Şimdi Ara

Ne Kadar Maaş Alıyorsunuz? Ve... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
11
Favori
72.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berny49

hayal dünyanız çok zengin maşallah..6000-10000 paralara bak sen koşun sizi bekliyorlar...hayata bir atılında ozman ben sizi görürüm 500 versin uşağı olurum dersiniz...
    bü dünyada kafan çalıştığı kadar kazanır yalanların kadar zengin olursun.

Hocam Eğer sözün banaysa iletişim bilgilerini ver kişisel banka hesap hareketlerimin resmini yollayayım .

Ayrıca ben Türkiye'de çalışmıyorum onu da ekleyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

quote:

Orijinalden alıntı: berny49

hayal dünyanız çok zengin maşallah..6000-10000 paralara bak sen koşun sizi bekliyorlar...hayata bir atılında ozman ben sizi görürüm 500 versin uşağı olurum dersiniz...
    bü dünyada kafan çalıştığı kadar kazanır yalanların kadar zengin olursun.

Hocam Eğer sözün banaysa iletişim bilgilerini ver kişisel banka hesap hareketlerimin resmini yollayayım .

Ayrıca ben Türkiye'de çalışmıyorum onu da ekleyeyim

yaş kaç?meslek ne?
  • Vay arkadaş, ben öğrenciyim haftalık 10 lirayı zor görüyorum be. Ailevi durumda iyi, vermek mi istemiyorlar hala anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 16 Ocak 2012; 11:58:58 >
  • nerede bu fakir millet bu dh de herkes yakışıklı ama nedense kız konuları çok açılıyo herkes kaslı ama kilo verme konularıda çok açılıyor acaba neden
  • Uçmayın gençler! 8000 TL falan demiş biri, iyi güldüm. Sadece ilk sayfadaki saçmalıkları okudum, diğer 3 sayfadaki saçmalıkları göz ardı ediyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: KuzuXx

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

İşe yaramayan bir adet 4 yıllık lisans ve bir adet yüksek lisans diplomam var.
    657' ye tabii 4 yıllık bir memur müsvettesi olarak yılbaşı zammı ile beraber net 1640TL maaş alıyorum.

Ama Sabah 09:00 Akşam 17:00 Arası Çalışıyorsun Cumartesi ve Pazar Tatil Özel Günler Tatil. Ameleler Gibi Elin Yüzün Pislik İçinde Değil. Özetle Rahat Bir İşin Var.

Mesela Benim İşimde Paydos Belli Değil Özel Günlerde Tatilim Yok Ayda 1 Pazar İzinim Yok Zimmetli Eşyalar Var. Araba Gibi. Şikayet Aldığımda Prim Yok Gibi Gibi Rahat Değiliz Bizde Okuduk Ama Rahat Değiliz.

Bu maaşa bomboş yatacağıma 2 katını versinler c.tesileri de çalışayım.
    Benim asıl kabahatim özel sektörde edindiğim çalışma disiplinini devlette de devam ettirmem. Herkesten evvel işimi bitirip masamı temizlediğim için başkalarının işini de bana çakıyorlar. Bunun farkında olmama rağmen memur gibi çalışmayı malasef öğrenemedim.
    Üstelik lise mezunu konuşmasını bile bilmeyen adamları 2 yıllık açık öğretim bitirir bitirmez sınavla başımıza müdür yapıyorlar. Malasef benim yaştan dolayı böyle bir hakkım da yok. Ne ilerler nede geri giderim, ömür boyu çile.
    Ayrıca atanamayan bir öğretmen adayıyım ki o meseleye hiç girmek bile istemiyorum
    Çalıştığım bakanlığın prosedürleri gereği yılda 1 hafta nöbet tutuyorum ve o nöbetin kaçta biteceği belli olmuyor.

Şu sözü de iyi bildiğim halde foruma içimi döktüm:
    "Sorunlarınızı paylaşmayın. İnsanların büyük çoğunluğu ilgilenmez. Geri kalanı ise hak ettiğinizi düşünür"

Ayrıca kış mesaisi sabah 8 de başlar akşam 16:30 da biter. Ama ben herkesten 15 dakika önce gelirim işe.

O kadar şikayet ediyorsan istifa edersin kardeş bu kadar basit. Sanki dünyanın en zor işini yapıp sadaka alıyorsun. Asgari ücrete ağır işlerde çalışan insanlar var, cumartesiyi bırak pazarı olmayan insanlar var eşek gibi çalışan ve senden daha az maaş alan. Ha seni suçlamıyorum tabi sistem böyle yavşak. Oturduğu yerden karpuz büyütüp 6000 TL alan hıyarlar var bu ülkede gerçi, onlara ne demeli bilemiyorum.

