arkadaşlar benim merak ettigim bu alet rotaları kaydediyormu yanı ben bu aletle aracımla daga çıktıgımda benı geldıgım yoldan geri götürebilirmi ve aynı skılde o rotayı kaydedip bi daha gittigimde dagda gps in önceki rotasını takip edip aynı yoldan daha önce gittigim yere ulasabilirmiyim ona göre alıcam bu aleti
rota kaydeden cihaz var mı bilmiyorum ama navigasyon cihazları genellikle son gittiğiniz adresi kaydetme eğilimindedirler, her rotayı kaydetse kısa süre içinde hafıza kartında yer sıkıntısı ve yavaşlama baş gösterebilir. bir sorum olacak siz cihazı saha gps'i olarak mı kullanacaksınız yoksa şehir içinde navigasyon için mi, dağ falan demişsiniz de :)
saha için gps im war onun aynı bu bahsettigim sekilde rota özelligi war fakat takip olayı çok rahat degil birde araç kullanımı için uygun degil bu aleti asıl olarak dagda kullanmayı düşünüyorum çok sık gitmedigimiz bir yol ve kullanmamız gerekn rotalar war malum dag yolu olunca cok rahat sasırabiliyorsunuz öle oluncada bir sürü dolasmanız gerekiyor ben bu işi şu an el cihazımla yapıyorum ama araç içinde kullanabilecegim bir cihaz olursa onuda almak isterim malum el cihazının asıl işi bu olmadıgından çok başarılı degil
quote:
Orjinalden alıntı: dreamman115
quote:
Orjinalden alıntı: Hiperkene
quote:
arkadaşlar benim merak ettigim bu alet rotaları kaydediyormu yanı ben bu aletle aracımla daga çıktıgımda benı geldıgım yoldan geri götürebilirmi ve aynı skılde o rotayı kaydedip bi daha gittigimde dagda gps in önceki rotasını takip edip aynı yoldan daha önce gittigim yere ulasabilirmiyim ona göre alıcam bu aleti
rota kaydeden cihaz var mı bilmiyorum ama navigasyon cihazları genellikle son gittiğiniz adresi kaydetme eğilimindedirler, her rotayı kaydetse kısa süre içinde hafıza kartında yer sıkıntısı ve yavaşlama baş gösterebilir. bir sorum olacak siz cihazı saha gps'i olarak mı kullanacaksınız yoksa şehir içinde navigasyon için mi, dağ falan demişsiniz de :)
saha için gps im war onun aynı bu bahsettigim sekilde rota özelligi war fakat takip olayı çok rahat degil birde araç kullanımı için uygun degil bu aleti asıl olarak dagda kullanmayı düşünüyorum çok sık gitmedigimiz bir yol ve kullanmamız gerekn rotalar war malum dag yolu olunca cok rahat sasırabiliyorsunuz öle oluncada bir sürü dolasmanız gerekiyor ben bu işi şu an el cihazımla yapıyorum ama araç içinde kullanabilecegim bir cihaz olursa onuda almak isterim malum el cihazının asıl işi bu olmadıgından çok başarılı degil
bu durumda ikisini bir arada kullanmanız gerekebilir, gittiği yolu hatırlayan navigasyon cihazına rastlamadım ben, yol olduğu sürece dağ, bayır heryerde kullanırsınız bu cihazı, sahaya çıktığınızda ise diğerinin yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. ama şahsi fikrim bu cihazın ihtiyacınızı karşılayacağı şeklinde
orman yollari varmi bu alette peki ?
quote:
orman yollari varmi bu alette peki ?
Ben de NS-1020 kullanıyorum. Hiç ormanlık bir bölgede denemedim ama orman yolları haritası sağlayan bir cihaz olduğunu zannetmiyorum. Malum harita üreticileri öncelikle şehirlere ve şehiriçlerine yöneliyorlar.
ben birkaç kere orman yolu diyebileceğimiz tali yolların naviada olduğunu görüp şaşırdım...
quote:
Orjinalden alıntı: datdiri
ben birkaç kere orman yolu diyebileceğimiz tali yolların naviada olduğunu görüp şaşırdım...
