Şimdi Ara

Ne bu muslera öfkesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamam eski halinden eser yok ama düz bi kaleci gibi oynadı, öyle abuk sabuk goller yemedi özellikle bu maçta
    Ama bir güruh oluşmuş gol yesin de şuna saydıralım diye galiba
    Gereksiz hareketler bu kadar sövülecek bi hatası olmadı en azından bu maç için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "milletin ağzı torba değil ki büzesin"

kim bilir kaç yüz yıl önce söylenmiş bir cümle. Hiç bir zaman da geçerliliğini yitirmez. Bugün Muslerayı kovsunlar 1 saat sonra başka birini kova ilan eder sabah akşam yazarlar da yazarlar.

ben artık ne cevap veriyorum ne okuyorum. Size de tavsiye ederim. Sadece kendinizi yoruyorsunuz.
  • "milletin ağzı torba değil ki büzesin"

kim bilir kaç yüz yıl önce söylenmiş bir cümle. Hiç bir zaman da geçerliliğini yitirmez. Bugün Muslerayı kovsunlar 1 saat sonra başka birini kova ilan eder sabah akşam yazarlar da yazarlar.

ben artık ne cevap veriyorum ne okuyorum. Size de tavsiye ederim. Sadece kendinizi yoruyorsunuz.
  • Düz bir kaleci olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf_Hitler -- 23 Aralık 2018; 21:5:16 >
  • Düz bir kaleci ve 4 milyon eurodan fazla alıyor. Bu sezon düz bir kaleciliği bile yapamıyor. Saçma sapan yediği goller var.

Yeni gelecek kaleci kötü olur diye eleştirmeyi göze alamayanlar yüzünden Muslera bu halde . Taraftarı sırtını dayamış. 4+ milyon euro maaş alıyor miss gibi .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloklayıp geçin. Takımın o kadar eksiği var adamlar kaleciye kafayı takmış
  • Takımın en büyük eksiklerinden birisi , Sivas iki defa geldi iki gol yedik daha nolacağdı , geride yaptığımız kısa pasların tamamında topu ya rakibe ya taça atması , baskı yapmamız gereken içerdeki maçlarda dahi 2,3dk topu oyuna sokamaması , rakibin vurduğu ve kaleyi tutan her yan topta gol yemesi , penaltı atışlarında şike yapmış gibi rakip ilk adımı atmadan köşeye uçması vs. vs.

Sinan,Maicon,Ahmet,Selçuk,Eren vs. çöp diye Muslera'yı mı savunalım yani?O da çöp işte bal gibi ortada.Tek artısı var karşı karşıyalarda çok iyi ve defans ilerdeyken atılan uzun toplara iyi çıkıyor , karşı karşıya özelliğinin öne çıkması için de önce topu oyuna hızlı sokup rakip üzerinde baskı yaratması lazım ki oyunu riske edelim.
  • vaypcnet kullanıcısına yanıt
    Gerçi şu her şeye "çöp" diyen bir adama cevap vermek saçma ama neyse.Kaleye iki top gelmiş de gol olmuş.Pardon da o "gelen"i karşılaması gereken stoperler nerede?Kim bu gelen?Robinho.E artık biraz saygınız olsun bu adama ya.Adam yarattı o pozisyonları.Hepsini ipe dizdi.Bunları da kurtarsa Muslera zaten bizde oynamaz.

Muslera eskiye oranla daha kötü oynasa da yine de ligin en iyi kalecilerinden.Hem af buyur paramız mı var da bir de kaleci alacağız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendin cevap vermissin iste "duz bir kaleci gibi"

ee iste " düz" kaleciye ben senelik 4m € verilmesine dayanamıyorum.

Takımın büyük çoğunlugu çöp olmasi ,muslera'yi uber kaleci yapmıyor.

yan top yok, topu oyuna sokmada vasat, eski refleksleri de kalmadi ,ne yapacaksiniz ,baston ile mi kalede oynatacaksiniz ?

muridleri olarak adina din kurun bari tam olsun.

bu adamın kalede durduğu kadar kalede İsmail'de durur.

