Şimdi Ara

Navia NS-1020 almayı düşünüyorum ne dersiniz? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
1
Favori
52.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Nöbetçi_Navia

Selam,

Geçen sene bulunduğumuz yerde ( 6. HALL ) olacağız.

Navia için çok daha etkili bir çalışma planlıyoruz.

Fuar etklinliklerini sonra paylaşacağım, ancak çok fazla yenilik var donanım / yazılım /haritalar ile ilgili.

Tüm Navia dostları PM atabilir, davetiyeler bizden olsun...

İyi akşamlar

Merhaba,

Ben Navia kullanıcısıyım, fuara bende gelmek isterim. Pm ile davetiye isteğimi gönderdim size. Umarım yüzsüzlük etmiş olmuyorum :)
    Bir de bu bahsettiğiniz yeniliklerden biraz bahseder misiniz ? Yoksa bunlar için fuarı mı beklememiz gerekecek ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: XMLB

quote:

Selam,

Fuar etklinliklerini sonra paylaşacağım, ancak çok fazla yenilik var donanım / yazılım /haritalar ile ilgili.

İyi akşamlar

Merhaba,

Ben Navia kullanıcısıyım, fuara bende gelmek isterim. Pm ile davetiye isteğimi gönderdim size. Umarım yüzsüzlük etmiş olmuyorum :)
    Bir de bu bahsettiğiniz yeniliklerden biraz bahseder misiniz ? Yoksa bunlar için fuarı mı beklememiz gerekecek ?

Bence fuarı beklememiz gerekecek, genellikle firmalar yeni ve ilgi çekici ürünlerini fuarda tanıtıyorlar, yaklaşan fuar da Cebit yani tırt bi fuar da diil :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Hiperkene

quote:

Orjinalden alıntı: XMLB

quote:

Selam,

İyi akşamlar

Merhaba,

Bence fuarı beklememiz gerekecek, genellikle firmalar yeni ve ilgi çekici ürünlerini fuarda tanıtıyorlar, yaklaşan fuar da Cebit yani tırt bi fuar da diil :)

Merhabalar,

PM den mesaj atan herkese davetiyeler gönderilecektir...

Yapmış olduğumuz ve yapılacak yenilikler ile ilgili olarak fuarı beklemek zorundasınız...

Fuara gelecek olanlar, herkesten önce yeniliklerden haberdar olacak...

• PM de tam olarak ne yazmamız gerekiyor acaba ? Ev adresi verirsek eve mi gönderiyorsunuz, yoksa biz mi gelip alıyoruz fuarda ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3D Surveyor

PM de tam olarak ne yazmamız gerekiyor acaba ? Ev adresi verirsek eve mi gönderiyorsunuz, yoksa biz mi gelip alıyoruz fuarda ?

3D Surveyor selam,

PM den mesaj atan Navia kullanıcılarına fuar zamanı tekrardan iletişime geçip, davetiyeyi nasıl ulaştıracağım konusunda bilgi vereceğim.

Teşekkürler...
  • Dürüst olmak gerekirse ben Navia kullanıcısı değilim. Ancak mevcut navigasyonumu değiştirmeyi gerçekten düşünüyorum. Benim gibi potansiyel Navia müşterisine de davetiye verir misiniz ?
  • Bu fuarda da Navia kendinden beklenen yenilikleri tüm navigasyon kullanıcılarına sunacak ve kullanıcılarımızdan gelen önerileri değerlendirmeye alacaktır...

Not: Gelen Mesajlar Navia kullanıcılarından olduğu kadar diğer kullanıcılardan da gelmiş.

Mesaj atan herkese gösterdikleri ilgiden dolayı tekrardan teşekkür ediyorum...
  • Fuarı sabırsızlıkla bekliyoruz. Umarım Navia bizi fuarda şaşırtır. Ben geçen sene cebit e gittim ancak standınıza uğramamıştım.
    Bu sene de işim dolayısıya orada olacağım. Standınıza uğrayıp, sizinle de tanışmak isterim.

İyi geceler

quote:

Bu fuarda da Navia kendinden beklenen yenilikleri tüm navigasyon kullanıcılarına sunacak ve kullanıcılarımızdan gelen önerileri değerlendirmeye alacaktır...

Not: Gelen Mesajlar Navia kullanıcılarından olduğu kadar diğer kullanıcılardan da gelmiş.

Mesaj atan herkese gösterdikleri ilgiden dolayı tekrardan teşekkür ediyorum...

• quote:

Dürüst olmak gerekirse ben Navia kullanıcısı değilim. Ancak mevcut navigasyonumu değiştirmeyi gerçekten düşünüyorum. Benim gibi potansiyel Navia müşterisine de davetiye verir misiniz ?

