NBA'de geçtiğimiz sezonlara ve yıllara oranla gerek iyi açıdan gerekse de kötü açıdan sizi en çok şaşırtan takım hangisi oldu????????????? Bana göre; -Seattle Supersonics -Los Angeles Lakers -Minnesota Timberwolves -New Orleans Hornets(Sakatlık olmasa...) -Milwaukee Bucks ve diğerleri...
BÖYLE BİR BAŞARIYA ULAŞTIKLARI İÇİN "INDIANA PACERS"..(HELAL OLSUN) BU KADAR BAŞARISIZ BİR SEZON GEÇİRDİKLERİ İÇİN "MINNESOTA T".
GO SONICS...
beni en çok kendi takımım şaşırttı..t-wolves..
başarıdan dolayı : Bulls
başarısızlıktan dolayı : T-Wolves
başarı: indiana
başarısız:orlando
evet bu sene çuvalladık; umarım bu bize iyi bir ders olmuştur
sanırım biz seneye yine sizleri şaşırtacağız
Garnett ve oluşacak yeni ekip(Muhtemelen phil jackson ve jason kidd li) basa basa şampiyon olacak
bulls,wizards,sonics ve indiana ya tebrikler!umarım şampiyon da phoenix olur
GO T-WOLVES GO TWolves2006 coooooming soooon!
Washington
başarılı:C.Bulls&Indiana
başarısız:Orlando
quote:
Orjinalden alıntı: artakisa
başarılı:C.Bulls&Indiana
başarısız:Orlando
Başarı: Bulls Başarısız : Lakers (Gerçi Shaqtan sonra belliydi de )
BAŞARALI:BULLS VE PACERS BAŞARISIZ:MAGİC VE JAZZ
BUGÜN SAHALARINDA 109-94 YENEREK MINNESOTA'YA HANÇERİ SAPLAMIŞ BULUNUYORUZ.. MIN. TARAFTARLARI BU SENE PLAYOFF'U SEYREDİYOSUNUZ.. GİRECEK SEKİZ TAKIM KESİNLEŞMİŞ BULUNUYOR... GO SONICS..
la lakers beni bu sene acayip şaşırttı bu kadar kötü duruma düşceğini hiç tahmin etmiyodum ama benim tahmin edememem kötü sonunu deiştirmedi malesef...
bence seattle ve phonixdir tartısmasız
iyi ki söyledin bilmiyoduk....
quote:
Orjinalden alıntı: sl55amg
BUGÜN SAHALARINDA 109-94 YENEREK MINNESOTA'YA HANÇERİ SAPLAMIŞ BULUNUYORUZ.. MIN. TARAFTARLARI BU SENE PLAYOFF'U SEYREDİYOSUNUZ.. GİRECEK SEKİZ TAKIM KESİNLEŞMİŞ BULUNUYOR... GO SONICS..
başarısız :lakers başarılı:kobe
quote:
Orjinalden alıntı: sl55amg
kardeşim lanetlendiniz
siz ilk turda elenin de ben o zaman hançeri göreyim
seneye bu hançerin hesabı sorulacak;kurdun türeyişine en yakından siz şahit olacaksınız
TWOLVES 2006 Coooming Soooonn...Only in Key Arena!!!
CHICAGO VE LAKERS TABİ MİNNESOTA
minesotada latrell le sam iam gitmeden bi boq olmaz.. ama gitcekler inş. seneye iyi bi free agent da yaqalarsanız bişiler olur..ha bide muthiş gm ulu koç mchale de postalarsanız..seattle dan cacık bile olmaz..karabole geldiler ilk turda elenirler seneyede taqım zaten dagılır..
spree ve sam i'am i gitti bil zaten onlar kesin ayrıca troy ve kandi de yüzde 99 gidecek. wally de ya ilk bes ya da takas diyor ki sonuna kadar haklı adam.. kevin mchale sivri zekasını da baskılar sonucu boston a geri postalamayı düşünüyoruz. zaten koçluk yapmıyacak ama takımla alakası kesilmeli bence. KG nin yanına kidd gelsin yeter gerisi önemli deil ama fena olmayan bi center da buna katılırsa kimse tutamaz bizi seneye...
seattle ilk turda elenir mi bilmem ama bize o üçlükleri atan lewis in kolları kırılsın işallah....allaım bu kadar mı üçlük atılır yahu... büyük ihtimalle sacramentoyla eşleşecekler ve bence seattle daha şanslı çünkü kings sıçıyoı...