Bu arada senin yerinde olsam işimi yine hızlı yapar bitirirdim fakat kendimi kimseye kullandırtmazdım. Başkası sümsük sümsük hareket edecek ben kendi işimi hızlıca yapıcam öteki ağır aksak yapacak diye kendi işini de bana yaptıracak haa? Bu 1 olur 2 olur, işimi yapar çıkar giderim. Erken çıkıyorum diye mi göze batıyorum? O zaman yine işimi erken bitirir mesai saatinin bitmesini beklerim gıcıklık değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 16 Ocak 2012; 12:27:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Smile666

Makına muhendısıyım 7 mılyar alıyorum Aselsanda calışıyorum .2 ayda bir çift maaş.

sazan.avi

ODTU mezunu musun
  • Evet odtü mezunuyum ne sazanı ?
  • hayırlısı ile bitirsekte İNşallah Allah(cc) izniyle sonra para düşünürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile666

Evet odtü mezunuyum ne sazanı ?

Headshot
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

5-7.000 tl arası değişiyor ... Dis ticaret & Tercume ısı yapıyorum ...

Bende İngilizce tercüme işi yapıyorum ama amatör olarak yani Mesela Bir ingiliz arkdaşım Ehliyet sınavına girdiğinde yanında durup Ona soruları ingilizce açıklamıştım , Vs.. Sizin büro mü var yoksa ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

kimya muhendisi adayiyim , umarim 2ooo TL gibi bir fiyatla baslarim , 8ooo TL ye kadar yolu var

Babam kimya mühendisliği mezunu Anadolu Üniversitesinden . Sanofi Aventis ilaç firmasında çalıştı ( represant olarak ) hiç kendi mesleğini yapmadı özel sektörden emekli oldu şimdi hiçbirşey yapmıyor . Kimya mühendisliğinde ben gelecek görmüyorum .
  • Klasik dh üye profili;
    Herkes 1.90 üzeri, etrafında sürüsüylen kız, kaslı baklavalı güçlü, ortalama 8000 tl maaş vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

kimya muhendisi adayiyim , umarim 2ooo TL gibi bir fiyatla baslarim , 8ooo TL ye kadar yolu var

Babam kimya mühendisliği mezunu Anadolu Üniversitesinden . Sanofi Aventis ilaç firmasında çalıştı ( represant olarak ) hiç kendi mesleğini yapmadı özel sektörden emekli oldu şimdi hiçbirşey yapmıyor . Kimya mühendisliğinde ben gelecek görmüyorum .

Herkes aynı şeyi diyor zaten arkadaş anlamamakta ısrar ediyor.

• 195 cm boyunda, sarışın ve mavi gözlüyüm. Yük atom mühendisiyim ve aylık maaşım yaklaşık 20.000 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5600 Frank
  • Memurum 1.700 tl maaş alıyorum.
    Memur olacaklara tavsiyem,polis olsunlar yedikleri içtikleri bedavaya gelir,maaşı yüksektir,elinde yaptırım gücü oldugundan en efendi davranılan memuriyetliktir diğer memurlar gibi vatandaş tarafından hakarete uğramazlar,ama ilk zamanlarda yorucudur.
    Eğer en rahat hangi memurluk derseniz, 112 personeli olun derim.Benim gibi ayda 6 nöbet tutun ve bir nöbet 24 saat. :)
  • emlakçıyım. evim kendime ait. sezonlara göre değişiklik gösterse de ortalama 4bin lira kazanıyorum aylık. Allah bereket versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10scorpi10 -- 16 Ocak 2012; 13:32:21 >
  • arkadaşım kesinlikle yanılıyorsun. ben polisim ve yediğim içtiğim herşeyin parasını eksiksiz öderim. O dediklerin eskidenmiş. en fazla hakarete uğrayan meslek grubu bence polislerdir. Ben istirahatli saatimde trafikte yaşadığım bir problemle ilgili bir vatandaşla güzel güzel tartışıyordum. polis olduğumu söylemeden tabi ki. sivil olmanın verdiği rahatlıkla kafama göre konuşuyordum. karşı tarafta benim tavrıma göre dikleniyor fakat tam ne yaşayacağını kestiremediği için sınırlarını koruyordu. polis olduğumu söylememle beraber vatandaş coştu. köpürüyor yiyecek beni :)) polisliğine güvenme şöyle böyle sürdürürüm asarım keserim :)) yani işin içinde olan bilir. dışarıdan görüldüğü gibi değil.
    ayrıca ortaokuldan sonra puanları fen liseleri ile aynı olan polis kolejini ve akademisini okudum.(8 yıl) şuanda komiserim ve maaşım 2700 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

195 cm boyunda, sarışın ve mavi gözlüyüm. Yük atom mühendisiyim ve aylık maaşım yaklaşık 20.000 TL.

ve teletabileri profil resmi yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_

quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

195 cm boyunda, sarışın ve mavi gözlüyüm. Yük atom mühendisiyim ve aylık maaşım yaklaşık 20.000 TL.

ve teletabileri profil resmi yapıyorum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.