Bu konuda yalnız değilsin... Gelen mesajlarda çok sayıda Navia Kullanıcısı olmak isteyen üye yer alıyor.

Geçen yılki fuarda olduğu gibi bu yıl da Standımızı ziyaret etmek isteyen üyelere davetiye göndereceğiz...

Fuarda Navia ile ilgili merak ettiklerinizi ve yenilikleri, cihaz ve yazılım üzerinde test ederek görebileceksiniz...

Navia standını ziyaret edebilmek için tek yapmanız gereken PM den mesaj ya da info@navia.com.tr ye mail atarak davetiye isteğinizi belirtmenizdir...

İyi akşamlar...

• quote:

quote:

Dürüst olmak gerekirse ben Navia kullanıcısı değilim. Ancak mevcut navigasyonumu değiştirmeyi gerçekten düşünüyorum. Benim gibi potansiyel Navia müşterisine de davetiye verir misiniz ?

Bu konuda yalnız değilsin... Gelen mesajlarda çok sayıda Navia Kullanıcısı olmak isteyen üye yer alıyor.

Geçen yılki fuarda olduğu gibi bu yıl da Standımızı ziyaret etmek isteyen üyelere davetiye göndereceğiz...

Fuarda Navia ile ilgili merak ettiklerinizi ve yenilikleri, cihaz ve yazılım üzerinde test ederek görebileceksiniz...

Navia standını ziyaret edebilmek için tek yapmanız gereken PM den mesaj ya da info@navia.com.tr ye mail atarak davetiye isteğinizi belirtmenizdir...

İyi akşamlar...

İlginiz için gerçekten çok teşekkür ederim. İlk başlarda naviadan birinin bu şekilde düzenli olarak bağımsız bir forumda sorulan sorulara cevap yazması garibime gitmişti. Ancak şu anda ne kadar profesyonel davrandığınızı görebiliyorum. Markanıza verdiğiniz önemi gerçekten takdir ediyorum. Umarım işinizde muvaffak olursunuz.

Bir de sorum var. Sitenizde ns-1090 modeli gördüm. Hemen hepsiburada.com dan bakayım dedim ancak hepsiburada da bulunmuyor. Bu cihaz fuarda tanıtılacak bir ürün müdür?

• Ben o 1090 a bakmıştım. Onun yeni ürün olmaması lazım ama tam emin değilim.
    Bu arada fuarda tanıtılacak olan yenilikler internette ne zaman duyurulacak? Ben Antalya'da yaşadığım için fuara gelme gibi bir ihtimalim yok. Arada bi İst'e geliyorum ama ekimde zor. Tanıtımı yapılacak olan yenilikleri internette ya da piyasada ne zaman görebileceğiz acaba ?
  • quote:

quote:

quote:

İyi akşamlar...

İlginiz için gerçekten çok teşekkür ederim. İlk başlarda naviadan birinin bu şekilde düzenli olarak bağımsız bir forumda sorulan sorulara cevap yazması garibime gitmişti. Ancak şu anda ne kadar profesyonel davrandığınızı görebiliyorum. Markanıza verdiğiniz önemi gerçekten takdir ediyorum. Umarım işinizde muvaffak olursunuz.

Bir de sorum var. Sitenizde ns-1090 modeli gördüm. Hemen hepsiburada.com dan bakayım dedim ancak hepsiburada da bulunmuyor. Bu cihaz fuarda tanıtılacak bir ürün müdür?

sen söyleyince ben de baktım ns-1090 diye bir ürün var sitede görüntüsü hoşuma gitti ne zaman piyasaya çıkar acaba? 1020 den farkı nedir?
    bir de merak ettiğim daha büyük ekranlı bir model fuarda tanıtılacak mı?

• merhabalar 3.5" ekranı yeterli oluyor mu? kullanıcıların görüşü nedir? Seyir esnasında anlık kısa bakmamız gerekirse okunaklığı iyi mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: msaltik

merhabalar 3.5" ekranı yeterli oluyor mu? kullanıcıların görüşü nedir? Seyir esnasında anlık kısa bakmamız gerekirse okunaklığı iyi mi

