maslak Şubesi ( 688 ) YTL Hesap no: 719 17 680

Bilginize...

İyi günler dileriz.

FAQ Merhaba,

Ben de stylus kalemi kaybettiğimden dolayı Djdigy nin verdiği bu bilgiler ile stylus satın aldım. Ancak biraz dikkatli olunursa kaybedilmeyedebilir.
    O yüzden bence stylus siparişi vermek için acele etmene gerek yok :)

• Cevabın için sağol. Zaten cihazı dergiyle aldım. Bu yüzden beklemek zorunda kalıyorum. Derginin yeni sayısıyla gelecek.
    Simonscorer in tavsiyesine uymadım, pişmanım :) Keşke daha erken sipariş verseydim. Beklemek zorunda kalmayacaktım.
    Stylus konusunu ise, cihaz geldikten yorumların doğruluğunu kendim test ettikten sonra karar vereceğim. Zaten 2 ytl imiş. Heran alınabilir.
  • selamlar,

cihazın araba tutacağı kırıldı nereden yenisini alabilirim?

İyi günler,
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncokanz

selamlar,

cihazın araba tutacağı kırıldı nereden yenisini alabilirim?

İyi günler,

Stylus kalem için hesap numaraları vermişlerdi. Belki aynı hesap numarasıyla, araç tutucağı da alınabilir. Ama yine de bi müşteri hizmetlerini ara bence. Hem araç tutucağının fiyatını sorarsın.
  • Selam,

0212 3320339 / info@navia.com.tr 'den Mehmet Ali Bey ile temasa geçebilirsiniz, satış sonrası yedek parça yetkilisi kendisi.

İş yoğunluğundan DH'ya fazla uğrayamıyor :)

İyi akşamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nöbetçi_Navia

Selam,

0212 3320339 / info@navia.com.tr 'den Mehmet Ali Bey ile temasa geçebilirsiniz, satış sonrası yedek parça yetkilisi kendisi.

İş yoğunluğundan DH'ya fazla uğrayamıyor :)

İyi akşamlar...

Bende keşke PNA koruyucu bant siparişimi yurtdışından bir siteden vermeden önce burayı bi kontrol etseydim. Yarın Mehmet Ali Bey'i bi arayp sorayım yine de varmıymış öyle birşey diye. Hem fiyat sorar, sipariş verdiğim ürünle karşılaştırırım. :)
  • @DigitalArchitect

Ekran zarar görmesin diye bende stylus kalem aldım ama koruyucu bant almaya da gerek yoktu bence. Tabi senin keyfin söz konusu...
  • 2-3 milyona geliyor kargo dahil.. navia tanesi 2 milyondan 2 stylus kalem yolladı 5.5 ytl de kargo parası verdim...garibime gitti biraz aslına bakarsanız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: djdigy5

2-3 milyona geliyor kargo dahil.. navia tanesi 2 milyondan 2 stylus kalem yolladı 5.5 ytl de kargo parası verdim...garibime gitti biraz aslına bakarsanız...

Ben de 5 tane aldım stylus. 2 sini hediye ettim :) .
    2 tane alınca tabi kargo parasının daha fazla olması sebebiyle garip olmuş tabi biraz.
  • arkadaşlar bildiğiniz üzere yakınlarda Cebit Fuarı gerçekleşecek, navia bu fuara katılacak mı bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hiperkene

arkadaşlar bildiğiniz üzere yakınlarda Cebit Fuarı gerçekleşecek, navia bu fuara katılacak mı bilen var mı?

Geçen sene bildiğim kadarıyla varlardı. Bu sene olup olmayacaklarınıhttp://www.tuyap.com.tr/en/ sitesinden kontrol etmek mümkündür diye düşünüyorum. Ben bi baktım bulamadım ama elbet katılımcıların yazdığı biryer vardır.
  • Selam,

Geçen sene bulunduğumuz yerde ( 6. HALL ) olacağız.

Navia için çok daha etkili bir çalışma planlıyoruz.

Fuar etklinliklerini sonra paylaşacağım, ancak çok fazla yenilik var donanım / yazılım /haritalar ile ilgili.

Tüm Navia dostları PM atabilir, davetiyeler bizden olsun...

İyi akşamlar
  • tesekkurler bu fuardada ziyaret etmek isterim.yeni urunleri gormek icin sabırsızlanıyorum.fuar tarihi nedir bu arada iyi geceler.
  • 7-12 ekim. bayramdan sonraya tekabül ediyor zannedersem
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.