Şimdi Ara

Navia NS-1020 almayı düşünüyorum ne dersiniz? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
1
Favori
52.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Nöbetçi_Navia

Arkadaşlar Selam,

Navia'dan güzel bir haber daha ;

Navia , bilişim teknolojileri kategorisinde 2008 Kristal Elma ödülünü aldı.

Kategori ikincisi ise "Beko Bilgisayar Çağrı Merkezi" reklamı ile Beko oldu.

Vodafone, Avea, Beko ve Navia'nın yarıştığı bilişim teknolojileri kategorisinde TBWA ile birlikte geliştirilen ve DH kullanıcıları ile önceden paylaştığımız "Lose Your Self" concepti ile büyük beğeni topladı.

http://www.marketingturkiye.com/Haberler/Detay/?no=11403

İyi geceler...

Başarılarınızdan dolayı kutlarım.
    Umarım diğer firmalarda bu çaplı büyük reklam kampanyaları yapar, vizyonlarını genişletebilirler.
    Biz de belki bu sayede daha ucuza navigasyon cihazı almış oluruz :) Ne kadar rekabet varsa o kadar ucuz olur diye tahmin ediyorum.

• 3D Surveyor Kardeşim,

Sana yürekten katılıyorum, bu ürünlerin çok fazla satılması ve pazarın büyümesi herkese faydalı olacak, özellikle biz kullanıcılara..

Firmalar böylece daha çok para kazanacak daha iyi harita, yazılım ve hizmetler geliştirirler.( umuyoruz tabi )

Tabi ilk aşamada firmalara bu ürünleri halka tanıtmak için önemli bir rol düşüyor.

Benim gördüğüm kadarı ile akıllı kampanya yapma konusunda en iyi firmalardan bir tanesi herhalde Navia.

Nereyi açsam onları görüyorum, bu şekilde devam ederse ve bu navigasyon işi büyürse en önemli 1-2 firmadan biri olur gibi geliyor..

Birde devamlı şu stylus kalemleri kaybetmesem ne güzel olacak....

Görüşmek üzere...
  • az önce bende sordum nerden bulacaz bu stylusları....yana koyulmduş kıl oluyorum habire zıplıo....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djdigy5 -- 7 Ağustos 2008; 22:54:33 >
  • djdigy5 senin araba siyah tabi yere düşerse görmen zor olur :)

ancak şöyle bir uygulama önereceğim ;

bir çakmak, bir toplu iğne, birde sağlam ip alacağız.

1- çakmak ile toplu iğneyi ısıtacağız.
    2- kor hale gelmiş toplu iğneyi stylus'un kafasını deleceğiz.
    3- stylus soğuduktan sonra ipi geçirececeğiz delikten
    4- ipin diğer ucunu ise bir yere takacağız, bir daha kaybolmayacak..

eskiden mcguyver diye abi vardı, o mutlaka böyle yapardı...
  • yok artık uzun ip yapıp boynumuza takalım
  • ben sen yazmadan ne yaptım anlatayımda gülün...

eski bir tükenmez kalemden yazmayan tüpünü çıkardım...ucu zaten yazmıyordu...kesip arkasını çakmakla yaktım süper oldu valla:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: djdigy5

ben sen yazmadan ne yaptım anlatayımda gülün...

eski bir tükenmez kalemden yazmayan tüpünü çıkardım...ucu zaten yazmıyordu...kesip arkasını çakmakla yaktım süper oldu valla:)

''yok artık uzun ip yapıp boynumuza takalım''

yaw fena fikir değil ha.....
  • quote:

quote:

ben sen yazmadan ne yaptım anlatayımda gülün...

''yok artık uzun ip yapıp boynumuza takalım''

yaw fena fikir değil ha.....

navigasyonda serçe parmak gerçeğini kabul etmek gerek arkadaşlar, ben stylus hiç kullanmam, ne cep telefonumda ne de navigasyonda :)
    büyük butonlar için özel işaret parmağımı, küçük butonlar için çok gelişmiş serçe parmağımı tercih ederim :) sonuçlar olağanüstü :)

• sitiluslar 3-5 milyona üçerli takım halinde satılıyor. Bence tükenmez kalem falan kullanarak ekrana zarar vermeyin. Sonuçta dokunmatik ekran hasar görürse kullanılmaz.
  • Bana gelen mail....buradan anladığım 1 adet stylus un fiyatı sanırım...???

