son zamanlarda çokca konuşulur oldu NBA'e olan ilginin Türk basketboluna zarar verdiği ve olumsuz yönde etkilediği üzerine...bazıları NBA in ülkemizde çok popüler olmasının kendi ligimize ve basketbolumuza zararı olduğu kanısında, ben buna katılmıyorum ve hem organizasyon hem de oyun kalitesi açısından ders alınması gerektiğini düşünüyorum, siz ne dersiniz? zararı olabilir mi?
sen haklısın,aslında yarar vermesi lazım. Biraz örnek alsalar tbl de izlenir dicem ama yeenekli adam sayısı çok az olduğu için yine izlenme oranı az olur.
ben yine de izliyorum atv de. tofaş kapatılmadan önce maçlarını kaçırmazdım ama david rivers falan vardı ne günlerdi yaww...ne hale geldik şimdi
DÜN EFES-PANATIN.. MAÇI VARDI.. YA SEYREDİYORUM, Bİ ZEVK ALMIYORUM.. TAHAMMÜL EDEMEYİP ZAP YAPIORUM.. SONRA TEKRAR DÖNÜYORUM..ANCAK 5 DK SEYREDEBİLİYORUM.. Kİ, ODA ÇEYREK FİNAL MAÇI VE EFES İLE PAN.. E BEN BU MAÇI ZORAKİ SEYREDİYORUM KALDİ Kİ TBL İZLEYECEĞİM..
ya aslında izlemek gerek ben bi bursalı olarak tofas hastasıydım ama oda söndü. şimdi tbl de darüssafaka süper bence
dostum tofaş kendiliğinden sönmedi ki biliyosun koraç ta final oynadığımız yıldan sonra italyanlar desteği çekti ve takımı kapatma kararı aldı bir daha o noktaya zor gelir bizim şehir...
evet haklısın sende mi bursalısın dostum. msne gelsene konsuruz emre_ozen16@hotmail.com dertleşiriz biraz