Şimdi Ara

Navia NS-1020 almayı düşünüyorum ne dersiniz? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
1
Favori
52.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu topiği baştan sona okudum.
    çoğunluk genel anlamda ürünü beğenmiş.
    bende evo dergisine üye olarak ürünü almaya karar verdim.
    yarın evo dergisini arayarak 5 taksit olayına girmeyi planlıyorum.
    sizce eğer yarın siparişi verirsem ürün bu ayın dediğiniz gibi 4-5-6 gibi mi gelir yoksa bir sonraki aya sarkabilir mi?
    not: ankarada ikamet ediyorum.
  • Dün ben Evo dergisini aradım,önümüzdeki ay geleceğini söylediler,bende Hepsiburada.com'dan almaya karar verdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XMLB

quote:

Orjinalden alıntı: umutqx

Hiperkene merhaba ,telefonu ilk defa senden duydum,internetten biraz baktımda cihaz muhteşem,ben NS 1020 almayı düşünüyorum,ondaki programı bu cihaza kurabilirmiyim

En iyisi emin olmak için NöbetçiNavia ya soralım.

Piyasaya böyle bir ürün çıkmış. Ürün özellikleri böyle ->http://www.letsgomobile.org/tr/ceptelefonu/1552/samsungomniai900/

Acaba navianın yazılımını sizden satın alarak ya da navia ns-1020 içerisindeki sd kartımızı omnia da kullansak, navia bu telefon içinde çalışır mı ?

Merhaba,

Samsung yine güzel bir ürün çıkarmış. Almayı düşünen arkadaşlara maalesef kötü bir haberim var... Navia yazılımları henüz Windows Mobile 6.1 Professional ile çalışmıyor...

Navia NS-1020 içerisinde yer alan yazılım, PND cihazımız için özelleştirilmiş bir yazılım olduğundan herhangi bir PDA ya da PND de çalışmaz...

Tşk,

• http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=257643&productid=otmnavi1020

Ben bugün ürünü buradan almaya karar verdim,2 gün içinde gönderiyorlarmış.
  • umutqx ben evo dergisinden almıştım bekledim.
    Bir arkadaşım bende görüp beğenip beklememek için burdan almıştı, iki günde geldi. Tavsiye ederim.
  • quote:

Dün ben Evo dergisini aradım,önümüzdeki ay geleceğini söylediler,bende Hepsiburada.com'dan almaya karar verdim.

bende bugun aradım banada önümüzdeki ay geliceğini söylediler. dergide 310 ytl hepsiburada da havale ile 332ytl. arada 20 ytl gibi bir küçük bir değer için beklemeye değmez diye düşünüyorum. herhalde bende hepsiburada dan alıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XMLB

quote:

Orjinalden alıntı: FAQ

Bende evo dergisiyle sipariş vermiştim. Bugün yarın gelir benim cihazımda.

Ya ben senin sipariş verdiğini hatırlıyorum. Hala gelmedi mi ya cihazın ? Bi anormallik yok mu bu durumda ?

Bugün aradım dergiyi. Kardeşim ne zaman gelecek bu dergi & ürün ? yarın ya da cuma geleceğini söylediler. Yani sonunda navia ma kavuşuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nokya6260

herkese merhaba arkadaşlar.
    bu topiği baştan sona okudum.
    çoğunluk genel anlamda ürünü beğenmiş.
    bende evo dergisine üye olarak ürünü almaya karar verdim.
    yarın evo dergisini arayarak 5 taksit olayına girmeyi planlıyorum.
    sizce eğer yarın siparişi verirsem ürün bu ayın dediğiniz gibi 4-5-6 gibi mi gelir yoksa bir sonraki aya sarkabilir mi?
    not: ankarada ikamet ediyorum.

walla ben ağustos un 6 sı gibi sipariş vermiştim. Bir sonraki aya sarktı. O yüzden bence sen dergiyi bi ara sor. Siparişi şimdi versem bu ay teslimatlarıyla beraber alabilir miyim diye.. yoksa benim gibi 1 ay beklersin.
  • Ben de Evo dergisiyle aldım ve nihayet bugün cihaz bana ulaştı. Gerçi bugünlerde ihtiyacım yok bu cihaza ama neyse :) Araba da yok teste de çıkamıyorum :D Ama yaya modulü var Navia nın.. Onu test edicem. O kadar para verdim bi göriyim napıyo ne ediyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAQ -- 4 Eylül 2008; 13:09:56 >
  • quote:

Ben de Evo dergisiyle aldım ve nihayet bugün cihaz bana ulaştı. Gerçi bugünlerde ihtiyacım yok bu cihaza ama neyse :) Araba da yok teste de çıkamıyorum :D Ama yaya modulü var Navia nın.. Onu test edicem. O kadar para verdim bi göriyim napıyo ne ediyo :D

Hayırlı olsun arkadaşım. Güle güle kullan.
  • Ben siparişi bugün verdim arkadaşlar hepsiburada'dan,muhtemelen cumartesi elimde olur,vallahi gelir gelmez kullanmaya başlayacağım
  • quote:

Ben de Evo dergisiyle aldım ve nihayet bugün cihaz bana ulaştı. Gerçi bugünlerde ihtiyacım yok bu cihaza ama neyse :) Araba da yok teste de çıkamıyorum :D Ama yaya modulü var Navia nın.. Onu test edicem. O kadar para verdim bi göriyim napıyo ne ediyo :D

Hayırlı olsun arkadaşım,bende Cumartesi bi test yaparım...
  • Benim bildiğim kadarıyla kargo şirketleri cumartesi günleri çalışmıyor. Kargonuzun Pazartesi gelme ihtimali daha yüksek.

quote:

Ben siparişi bugün verdim arkadaşlar hepsiburada'dan,muhtemelen cumartesi elimde olur,vallahi gelir gelmez kullanmaya başlayacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalArchitect

Benim bildiğim kadarıyla kargo şirketleri cumartesi günleri çalışmıyor. Kargonuzun Pazartesi gelme ihtimali daha yüksek.

quote:

Ben siparişi bugün verdim arkadaşlar hepsiburada'dan,muhtemelen cumartesi elimde olur,vallahi gelir gelmez kullanmaya başlayacağım

Az önce Hepsiburada'yı aradım,Yurtiçi Kargo ile çalışıyorlarmış,cumartesi öğlene kadar gönderiler adrese teslim ediliyormuş
  • bugun elimde olacak. bende evo dergisinden aldım. bu hafta sonu denemeye baslarım... umarım forumdaki iyi eleştirilere karşılık verecektir.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DigitalArchitect

Benim bildiğim kadarıyla kargo şirketleri cumartesi günleri çalışmıyor. Kargonuzun Pazartesi gelme ihtimali daha yüksek.

quote:

Az önce Hepsiburada'yı aradım,Yurtiçi Kargo ile çalışıyorlarmış,cumartesi öğlene kadar gönderiler adrese teslim ediliyormuş

Ben yanlış biliyormuşum o zaman. Güle güle kullanın.

• Arkadaşlar ben de cihazımı bugün ilk defa arabayla test etme imkanı buldum. Gerçi bildiğim bir yol üzerinde test ettim ama olsun. Cihazın benim bildiğim dar çakıllı kestirmeyi bilmemesine de pek şaşırmadım :D Bunun dışında çok güzeldi. Bu cihaz gayet işimi görecek gibi. Yorumlarından dolayı herkese teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar bende artık Navia'lı oldum,cihaz cumartesi günü elime ulaştı,fakat henüz test edemedim,yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
  • quote:

Arkadaşlar bende artık Navia'lı oldum,cihaz cumartesi günü elime ulaştı,fakat henüz test edemedim,yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Hayırlı olsun arkadaşım. Bir de denedikten sonra gör bak ne kadar hayatı rahatlatan bir sistem olduğunu... Test ettikten sonra düşüncelerini bekliyoruz..
  • Arkadaşlar merhaba..

Ben de ns-1020 me uzun bir bekleyiş ardından kavuştum ancak anlamadığım bir nokta var. Rota seçeneklerindeki hız limiti ne işe yarıyor. Buradaki hızı yüksek ya da az seçmemiz bize ne sağlıyor. Yani ben 50 seçersem, 50 nin üstüne çıkamayacağım yollara sokmaycak mı cihaz beni ? Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.