Talep ettiğiniz Navia NS-1020 Stylus kalem ücreti KDV dahil 2 YTL\'dir.

Gereken ücreti aşağıda yer alan banka hesap numaralarına yatırıp, sonrasında bize bu konuda e-mail yolu ile bilgilendirme yaparsanız, belirtmiş olduğunuz adrese Stylus kalem/kalemleri hemen gönderebiliriz.

Globtek Elektronik A.Ş

Garanti Maslak Şubesi (342) YTL Hesap No: 629 86 13

Garanti Maslak Şubesi (342) USD Hesap No: 908 74 39

Yapı Kredi Maslak Şubesi ( 688 ) YTL Hesap no: 719 17 680

Bilginize...

İyi günler dileriz.
  • quote:

Bana gelen mail....buradan anladığım 1 adet stylus un fiyatı sanırım...???

Talep ettiğiniz Navia NS-1020 Stylus kalem ücreti KDV dahil 2 YTL\'dir.

Gereken ücreti aşağıda yer alan banka hesap numaralarına yatırıp, sonrasında bize bu konuda e-mail yolu ile bilgilendirme yaparsanız, belirtmiş olduğunuz adrese Stylus kalem/kalemleri hemen gönderebiliriz.

Globtek Elektronik A.Ş

Garanti Maslak Şubesi (342) YTL Hesap No: 629 86 13

Garanti Maslak Şubesi (342) USD Hesap No: 908 74 39

Yapı Kredi Maslak Şubesi ( 688 ) YTL Hesap no: 719 17 680

Bilginize...

İyi günler dileriz.

E gayet iyiymiş. Senin mailinden nasiplenip ben de stylus kalemden alacağım .
    Bi 5 tane almayı düşünüyoum. Hem arkadaşıma hediye ederim. Benden çok sevineceğine eminim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XMLB -- 8 Ağustos 2008; 11:24:49 >

• yaw gelsinde arkasını sıcak iğneyle delip,navia'nın hoparlörüne iple bağlicam ki bidaha kaçmasın..:)
  • Ben de stylus kalemimi kaybettim. Ama yenisi alacağımı zannetmiyorum.
    Sonuçta sytlus kalem dediğiniz şey çok ufak ve kaybolma olasılığı her daim yüksek. Diğer taraftan cihazın ekranına zarar vermemekte önemli tabi ki.
    Umarım ekranına bir zarar gelmez.
  • benim ekranda koruyucu şeffaf yapışkan var hiçbirşey olmuyor.... 3.5 inçler için olan bantlardan alın fıstık gibi valla..
  • Merhaba djdigy,
    Bahsettiğin bu koruyucu şeffaf bantları nereden edinebiliriz ?
  • http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3804

benim kullandığım bu....
    bu siteden aldım
  • djdigy5 selam,

artık %100 eminim seni yeni jenerasyon bir mcguyver'sın :)

nicki değiştir, istersen en çok bu nicki sen hak ediyorsun bence..

hatta yurtdışında "how to" siteleri var, kullanıcılar soruyor şu sorunu nasıl çözerim diye, pratik çözümler sunup evden para basarsın..

zaten navigasyon siteside gayet iyi olmuş..

benden söylemesi.

kolay gelsin..

pb
  • Djdigy , verdiğin linkten baktım ben ürüne. Bu freeshipping yazısı Türkiye için de geçerli mi ?

Yani 1,40 $ lık ürün bize kaça gelecek tam olarak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pianoblack

djdigy5 selam,

artık %100 eminim seni yeni jenerasyon bir mcguyver'sın :)

nicki değiştir, istersen en çok bu nicki sen hak ediyorsun bence..

hatta yurtdışında "how to" siteleri var, kullanıcılar soruyor şu sorunu nasıl çözerim diye, pratik çözümler sunup evden para basarsın..

zaten navigasyon siteside gayet iyi olmuş..

benden söylemesi.

kolay gelsin..

pb

eheh benimki daha çok güzin abla köşesi gibi olur bence:)) Faydamız oluyorsa ne mutlu....

@DigitalArchitect
    Kardeş dünyanın heryerine beleş....Sana 1.40 $ a geliyor...kargo dahil ücretlere...2 haftaya eline geçer....
  • Olayın ticari tarafını çözemedim açıkçası. O şirket 1.40 $ lık üründen kargo hizmeti dahil nasıl kar edecek :)
    Siparişimi veriyorum. 2 haftaya gelmesi de problem değil. Ekrana bişey olmadığı sürece acelem yok.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.