Bazı dar ufak yolların dahi Navia da olduğu doğru. Ben sıklıkla seyehat ettiğimden dolayı, ns-1020 cihazımı sıklıkla şehir dışında kullanıyorum. Bazen hiç beklemediğiniz ufacık yollarda bile navigasyonun devam ettiğini görmek oldukça hoş bir şaşkınlık yaratıyor insanda...
Arkadaşlar Merhaba, Navia nın National Geographic ile yaptığı kampanya devam ediyor mu acaba ? Bilgisi olan ya da bu şekilde cihazı almış olan var mı ? Telefonla da bu siparişi verebiliyor muyuz ? Nasıl yapıyoruz bunu bi anlatırsanız sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: FAQ
Arkadaşlar Merhaba, Navia nın National Geographic ile yaptığı kampanya devam ediyor mu acaba ? Bilgisi olan ya da bu şekilde cihazı almış olan var mı ? Telefonla da bu siparişi verebiliyor muyuz ? Nasıl yapıyoruz bunu bi anlatırsanız sevinirim.
selamlar FAQ aynı onun gibi bi kampanyayı su anda evo dergisi yapiyo
ben 14 temmuzda aldım bugünlerde gelcek sanırsam..
quote:
Orjinalden alıntı: Simonsorcerer
quote:
Orjinalden alıntı: FAQ
selamlar FAQ aynı onun gibi bi kampanyayı su anda evo dergisi yapiyo
ben 14 temmuzda aldım bugünlerde gelcek sanırsam..
Hayırlısı olsun Simonsorcerer Bu kampanya da güzelmiş. Hem acaip ucuza geliyor cihaz. Ben de yarın bi aksilik olmazsa veriyorum siparişimi.
Tamam ayın 20sine kadar sipariş veriersen bi sonraki ayın sayısıyla birlikte geliyo.
Yani demem o ki hesap kesim tarihin atıyorum ayın 15indeyse bence 16sında al ki taksitlerini birer ay kaydırmış olursun, her türlü eylül sayısıyla gelecek çünkü.
İkinci tavsiyem internet üzerinden satın almaman, çünkü ben aldım taksit sormadan tek slip yapti otomatikman, sonra telefonla arayıp 5 taksitli işlem yaptirdim, ilk yaptıkları tek slipi iptal etmek için bayağı uğraştırmışlardı. Hayatta en önemli şey tecrübe... :D
Bu arada kampanyayaı hiç bilmeyenler için yazıyorum: evo dergisine bir yıllık abonelik artı bu cihaz 310ytl, kartınıza 5 taksitle satılıyor, adres yukarıda var.
Ben o zaman telefonla 5 taksit olayına girerim. Çünkü zaten bi nakit sıkıntım var :) 2 aydır navigasyon almayı nakitten dolayı erteliyorum. Bu arada verdiğin bilgiler için sağol.
Ödemiş-Gölcük yaylaya çıkarken Navia kullandım, yol falan yoktu, boşlukta gittim.
Dönüşte IGO2006 taktım, yol göründü. ancak yer yer boşluğa düştü, yollar yenilendi belki ondandır.
Sanırım IGO2006 daha başarılı, ancak onda da gezgin modu iyi değil, belkide kullandığım skin dendir.
selamlar
Arkadaşlar Selam,
Navia'dan güzel bir haber daha ;
Navia , bilişim teknolojileri kategorisinde 2008 Kristal Elma ödülünü aldı.
Kategori ikincisi ise "Beko Bilgisayar Çağrı Merkezi" reklamı ile Beko oldu.
Vodafone, Avea, Beko ve Navia'nın yarıştığı bilişim teknolojileri kategorisinde TBWA ile birlikte geliştirilen ve DH kullanıcıları ile önceden paylaştığımız "Lose Your Self" concepti ile büyük beğeni topladı.
