Şimdi Ara

NBA Bilgisayar oyunlarıyla ilgili sorularım (NBA Live, NBA 2K)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden (bayağı bir eskiden ) NBA Live oynuyordum. En son oynadıklarım NBA Live 2004-05-06 ondan sonra oyunu takip etmeyi bıraktım. Geçenlerde 05'i yükledim bir süre oynadım eskileri yad ettim Güncel rosterları indirdim. Takımların son halleri, oyuncuların overall'leri falan. Sonra baydı oyun yeni versiyonlara bakayım dedim.
    Epey bir zaman oynamadığım için şimdiye kadar Live serisinde neler oldu bitti bilmiyorum ve şu aralar 2K serisi oynanıyor galiba[PC için]. Yeni duyduğum bir şey. Live artık PC'de çıkmıyormuş diye bir şeyler okudum.

Kısaca NBA bilgisayar oyunlarını takip edenlere bir kaç sorum var:

1- NBA Live serisinin en son PC versiyonu ne zamandı? (eğer "PC de artık çıkmıyor" ifadesi doğruysa)
    2- NBA Live'ın en çok beğenilen yılı hangisi sizce? (benim beğendiğim 2005 çünkü diğerlerini bilmiyorum)
    3- 2K serisi ne zaman önplana çıktı? Yani benim oynadığım zamanlar Live vardı. 2K var mıydı bilmiyorum(muhtelemen vardı) ama pek populer değildi sanırım
    4- PC için Live mı 2K mı daha iyi? Aralarındaki farklar nedir tam olarak?
    5- Son olarak; ortalama bir laptopum var. Kasmadan bilgisayardan oynayabileceğim bir seri önerebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keftar -- 20 Haziran 2015; 16:22:31 >

• 1-) 2k 1999 dan beri vardı zaten. Ama playstation ve xbox'ta oynanıyordu. 2k9'dan itibaren PC için oynanmaya başlandı. Aynı şekilde NBA live serisi de 2009'dan itibaren PC sürümü çıkarmadı.
    2-) 2k10'u çok beğenmiştim. Ama en son hangisi çıktıysa(şu an 2k15) onu oynamayı tercih ediyorum. Ayrıca çok iyi olmuş bu sefer.
    3-) 2009 da çıktı.
    4-) Zaten şu an live serisi pc sürümü çıkarmadığı için karşılaştırma yapamayız. Ama PS 4'te ki Live2015 ile PC'de ki 2k15 arasında çok fark var. PS grafikleri ve oynanılabilirliği çok daha iyi 2k15 e göre.
    5-)2k13 veya 2k14 oynayabilirsin. 15'in sistem gereksinimleri biraz fazla. Çok düşük detaylarda belki oynayabilirsin ama zevk almazsın.
  • |_ÖmeR_| kullanıcısına yanıt
    sağol cevaplar için
  • |_ÖmeR_| kullanıcısına yanıt
    2k13 indirdim kasıyor oynarken. Bilgisayarım pek de ortalama değilmiş onu gördüm, ortalamanın altındaymış 2k12 ya da 11 indirsem yine aynı kasılma olur mu?

Bu arada NBA Live 2005'ten 2K13'e geçmek çok tuhaf oldu benim için Epey bir şey değişmiş oyun(doğal olarak) Tuşları bile beceremiyorum:)
  • Valla hocam internetten indireceğin oyunun sistem gereksinimlerini kendi sisteminle karşılaştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Valla hocam internetten indireceğin oyunun sistem gereksinimlerini kendi sisteminle karşılaştır

mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: keftar

2k13 indirdim kasıyor oynarken. Bilgisayarım pek de ortalama değilmiş onu gördüm, ortalamanın altındaymış 2k12 ya da 11 indirsem yine aynı kasılma olur mu?

Bu arada NBA Live 2005'ten 2K13'e geçmek çok tuhaf oldu benim için Epey bir şey değişmiş oyun(doğal olarak) Tuşları bile beceremiyorum:)

2k12 guzeldir bilgisayarini da fazla zorlamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eFootball PES 2020 [PC ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2k15 i pcden kol ile oynuyorum ama live çok daha güzel bir oyundu bence
  • 2K10 ve 2K14'ün arasındaki serilerin sistem gereksinimleri neredeyse benzer. Yani birisi kasıyorsa diğer oyunlarda kasar. Zaten 15'i söylemiyorum. Ama oynayacaksan benim önerim 2K13 veya 2K14.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.