Şimdi Ara

Ne alıp veremediği var bu sistemin benle.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İNTEL D.CORE 2.8GHZ
    SEAGATE 250 GB SATA2
    SAPPHİRE ATİ RADEON X1950PRO 256MB
    Kingston 1 gb 667 mhz DDR2

içeren sistemi daha dun aldım.Birbiri ile uyumsuz olan parçalar varmı varsa hangileri acaba.
    Çünkü Call of duty 2 oynarken auto save de hata veriyor kayıt yapamıyor.oyunun ana menüsüne geri donuyor.Bu olay sürekli her oto save de olmamakla birlikte bazenleri oluyo.

Call of juarez oynarken de acık mavi ekran gösterip bi muhdet sonra windows a donuyor.

Azureus da download yaptığım torrentlarda dosya için okuma ve yazma hatası veriyor.

XP kurarken SATA disk için, mavi ilk ekran da iken sata driver ı kurmadan sistem kurdum.Bunun etkisi olabilirmi?(sevice pack2 li xp kurdum.)

Sorun yazılımdan mı kaynaklanıyo acaba yoksa donanımdan mı?

1 hafta lık satıcı ile kavga etme surem var bunu iyi geçirmek istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.

• Sata driverlarını yüklememen ile alakalı birşey değil çünkü windows zaten kendi bünyesinde barındırıyor bu sata sürücülerini ve windowsu yüklerken bunlarına yüklüyor. Problem büyük ihtimalle donanımsal. Ama hangi parçadan kaynaklandığını kestirmek zor.. Ancak HDD den problem olma ihtimali yüksek gibi geliyor bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Criminal Origin -- 15 Şubat 2007; 2:12:41 >
  • Bİşey sorucam anakartın CD den sürücüleri yüklerken İDE sürücülerinide yükledinmi?
  • yok yüklemedim ide driverlarını. yüklediklerim ses ile ethernet sadece
  • Bilgisayarı daha yenı almışsın. Götür ve derdini anlat. Çünkü büyük ihtimal donanımlarında birinde problem var. Ram olabilir HDD olabilir. İşlemci yada ekran kartından kaynaklanan bir sorun gibi görünmüyor..
  • Mad.Butcher power sorun yapıyo olabilirmi. kasa ile sıradan gelen power var üzerinde.
    kasa bien diye bi marka.
  • Bence powerdan değil. Dedim ya HDD yada ram gibi duruyor. Yapacağın en iyi şey yarın kasayı kucaklayıp aldığın yere götürmek. Daha dün almışsın bugün başına dert olmuş.. Garanti ne için var

Not:Bu arada bilgisayarı götürmüşken kasanın PSU sunu iyi bir PSU ile değiştirmek senin yararına olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Criminal Origin -- 15 Şubat 2007; 2:35:45 >
  • Anakart ddr2 533 mhz
    ram 667mhz bundan dolayıda sorun yapıyo olabilirmi?

HDD yi de en güzeli ide almak olacak sanırım.SATA nın bana beladan baska bi faydası olmadı şimdiye kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: biletix

Anakart ddr2 533 mhz
    ram 667mhz bundan dolayıda sorun yapıyo olabilirmi?

HDD yi de en güzeli ide almak olacak sanırım.SATA nın bana beladan baska bi faydası olmadı şimdiye kadar

Bunun sorun çıkaracağını zannetmiyorum. Anakartın 533 mhz ram desteği olduğu için 667 mhz ramlerin 533 mhz de çalışır sorunsuzca. HDD de sataya devam et bence. Çünkü problemin HDD nin sata olmasından değilki.. Boşuna daha düşük hızda veriyoluna sahip HDD alma. Hem boşver takma kafana hallolur Bilgisayar bu nerde ne sorun çıjaracağı belli olmuyor keratanın

• Mad.Butcher yardımın için çok tsk ederim.saol.

Baska yardımcı olabilecek arkadaslar, lütfen yardım edin. Şu pc yi sorunsuz yapayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.