National Geographic'in kampanyasi martta da devam ediyor. burda yazilanlari okuduktan sonra almaya karar verdim. nisanda da devam eder mi acaba, hic bilgisi olan var mi?
dostum bence en ıyı bılgıyı natıonal geographic'in kendisinden ogrenırsın....
pb
merhaba arkadaslar bende hepsıburadadan navıa ns-1020 sıparısı verdım..natıonal geografıcte kampanya var fakat urunlerı nısanın ılk haftasında gonderebılırız dedıklerı ıcın hepsıburadadn sıparısımı verdım.bu cıhazı almakla ınsallah ıyı yapmısımdır.sımdı cıhazın uzerınde en son guncellenmıs harıtamı gelecek yoksa ucret karsılıgı kendımızmı guncelleyecegız????
NGdekiler tam cevap vermiyorlar kampanya sorularina.. bekleyip gorecegim bakalim, sansa artik
ilk guncelleme ucretsiz diye okumustum erolkan.
siparişimi bu gün verdim bu sitede yazılanlar kararımda çok etkili oldu nisan 3 gibi elimde olur benim ilk nevigasyon cihazım olacak işallah umduğumu bulurum istenirse yorum yazarım
memnun olacagını umarım.ben 2 aydır kullanıyorum ve cok memnunum musteri ilişkileride cok iyi.fuarda olacaklar iyi bir tanısma fırsatı olacak
memnun kalırsın dostum, keyıflı bır urun.
hayırlı olsun sımdıden..
pb
Ben de NG 'e abone olarak aranıza katılıyorum. Ancak geç kaldığım için aboneliğim Mayıs ayında başlayacak.
Yalnız forumun devamlılığı ve güncelliği bakımından Navia kullanan arkadaşların yada benim gibi ürünü bekleyenlerin deneyim ve bilgilerini paylaşmayı sürdürmeleri sanırım hepimiz için faydalı olacaktır.
Eminim bir çok kişi benim gibi bu forumdan okuduğu yorumları ve desteği görünce Navia almaya karar vermiştir.
hosgeldin aramıza diger konu baslıklarındada navia ile ilgili cpok faydalı bilgiler mevcut su sıralar guncellemeyi bekliyoruz.
Teşekkür ederim,
Diğer konu başlıkları derken özellikle yararlı bulduğunuz bölümlerin linklerini ekleyebilirseniz çok sevinirim. Baya sitede araştırma yaptım ancak son zamanlara kadar en aktif bu bölümü buldum.
Yabancı sitelerdeki öneri ve yorumlar Türkiye kullanıcılarını çok yakından ilgilendirmiyor diye düşünüyorum. Cihazlarındaki haritalar şehir planları sağlıklı ve yerleşmiş olduğundan son derece gelişmiş. Belki yazılım ve hava koşullarına göre bağlantı durumu üzerine bilgi alınabilir.
Ama bu foruımdaki arkadaşların bu konuda oldukça profesyonel olduklarını düşünüyorum. Daha da önemlisi tecrübelerini ayrıntıları ile paylaşıyorlar.
selamlar ben de navia ns-1020 kullanıcısıyım. merak ettiğiniz her konuyu Navia ile ilgili oalrak bu forumda Navia Navigasyon Sistemleri Nedir Ne Değildir diye bir başlık var oradan takip edebilir veya sorabilirsinzi. ben bu başlıktan oldukça fazla yararlandım...
quote:
Orjinalden alıntı: wisher
Teşekkür ederim,
Diğer konu başlıkları derken özellikle yararlı bulduğunuz bölümlerin linklerini ekleyebilirseniz çok sevinirim. Baya sitede araştırma yaptım ancak son zamanlara kadar en aktif bu bölümü buldum.
Yabancı sitelerdeki öneri ve yorumlar Türkiye kullanıcılarını çok yakından ilgilendirmiyor diye düşünüyorum. Cihazlarındaki haritalar şehir planları sağlıklı ve yerleşmiş olduğundan son derece gelişmiş. Belki yazılım ve hava koşullarına göre bağlantı durumu üzerine bilgi alınabilir.
Ama bu foruımdaki arkadaşların bu konuda oldukça profesyonel olduklarını düşünüyorum. Daha da önemlisi tecrübelerini ayrıntıları ile paylaşıyorlar.
merhaba 1 ay önce aldığım navia 1020 navigasyon cihazımı satıyorum isteyen varsa anlaşırız garantili.faturalı ve kutuludur
aynen bende ust mesajdaki arkadas gibi,20 gun once aldıgım navia 1020+1 gb ms kart + 64mb lik orjinal harita kartı hepsi beraber 249 ytl...bilginiz olsun yeri burası değil ama artık idare ediverin...
saygılar
selam arkadaslar ben de bu cıhazı almayı dusunuyorum.devamlı yurtdısına cıkıyorum acaba bu cıhazda turkıye harıcı avrupa ulkelerının de harıtaları var mı.yoksa ayrıca satın almamız mı gerekıyor?saygılar
1020a modelini alırsan var.ayrıcada satın alabilirsin. sitesinde inceleyebilirsin.
NG'de kampanya devam ediyor, ilgilenen arkadaslar varsa..
cihaz bugün elime geçti ama üstteki düğmesinden kapatıp tekrar açınca harita kısmındaysam cihaz takılıyor, başka bir taraftaysam haritaya girmiyor.. derdi nedir bunun?
arkadaşlar benim merak ettigim bu alet rotaları kaydediyormu yanı ben bu aletle aracımla daga çıktıgımda benı geldıgım yoldan geri götürebilirmi ve aynı skılde o rotayı kaydedip bi daha gittigimde dagda gps in önceki rotasını takip edip aynı yoldan daha önce gittigim yere ulasabilirmiyim ona göre alıcam bu aleti
quote:
Orjinalden alıntı: dreamman115
arkadaşlar benim merak ettigim bu alet rotaları kaydediyormu yanı ben bu aletle aracımla daga çıktıgımda benı geldıgım yoldan geri götürebilirmi ve aynı skılde o rotayı kaydedip bi daha gittigimde dagda gps in önceki rotasını takip edip aynı yoldan daha önce gittigim yere ulasabilirmiyim ona göre alıcam bu aleti
rota kaydeden cihaz var mı bilmiyorum ama navigasyon cihazları genellikle son gittiğiniz adresi kaydetme eğilimindedirler, her rotayı kaydetse kısa süre içinde hafıza kartında yer sıkıntısı ve yavaşlama baş gösterebilir. bir sorum olacak siz cihazı saha gps'i olarak mı kullanacaksınız yoksa şehir içinde navigasyon için mi, dağ falan demişsiniz de :)