Şimdi Ara

Navia NS-1020 almayı düşünüyorum ne dersiniz? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
1
Favori
52.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hız limiti rota seceneklerine yardımcı oluyor mesela 130 km secersen otoyol kullandırır.hızo ne kadar dusurursen ara sokaklara girmeye baslar.deneme yanılmayla gercekten cok işine yarayacaktır.ilk baslada bende acemilik cektim.yol durumuna gore rota ve hız limitini verip yolunuza devam ediyorsunuz. hayırlı olsun bu arada.
  • arkadaşlar ben aleti satmaya karar verdim.çok memnundum cihazdan ama, yurtdışından direkt araca monte edebileceğim bir alet geldi hediye olarak.onu takmayı düşünüyorum.isteyene navia-ns-1020'mi uygun bir fiyata satabilirim.daha 1 aylık alettir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chemucell

hız limiti rota seceneklerine yardımcı oluyor mesela 130 km secersen otoyol kullandırır.hızo ne kadar dusurursen ara sokaklara girmeye baslar.deneme yanılmayla gercekten cok işine yarayacaktır.ilk baslada bende acemilik cektim.yol durumuna gore rota ve hız limitini verip yolunuza devam ediyorsunuz. hayırlı olsun bu arada.

Bu olay güzelmiş ama yine de pek kullanacağımı zannetmiyorum. Açıkladığın için sağol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FAQ

quote:

Orjinalden alıntı: chemucell

hız limiti rota seceneklerine yardımcı oluyor mesela 130 km secersen otoyol kullandırır.hızo ne kadar dusurursen ara sokaklara girmeye baslar.deneme yanılmayla gercekten cok işine yarayacaktır.ilk baslada bende acemilik cektim.yol durumuna gore rota ve hız limitini verip yolunuza devam ediyorsunuz. hayırlı olsun bu arada.

Bu olay güzelmiş ama yine de pek kullanacağımı zannetmiyorum. Açıkladığın için sağol.

Yine de sen hız limitini 160 KM de tut. Ya da kapalı olsun. Ben bir ara bilmediğimden rastgele bir hız değerinde bırakmıştım. Rotayı çok uzun yollardan hesaplıyordu. Sonradan bu forumda okudum. Bundan kaynaklanıyormuş

• Arkadaşlar ben bugün iş yerine giderken cihazı test etme şansım oldu,4 farklı klavye olması çok güzel adres arama bölümünde hiç zorlanmıyorsunuz,birde arkadaşım bu sabah söyledi ürün Vestellerdede satılıyormuş.Güngören Kale Center'da bulunan Vestel bayisinde varmış,hatta burada test için kullanabiliyormuşuz,bana Navia'nın büyüğü dedi ama tam olarak anlamadım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutqx

Arkadaşlar ben bugün iş yerine giderken cihazı test etme şansım oldu,4 farklı klavye olması çok güzel adres arama bölümünde hiç zorlanmıyorsunuz,birde arkadaşım bu sabah söyledi ürün Vestellerdede satılıyormuş.Güngören Kale Center'da bulunan Vestel bayisinde varmış,hatta burada test için kullanabiliyormuşuz,bana Navia'nın büyüğü dedi ama tam olarak anlamadım!

Ahanda :) bende bunu diyodum işte. Ben İstanbul'dayken Cevahir i gezmiştim orda vestel mağazasına girmiştim. Orda var işte bu büyük navia dan.
    Ben de zaten orda navia yı kurcalayıp öyle karar vermiştim navia almaya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FAQ

quote:

Arkadaşlar ben bugün iş yerine giderken cihazı test etme şansım oldu,4 farklı klavye olması çok güzel adres arama bölümünde hiç zorlanmıyorsunuz,birde arkadaşım bu sabah söyledi ürün Vestellerdede satılıyormuş.Güngören Kale Center'da bulunan Vestel bayisinde varmış,hatta burada test için kullanabiliyormuşuz,bana Navia'nın büyüğü dedi ama tam olarak anlamadım!

Ahanda :) bende bunu diyodum işte. Ben İstanbul'dayken Cevahir i gezmiştim orda vestel mağazasına girmiştim. Orda var işte bu büyük navia dan.
    Ben de zaten orda navia yı kurcalayıp öyle karar vermiştim navia almaya.

Ya bu nasıl bir şey ben çok merak ettim,gerçi benim cihaz var ama yinede hafta sonu Kale'ye gidip bakacağım

• Ben gittim baktım. Gayet hoş bişey olmuş. Başka markalarında böyle büyük versiyonlarını yaparlarsa aslında, navigasyon cihazı seçip beğenmek çok daha kolay olur. Güzel bir uygulama.
  • bahsettiğin cihazın çok büyük boyutlarda olan bir navia demosu mu? yoksa bilgisayar yardımı ile yapılan bir tanıtım cihazımı? bak merak ettim neymiş bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: technical man

bahsettiğin cihazın çok büyük boyutlarda olan bir navia demosu mu? yoksa bilgisayar yardımı ile yapılan bir tanıtım cihazımı? bak merak ettim neymiş bu.