Ha derseki muslera fedakarlık yapip indirime gider eyvallah derim

• quote:

Orijinalden alıntı: AsterixOburix

Gerçi şu her şeye "çöp" diyen bir adama cevap vermek saçma ama neyse.Kaleye iki top gelmiş de gol olmuş.Pardon da o "gelen"i karşılaması gereken stoperler nerede?Kim bu gelen?Robinho.E artık biraz saygınız olsun bu adama ya.Adam yarattı o pozisyonları.Hepsini ipe dizdi.Bunları da kurtarsa Muslera zaten bizde oynamaz.

Muslera eskiye oranla daha kötü oynasa da yine de ligin en iyi kalecilerinden.Hem af buyur paramız mı var da bir de kaleci alacağız?
    Kendi mesajında kendinle çelişiyorsun , hem diyorsun "hepsine çöp diyen adama yazmak saçma" hem diyorsun yediğimiz gollerde defans nerde , yani defans oyuncularının hepsi hatalı.

Takımın yarısı çöp bu çok net bir konu , Muslera'nın da çöpe bir adımı kalmıştı , malesef o da olmuş durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 24 Aralık 2018; 12:27:31 >

• dikkat edin. muslera'ya sallayan ne kadar adam varsa 3-4 senedir melo'yu,sneijder'i,telles'i,poldi'yi göndermeye çalışan,yerli yersiz eleştiren tipler. bu adamlar galatasaraylı falan değil. sadece algı oluşturmak için varlar sosyal medyada. twitter'da da çok var bunlardan. ve başarılı oldular saydığım isimlerin gönderilmesinde. muslera giderse en büyük kozumuzu kendi elimizle satmış olacağız. kendi istemediği sürece muslera bu kulüpte emekli olup,efsaneler arasına ismini yazdırmalıdır.
  • Muslera giderse gomis in gidişi gibi kötü etkileyecek bizi o yüzden gitsin istiyorlar.

Gitmesini isteyenlerin çoğu gs li değil zaten pek azı da Muslera yı gönderip yerine de gea yı falan alacağımızı sanan hayalperestler. Fifa da pes de aldılar heralde öyle olacak sanıyolar:)

• Bu sezon eğer ŞL den elendiysek,akpsporun gerisindeysek,bir ton oyuncumuz ve teknik ekibimiz 5-10 maç ceza aldıysa bunun tek sorumlusu bu gerizekalı. Adam üç gün arayla aynı hareketi yapıyorsa, bu hata değil gerizekalılıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Bu sezon eğer ŞL den elendiysek,akpsporun gerisindeysek,bir ton oyuncumuz ve teknik ekibimiz 5-10 maç ceza aldıysa bunun tek sorumlusu bu gerizekalı. Adam üç gün arayla aynı hareketi yapıyorsa, bu hata değil gerizekalılıktır.
    Haksızsın diyemiyorum hatta haklılık payın yüksek ancak sadece bir kaç pozisyona bağlayamayız , örneğin Fb maçında yaptığı saçma sapan penaltı tartışılır bir karardı verilmeyebilirdi (bence verilmemeliydi isla pası verdi bir adım attı sonra kaleciyle teması oldu) ve Gs'nin %100 penaltısında var'a dahi gidilmedi.Schalke deplasmanında yediği gol de onun gibi evet baş sorumlu kaleci daha 2.dk öyle gol yersen gerisi çok zor ama takım daha iyi olsa çevirebilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Haksızsın diyemiyorum hatta haklılık payın yüksek ancak sadece bir kaç pozisyona bağlayamayız , örneğin Fb maçında yaptığı saçma sapan penaltı tartışılır bir karardı verilmeyebilirdi (bence verilmemeliydi isla pası verdi bir adım attı sonra kaleciyle teması oldu) ve Gs'nin %100 penaltısında var'a dahi gidilmedi.Schalke deplasmanında yediği gol de onun gibi evet baş sorumlu kaleci daha 2.dk öyle gol yersen gerisi çok zor ama takım daha iyi olsa çevirebilirdi.