Bu konuyu bir NS-1020 kullanıcısı olarak en başından sonuna kadar okudum. Konunun başında çok güzel bilgiler edindim. Nöbetçi Navia'ya teşekkürler.
Bu konudan okuduğum kadarıyla Navia'nın National Geographic, Evo Dergisi, Vestel gibi firmalarla çalışması insana güven veriyor. Ayrıca arkadaşlar Nöbetçi Navia'nın son bahsettiği ödül çok prestijli bir ödül, hiçte yabana atılacak türden değil. Ödül kazanan reklam kampanyası da çok güzel olmuş. Bunun için epey para harcanmış olmalı. Tabi orası bizi ilgilendirmez.
Bir müşterileri olarak başarılarının devamını dilerim.
hayırdır??? noldu , harita mı gelişti , program mı iyileşti....
Arkadaşlar kargoyla biraz önce geldi, ilk incelemelerim: cihaz ilk anda bayağı küçükmüş gibi geldi, sonra arabaya takınca gayet güzel olduğunu gördüm daha büyüğü gözünü alır insanın :) igo henüz yüklemedim, ama çok çok yeterli geldi bana izmir-çiğlide işyerim, 3-4 tur attım falan gayet gayet başarılı, küçük sokakları hatta burdaki bir çıkmaz sokağı bile gösteriyor. Ev işyerimi işaretledim, beni ev götür deyince root çiziyor ve sesle yönlendirme başlıyor çok orjinal :) yeni tecrübelerimi aktarırırm ama alma konusunda kararsız olanlara tavsiye ediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Simonsorcerer
Arkadaşlar kargoyla biraz önce geldi, ilk incelemelerim: cihaz ilk anda bayağı küçükmüş gibi geldi, sonra arabaya takınca gayet güzel olduğunu gördüm daha büyüğü gözünü alır insanın :) igo henüz yüklemedim, ama çok çok yeterli geldi bana izmir-çiğlide işyerim, 3-4 tur attım falan gayet gayet başarılı, küçük sokakları hatta burdaki bir çıkmaz sokağı bile gösteriyor. Ev işyerimi işaretledim, beni ev götür deyince root çiziyor ve sesle yönlendirme başlıyor çok orjinal :) yeni tecrübelerimi aktarırırm ama alma konusunda kararsız olanlara tavsiye ediyorum.
Ben de senin tavsiyen üzerinee bugün evo dergisinin kampanyasıyla ns-1020 siparişimi vermiştim. Cihaz hakkında olumlu yorum yapman birkez daha içimi rahatlattı. Böyle çok bilmediğim bir konuda yanlış tercih yapmaktan çok korkuyordum ama sanırım tercihim doğru :)
Ben cihazı aldığımda biraz daha pahalıydı. Şimdi bu kampanyalarla oldukça ucuzlamış. Şimdi hem ucuza alıyorsunuz , hem de bir yıl dergi cabası oluyor. Biraz kıskanmadım değil. Hayırlısı olsun. Güle güle kullanın.
quote:
Orjinalden alıntı: DigitalArchitect
Ben cihazı aldığımda biraz daha pahalıydı. Şimdi bu kampanyalarla oldukça ucuzlamış. Şimdi hem ucuza alıyorsunuz , hem de bir yıl dergi cabası oluyor. Biraz kıskanmadım değil. Hayırlısı olsun. Güle güle kullanın.
Ben benim cihazımı 330ytl+ 1 yıl national geographic dergisi ile aldım. Bence evo dergisinden iyidir. Tabi ilgi alanına göre değişir. National Geographic benim için daha düzel bir dergi.
Yine yeni bir tavsiyeyle geleyim size o zaman :)
Ben de evo dergisi ile aldım 310 ytl ye bir yıllık abonelikle, ama sorsalardı NG ile isterdim ben de :)
Bu arada arkadaşlar hepsiburada da kampanya yapmış 329 ytlye satıyor 310 değil 329 veririm dergiyi de bir yıl almam olur biter diyenler hepsiburadadan da alabilirler. bilgilerinize.