Şimdi Ara

Ne alsam sizce...??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ay hyundai 1.3 admire aracım kaza sonucu pert oldu. Kaskodan gelecek olan parayla araba alacağım. Aklımda 2000-2001 Vectra Cdx 2.0 ve 2007 1.4 fiesta tdci comfort var, bi yanda komfor ve güvenlik diğer yanda ekonomi ve yaş avantajı, tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum..!!

• devir ekonomi devridir. tdci fiesta derim ben. 10 yıllık arabayı mercedes bmw de olsa almam.
  • Hocam burada karar verecek olan tabii ki sizsiniz.Arabanızda aradığınız özelliklerin neler olduğunu bir daha muhasebe edin.Karar verirseniz o zaman daha kolay yardımcı oluruz..Çünkü böyle konularda kullanıcılar hep kendi isteklerine hitap eden araçları önerebilirler.Bu da size uymayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 24 Şubat 2010; 23:53:14 >
  • İki araçla ilgili tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını okudum fakat beğenenler de var beğenmeyenlerde iş burda karışıyor
  • Konfor ve yakıt ekonomisinden birini tercih yapmalısınız.LPG li bir opel alabilirsiniz.Elbet fiesta kadar az yakmayacaktır ama sizide üzmeyecektir.
  • Ekonomi istiyorsan fiesta.Konfor istiyorsan vectra cdx
  • her araç için mutlaka beğenende çıkacaktır beğenmeyende bundan doğal bişey olmazki...öyle olsaydı herkes birkaç araca binerdi bazı firmalarda iflas ederdi...

siz kafanızda karar vereceksiniz öncelikle büyük bir araçmı küçük bir araç mı ona göre kullananlar bilenlerde o araç hakkında yorumunu yapacak olumlu veya olumsuz yorumların çokluğuna göre o aracı alacaksınız veya muadili başka bir araca yöneleceksiniz...

şimdi fiestayı beğenmeyince alternatifi vectra değildirki yani corsa olur jazz olur colt olur...keza vectra içinde beğenmeyince kimse size ozaman corsa alın demez ki mondeo-passat önerir onun için sizin iki aracada binip küçük mü yoksa büyük bir aracamı ihtiyacınız var onu belirlemeniz gererir öncelikle....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2000 Model bir Opel her an için potansiyel tehlikedir. Sorun çıkarmaya elverişlidir. Malum Opel'in kazık parça fiyatları da üzebilir. Fiesta daha alt sınıf bir araç olsa bile daha mantıklı duruyor.

Ya da eski arabanızın yeni versiyonu olan Accent Era da olabilir yani.
  • Valla Kardes Eger Parca Fıyatları Benım Icın Sorun Olmaz Derse Vectra Al Hem Saglam Araba Hem Konforlu Bence Fıestadanda guzel duruyor.Ama Bence Bu 2arabaya yonelme Astra olur Golf olur focus olur cunku 2sıde bırbırınden cok farklı arabalar biri B segmenti biri D yanı konfor bakımından bayagı bır fark olur.
  • 2000 model vectra baya yıpranmıştır ve 2.0 motor yüksek tüketim demek. Fiesta almak daha mantıklı eğer ufak gelir derseniz sedan dizel araçlar bakabilirsiniz accent era gibi.
  • Yorumlarınıza çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığıız için, değerlendirmede göz önünde bulunduracağım..1
  • Opel Ford'a göre daha sorunlu ve servis-parça daha pahalı.Vectra-Fiesta arasında kaldıysan Focus bak bence. 2.el olarak dizel tam bir fantazi.Bildiğin bir araç varsa düşük km'li problem değil ama garantisiz bilmediğim bir dizel aracı 2.el almam .Benzinli bakıp Lpg olayına girebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

madem yakın zamanda kaza geçirdiniz daha yüksek güvenlikli araç almak istersiniz büyük ihtimal....vectra rahat kullanımı zevkli bir araç...öyle sorun çıkarır mahfeder filan çok sanmam...ama güvenlik olarak da vectra mağlesef zayıf..3 yıldız almış testten ve bayağı yamulmuş.....

http://www.euroncap.com/tests/opel_vauxhall_vectra_2001/106.aspx

fiesta güvenlik konusunda vectra dan daha başarılı 4yıldız almış ve daha sağlam kalmış.....

http://www.euroncap.com/tests/ford_fiesta_2002/141.aspx

Kardes O zaman Hem Konfor Hem Guvenlık Istıyosan Astraya bka
    astra 2004den sonra cıkanlar 5yıldız almıstır arkadasın verdıgı lınkten bakabılırsın ve konfrludur.temız 2004 herhalde 23-25bın arası bulabılırsın
    yada ondan bı oncekı kasaya bakabılırsın Astra G ye o da 4yıldız almıstır ve o da konforludur. 2002 sını 18-20bıne bulabılrısın.(Ben Ankaradakı Pazar Fıyatına gore soyledım) baska yerlerde ucuz olabılır

• 1.4 dizel fiesta almayın hatta pardon traktoru almayın yani bi araç hiç gitmezmi ya

onunuze acil bişey cıksa gaza basıp gitmeniz gerekse kaza yaparsınız allah korusun arkadasımda vardı içim curudu ya bayık bir araba

307 1.4tdi da rezilllik oda hiç gitmio

dizel alıcaksanız 1.4 falan almayın.... hem bakım masrafı osu busu gerek yok çekin bi lpg li araba hem araba kullanmaktan zevk alın devirli kullanın onu yapın bunu yapın...

kamyon gibi ses cıkıcak arkadan duman atıcak ole araba kullanmam daha ii ...... birazda zevk meselesi okadar paralar veriyoruzz
  • Arakadaşlar tekrar teşekkür ederim ilginize, dün açık artırmadan bi tane 2007 Mitsubushi Lancer 1.6 aldım 15400'e, umarım güzel olur, henüz elime geçmedi, görüşlerimi ve fotoğraflarımı yazarım ilk fırsatta....!
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADXXL

Arakadaşlar tekrar teşekkür ederim ilginize, dün açık artırmadan bi tane 2007 Mitsubushi Lancer 1.6 aldım 15400'e, umarım güzel olur, henüz elime geçmedi, görüşlerimi ve fotoğraflarımı yazarım ilk fırsatta....!

Hayırlı olsun..Açık artırma doğuş otonun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

quote:

Orijinalden alıntı: MADXXL

Arakadaşlar tekrar teşekkür ederim ilginize, dün açık artırmadan bi tane 2007 Mitsubushi Lancer 1.6 aldım 15400'e, umarım güzel olur, henüz elime geçmedi, görüşlerimi ve fotoğraflarımı yazarım ilk fırsatta....!

Hayırlı olsun..Açık artırma doğuş otonun mu?

Hayır doğuş oto değil, beyazsistem(reklam olmasın ama) ...!

• hayırlı olsun kazasız günlerde kullanmanız dileğiyle inşallah
  • model söz konusu olduğu için fiesta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.