Benim gördüğüm bi stand gibi bişey. İçinde bilgisayar var kuvvetle muhtemel. 15 ya da 17 inch ekran dokunmatik. Bu sayede Navia kullandırtıyorlar. Gayet hoş.
  • aaa evet arkdaşımın dediğide böyle bir şeydi,acaba bütün Vestellerde varmı?
  • Selamlar,

Navia Kiosklarımız 17"Dokunmatik Ekran+PC Kasası+Navia Yazılımın dan oluşmaktadır.
    Bu üründe ki amacımız kullanıcının karar vermeden önce Navia'yı kullanmasını sağlamaktadır. Navigasyon yazılımı hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerde bu ürünleri inceleyerek merak ettikleri konular hakkında bilgi sahibi olabilirler...

Navia Kiosklarımızı şu an için,
    Şişli Cevahir Alış Veriş Merkezinde ki Vestel
    Güngören Kale Center de ki Vestel
    Bakırköy Carousel de ki Vestel bayilerinde inceleyebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nöbetçi_Navia -- 11 Eylül 2008; 11:27:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nöbetçi_Navia

Selamlar,

Navia Kiosklarımız 17"Dokunmatik Ekran+PC Kasası+Navia Yazılımın dan oluşmaktadır.
    Bu üründe ki amacımız kullanıcının karar vermeden önce Navia'yı kullanmasını sağlamaktadır. Navigasyon yazılımı hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerde bu ürünleri inceleyerek merak ettikleri konular hakkında bilgi sahibi olabilirler...

peki bu kiosklarda navia nın bütün fonksiyonlarını kullanabiliyor muyuz? büyük ihtimalle gps alıcısı yoktur üstünde ama onun haricinde adres sorgulama, nokta arama gibi fonksiyonları kullanabiliyor muyuz? bir diğer soru, bu kiosklar şu an piyasada mevcut navialar ile aynı içerikte mi yani software olsun, harita olsun birebir aynı mıdır?

• quote:

Orjinalden alıntı: Hiperkene

quote:

Selamlar,

peki bu kiosklarda navia nın bütün fonksiyonlarını kullanabiliyor muyuz? büyük ihtimalle gps alıcısı yoktur üstünde ama onun haricinde adres sorgulama, nokta arama gibi fonksiyonları kullanabiliyor muyuz? bir diğer soru, bu kiosklar şu an piyasada mevcut navialar ile aynı içerikte mi yani software olsun, harita olsun birebir aynı mıdır?

Kisosk u yaratmakta ki amacımız Navia yı son kullanıcıya tanıtmak ve almak isteyen kullanıcıların kafalarında yer alan soru işaretlerini gidermekti.

Kiosk da yer alan yazılım Windows da çalışacak durumu getirilmiş olup, yüklü olan yazılımımız maalesef güncel değildir. Güncel yazılımda yer alan tüm fonksiyonları Kiosk larda yapabilmektesiniz. Amacımız ürün tanıtmak olduğu sadece harita ve POI bilgisini güncel tutmaktayız.

Kisoklarda yer alan yazılımlarımız da kısa süre içerisinde güncellenecek olup, yapılacak güncellemeler hakkında burdan sizleri bilgilendireceğim...

Yaklaşık olarak 1 yıldır satış noktaların da yer alan Kiosklarımız devamlı olarak olumlu eleştriler ile karşılanmıştır.

Teşekkürler...

• Ben tesadüfen İstanbul'dayken Cevahir de görmüştüm bu kiosku. Beni navia almaya karar verdirten meret bu işte. :) Ben çok navigasyon cihazı araştırmıştım. O kadar araştırma üzerine bu 17 inchte naviayı 5-10 dk kullanmak , kararımı verdirmeye yetti.
  • bu kiosklarla ilgili aklıma değişik bişey geldi, forumlarda dolaşırken birkaç yerde gördüm notebook ile navigasyon yapmak isteyenler var.
    bu kiosklara yüklediğiniz yazılımı notebooklara yüklesek bluetooth gps de bağlasak o zaman iş görür mü? tabi önemli olan bir şey bu yazılımı son kullanıcılarla paylaşır mısınız?
  • Arkadaşlar NS 1020'de kaç adet POI ekleyebiliyoruz,belli bir sınırı varmıdır?
  • quote:

Arkadaşlar NS 1020'de kaç adet POI ekleyebiliyoruz,belli bir sınırı varmıdır?

POI eklenebildiğini sanmıyorum. Belki demek istediğin kayıtlı yerlerdir. Oraya da bi sınır olduğunu zannetmiyorum. Sd kartı doldurana kadar eklersin heralde :) Ki o şekilde sd kartı doldurmanda baya bi zor. Bayaaaaaa bi ekleniyor yani :)
  • Eğer böyle bir pc versiyonu varsa , çok kolay bir şekilde dahili gps takılarak navigasyon yapılabilir. Yine de laptop ile navigasyon yapmak ne kadar pratik olaraktır siz tahmin ediniz :)

quote:

Orjinalden alıntı: Hiperkene

quote:

Selamlar,

• Evet demek istediğim kayıtlı yerlerdi,sağol teşekkür ederim.Bir sorum daha olacak;
    Avrupa haritası almak istediğimizde sadece batı avrupa ülkeleri var,diğer d.avrupa ülkeleri neden yok?Bununla ilgili bir çalışma var mıdır acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.