Şimdi Ara

Ne anlamı kaldı ki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben carnacta ardream char kasıorum bu sabah herşey normaldi
    girdim ardreamda np kastım çıktım.
    6 civarlarında eve geldim koya giricektim
    c1e kaç kere denesem de sürekli dc verdi
    güya premiumum var
    bir arka sordum dolu olduğu için almıor dedi
    dolu olduu için almıyorsa premium ne işe yarıyor?
    sizede soruorum cevap yazarsanız sevinirim

saygılar

• up
  • serverdaki herkes premiumlu olduğu için olabilir bence

ama çok düşük bir ihtimal tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: haster

serverdaki herkes premiumlu olduğu için olabilir bence

ama çok düşük bir ihtimal tabiki

tşkkürler
  • Carnacta var bu sorun ben premiumsuz giriyorum dc verdiğinde başka servere gir oyundan çıkmadan back yap yine dene
  • Oyun kendini göstermeye başladı.KOXP ları Alır,BUG cuları alır,HİLECİLERİ alır.3 ünden birini kullanmaya başla yoksa oyunda ezilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: SroKO

Oyun kendini göstermeye başladı.KOXP ları Alır,BUG cuları alır,HİLECİLERİ alır.3 ünden birini kullanmaya başla yoksa oyunda ezilirsin

KO ya başlamak için okulların kapanmasını bekliyodum.Carnacta çar kastım,gb aldım,girdim ardream fll k0xper kaynıo ve bununla birlikte de lag ve dc boşuna beklemişim okulların kapanmasını...
  • abartmayın ne k0xper kaynaması tek tük var sayılı eskisi gibi mi sanki adım başı koxp olsun lag geçsin buna da şükür bi de c1 dc atmasın bdw leri tamamlamaya yakın dc yemiyelim yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: K4TL14M

abartmayın ne k0xper kaynaması tek tük var sayılı eskisi gibi mi sanki adım başı koxp olsun lag geçsin buna da şükür bi de c1 dc atmasın bdw leri tamamlamaya yakın dc yemiyelim yeter

Sanki oyun olmasa öleceksinde bu kadarınada şükür diyorsun.
  • Allaha mı şükrediyorum oyun var diye başka yerinden anlama lafı bu kadar az olduguna şükret amaclı söyledim ölümsüzlügün oldugu zamanlar daha mı güzeldi millet towndan cıkmıyordu dagdan inmiyodu kaldırmıyodular towndan

NOT=Lanet olsun gece 00:40 premium var giremiyorum boş olsa bile almıyor bırak preyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 16 Haziran 2009; 0:40:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.