3.5 inç çok yeterli bence, daha büyüğü dikkat dağıtıyor, insan aygıta mı baksın yoksa yola mı baksın kafası karışıyor, hem 3.5 deyip de geçmeyin iphone un ekranı bile 3.5 inç canavar gibi film izliyorum :) ne alaka diyeceksiniz, hani mukayese olması bakımından :)
  • benim kişisel görüşüm 3.5'' dikey olarak yeterli değil... 3d görünümde gelecek virajlar o kadar da iyi seçilemiyor... ya diyeceksiniz ki diğer aletler de dikeyde aynı, evet aynı :) işte sorun da bu... geniş ekran navigasyon aletleri dikey kullanılmalı... bakınız navigo...
  • quote:

merhabalar 3.5" ekranı yeterli oluyor mu? kullanıcıların görüşü nedir? Seyir esnasında anlık kısa bakmamız gerekirse okunaklığı iyi mi

merhaba, ben uzun süredir 3.5 inçlik navia ns 1020 kullanıyorum, bir ara arkadaşımdan 4.3 inçlik navigo aldım onunla bir süre gezdim, ancak navigasyonu cama konumlandırdığınızda ne akdar az yer kaplarsa o kadar iyi olduğunu farkettim, 4.3 inçlik bir cihaz sürüş sırasında dikkati üstüne çekiyor ve yola olan dikkati dağıtabiliyor, böyle bir durumda cihazı daha sağa konumlandırmak gerekiyor, öyle olunca da okunma sorunu oluyor ayrıca çok uzakta olduğu için cihaza müdahale imkanı azalıyor.

ben 1020 yi ön konsolun hemen sağına yerleştirdiğim zaman hem ufak bir göz hareketiyle yolu takip ediyorum hem de sürüşümü etkilemiyor, cihaza müdahale etmem gerekirse de elimin altında oluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: datdiri

quote:

3.5 inç çok yeterli bence, daha büyüğü dikkat dağıtıyor, insan aygıta mı baksın yoksa yola mı baksın kafası karışıyor, hem 3.5 deyip de geçmeyin iphone un ekranı bile 3.5 inç canavar gibi film izliyorum :) ne alaka diyeceksiniz, hani mukayese olması bakımından :)

evet biraz alakasız oldu
    ben de şöyle cevap vereyim o zmn. Bende 50" Pana Plazma var ama küçük geliyo artık

hadiiiiiiiiiiiii

• quote:

Orjinalden alıntı: Hiperkene

quote:

merhaba, ben uzun süredir 3.5 inçlik navia ns 1020 kullanıyorum, bir ara arkadaşımdan 4.3 inçlik navigo aldım onunla bir süre gezdim, ancak navigasyonu cama konumlandırdığınızda ne akdar az yer kaplarsa o kadar iyi olduğunu farkettim, 4.3 inçlik bir cihaz sürüş sırasında dikkati üstüne çekiyor ve yola olan dikkati dağıtabiliyor, böyle bir durumda cihazı daha sağa konumlandırmak gerekiyor, öyle olunca da okunma sorunu oluyor ayrıca çok uzakta olduğu için cihaza müdahale imkanı azalıyor.

ben 1020 yi ön konsolun hemen sağına yerleştirdiğim zaman hem ufak bir göz hareketiyle yolu takip ediyorum hem de sürüşümü etkilemiyor, cihaza müdahale etmem gerekirse de elimin altında oluyor.

ben niyetlendim iyice 1020'ye bi de şöyle bi kurcalama şansım olsa iyi olurdu. Teknosada falan yokmuş.

• quote:

ben niyetlendim iyice 1020'ye bi de şöyle bi kurcalama şansım olsa iyi olurdu. Teknosada falan yokmuş.

msaltik,

kurcalama şansın var... ki ben zaten kurcalayarak aldım. şayet istanbulda oturuyorsan, ben cevahir de vestel de deneme fırsatım olmuştu. büyükçe bi ekrana navia yı koymuşlar. aynen dokunmatik olarak istediğin kadar kurcalayabiliyorsun. ben zaten aylarca forumu takip ettikten sonra karar veremedim. 10 dk oynadım vesteldeki o zımbırtıyla , acaip hoşuma gitti anında karar verdim almaya. başka yerlerde de var mıdır o standdan bilmiyorum. belki müşteri hizmetleri cevap verebilir o konuya. ama gerçekten kurcalamak çok önemli. Eğer sende denemek istersen ordan bence bi bak derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAQ -- 25 Ağustos 2008; 12:28:31 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: datdiri

quote:

evet biraz alakasız oldu
    ben de şöyle cevap vereyim o zmn. Bende 50" Pana Plazma var ama küçük geliyo artık

hadiiiiiiiiiiiii

hahah ps3 de varsa akşama gelirim :D
    şaka bir yana bence 3.5 inç gayet yeterli hocam, fazlası dikkat dağıtır hele gece falan kullanırsan büyük ekran daha rahatsız edici, çok çekici gelse de ekran büyüdükçe camda kapladığı yer de artıyor dolayısıyla dikkat daha kolay dağılıyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.