Alıntıları Göster
    Faul olması için rakibin topa sahip olması gerekmez. Muslera o topa çıkışıyorsa rakibe temastan önce topa dokunması gerek. Musleranın pozisyonu tartışmasız penaltıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: C.Rodriguez

Faul olması için rakibin topa sahip olması gerekmez. Muslera o topa çıkışıyorsa rakibe temastan önce topa dokunması gerek. Musleranın pozisyonu tartışmasız penaltıdır.

Alıntıları Göster
    Topa sahiplikten bahsetmiyorum , rakip pası attı ardından adımını da attı istese düşmeyebilirdi,durabilirdi,kaleciye takılmayıp üstünden atlayabilirdi.Kendi isteğiyle kaleciye takılıp düştü.
  • quote:

Topa sahiplikten bahsetmiyorum , rakip pası attı ardından adımını da attı istese düşmeyebilirdi,durabilirdi,kaleciye takılmayıp üstünden atlayabilirdi.Kendi isteğiyle kaleciye takılıp düştü.

Alıntıları Göster
    Sen hangi maçı izledin ? Ben mi yanlış maça baktım diye tekrar özete baktım. Fenerli topa vurduğu an muslera fenerli oyuncuya giriyor.
    Nasıl duracakmış fenerli oyuncu ? Orada durması gereken fenerli mi muslera mı ?
    Kabak gibi çıkmış pozisyonda topa da değememiş fenerliye girmiş.
    Poziyon VAR'a gitmiş.Hakem penaltıyı vermiş.
    Al ters açıdan bak (DK. 2.29 )
    Fenerli nasıl duracakmış yada üstünden atlayacakmış bana söyleyi ver.Fenerli topa zor vurabilmiş tek ayağı yerde musleranın üstünden atlayacak ? Fizik kurallarını alt üst ettin.

https://www.youtube.com/watch?v=rMd7AlCVmdw

Kabak gibi PENALTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 28 Aralık 2018; 19:55:29 >

• Kabak gibi penaltı değil işte , ben adım konusunu yanlış hatırlayıp yazmışım ancak verdiğin videoda 2,32'de durdurursan İsla'nın topa önce vurmak için zaten yere atladığını görüyorsun yani Muslera İsla'nın pozisyonunu etkilemiyor , isla kendi tercihiyle yere doğru uzanıp pasını veriyor pozisyon sonrası Muslera'ya takılıp düşüyor.

Bence penaltı değil , hadi olsa bile Serdar'a yapılan %100 penaltıda var'a dahi gidilmedi.Muslera çöp bu kesin ama her şey de onun yüzünden olmadı , ona bakarsan Belhanda taça itiraz edicem diye 15sn. yerde oturmasa 2. golü yemiyeceğiz.
  • quote:

Kabak gibi penaltı değil işte , ben adım konusunu yanlış hatırlayıp yazmışım ancak verdiğin videoda 2,32'de durdurursan İsla'nın topa önce vurmak için zaten yere atladığını görüyorsun yani Muslera İsla'nın pozisyonunu etkilemiyor , isla kendi tercihiyle yere doğru uzanıp pasını veriyor pozisyon sonrası Muslera'ya takılıp düşüyor.

Bence penaltı değil , hadi olsa bile Serdar'a yapılan %100 penaltıda var'a dahi gidilmedi.Muslera çöp bu kesin ama her şey de onun yüzünden olmadı , ona bakarsan Belhanda taça itiraz edicem diye 15sn. yerde oturmasa 2. golü yemiyeceğiz.
    Siz penaltı olayını bir gözden geçirin.Zamanlama hatası olanın alehine faul verilir.Ortada adım da yok, soldadonun kalecinin üzerinden zıplama durumum imkansızlığıda var.

Sizin durum gerçekleşmesi için baya bir mesafe olması gerek.Öyle bir mesafede yok. Topa vurduğu an kaleci ile oyuncu giriyor.Zamanlama hatası olanın alehine faul veriliyor.Muslera çıkışını yapıyorsa topa vurması gerek. Futbolda topa ilk vuran her zaman haklıdır tabanla girmediği sürece faulu lehine alır.

Maçta verilmeyen kırmızı kartımız ve penaltımız var haklısın. 2-0 iken alpere kırmızı kart çıkmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.