Şimdi Ara

Ne Kadar Maaş Alıyorsunuz? Ve... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
325
Cevap
11
Favori
72.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2 yıllık bilgisayar programcılığı mezunuyum diğer yandan açıköğretim işletme 3. sınıfa devam ediyorum. nerelere iş başvurusunda bulunabilirim. İzmir'de BSA (yazılım korsanlığı) da çalışmak istiyorum. ne önerirsiniz.?
  • 5-7.000 tl arası değişiyor ... Dis ticaret & Tercume ısı yapıyorum ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgehan.

Aramızda erkek manken , oyuncu felan var mı ?

Home Art ve Esquire dergisinde modellik yapıyorum.Turkuvaz grupa bağlı dergiler buyur ne vardı..??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamsuq -- 16 Ocak 2012; 4:33:29 >
  • Aylık 2oo tl dedem den 50 tl babamdan alıyorum. Dış ticaret okuyorum çalışmıyorum yatıyorum
  • fakirik

8000 tl diyene çok güldüm
  • Beden eğitimi öğretmeni ve yüzme antrenörüyüm

2500 lira maaş alıyorum. özel ders işine girersem 3000i geçer sanırsam
  • Millette ne para varmış,adaletsizliğin en temel göstergesi
  • döner sermaye ile birlikte 4200 lira alıyorum.
  • Konunun adaletsizlikle ne gibi bir alakası olduğunu anlayamadım. Ben ve-veya benim gibiler, hayatlarının bir kısmını okumak için feda edip, sonucunda iyi tercihlerle birlikte hayatta iyi yerlere geliyorsa burada ne gibi bir adaletsizlik var? Kimse kusura bakmasın, benim de içinde bulunduğum nesil yan gelip yatma meraklısı. Halbuki, azıcık çalışsa, sabretse, emek verse 1-2 seneye hayal bile edemeyecekleri yerlere ulaşacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

5-7.000 tl arası değişiyor ... Dis ticaret & Tercume ısı yapıyorum ...

5tl ile 7000 tl mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lejon

quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

5-7.000 tl arası değişiyor ... Dis ticaret & Tercume ısı yapıyorum ...

5tl ile 7000 tl mi?

Aslında Yanlış söyledim :) ayrıca holdinglere büyük araç kıraliyorum onu da eklersek ortalama 8.000-12000 arası , tabi aylık değil 2ayda bir. Diğer aylar 5.000-7000 arası.

Saygılar
  • 260 lira burs, 250 lira emekli maaşı, 3-5 te Cd-Key satışından geliyor. Yaşıyoruz bir şekilde.
  • 400 TL alıyorum.

Ama aylık değil, günlük olarak
  • kamu yön. mezunuyum.
    4 yıllık memurum.
    son düzenleme ile .....
    yazamıyorum yaa elim varmıyor kötü hissettim bak gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: mindfreak

quote:

Orijinalden alıntı: KuzuXx

quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

quote:

Orijinalden alıntı: KuzuXx

Türkiye Genelinde Mezun Olduğu Bölüm Dışında Farklı Meslekler Yapan Çok İnsan Var. Misal Ben Ticaret Mezunuyum Fakat Elektrik Elektronik Sektöründe Çalışıyorum. Ve Benim Elektrik Elektronik Bölümünde Üniversite Okuyan Arkadaşımın Giremediği Bir Firmada Çalışıyorum. Yaklaşık 2000 TL Maaşım Şirketten Verilen Araba + Sigorta Primler Felan. Hiç Adil Değil Fakat Durum Böyle.

gayet adil eğer senin tecrüben o üniversite boyunca sadece inekleyen abimizden daha fazla ise ...

Doğru söylüyorsun. Alaylı olanla okullu olanın tecrübeleri bir olmuyor. Mesela yaptığı bir işin okulunu okuyan adam işi batırıyor ama okulunu okumayıp kendiliğinden yetişen birisi daha iyi oluyor ve işi büyütebiliyor.

Benim Abim Elektronik Okumuştu. Sonra Bu Sektörde Kendi İşini Kurunca Onun Yanında Gide Gele Öğrendim. Zaten Kendimi Bildim Bileli Elektronik Benim İçin Hep İlgi Çekiyciydi. 3 Sene Muhasebe Bölümü Okudum Temel Bilgiye Sahibim Bildiğim 2 3 Tane Muhasebe Programlarıda Var Data Soft Olsun Eta Olsun Bilirim. Ama Hepsine Bir Silgi Çekip Kendimi Elektronik Sektörüne Adıcam Gibi Duruyor. Okulunu Okumadan Nereye Kadar Gidebilirim Bilmiyorum Ama :)

Şimdi alındım biraz bende elektrik elektronik bölümündeyim (türkiyenin en iyi üniversitesinde) . O kadar çalıştım ygs-lys stresine girdim kafamda saç kalmadı şimdi hazırlıktayım . Peki benim verdiğim çabayı sen verdin mi acaba? Bir işin okulunu okumadan o işte saygı görmek biraz zordur benim fikrim..

Simdi oyle birsey demisinki. Sen okulda sicacik yerde cabalamissindir ben ise sahada cabalamisimdir. Fakat sen teoride iyi olabilirsin fakat ben pratikte iyiyimdir. Belli deneyimlerim olmustur. Simdi is veren bir firmada kusura bakma ama lisanstan cok pratige bakiyor. Ben ne mezunlar biliyorum elinr tornavide alamayan. Elektronik pratik zeka ister erektiginde cozebilmelisin sorunu. Tabi elektonigin dallarida var fakat pratigi olmayan bir teknisyen veya muhendis bana gore bos bir tenekeden ibarettiir. Ve yine bana gore bi yerlere gelebilmek istiyosan okulunu bile okumus olsan isin temelinden baslamak pratik ve teorik olarak isi cozup uygulayarak olmali. Hersey okumakla bitmiyor anlicain.

• özellikle devlet kurumlarında okumuşla okumamışın hiç farkı yok :D
    hatta okumamışlar hem daha rahat hem deha fazla maaş alıyor
  • Makına muhendısıyım 7 mılyar alıyorum Aselsanda calışıyorum .2 ayda bir çift maaş.
  • hayal dünyanız çok zengin maşallah..6000-10000 paralara bak sen koşun sizi bekliyorlar...hayata bir atılında ozman ben sizi görürüm 500 versin uşağı olurum dersiniz...
    bü dünyada kafan çalıştığı kadar kazanır yalanların kadar zengin olursun.
  • yalniz forumda 4000 liradan asagi maas alan adam yokmus vay arkadas sasirdim valla biz sürünüyomuşuz:-)

• Bide türkiyede kriz var diyorlar. Baksana 2bintlden asağı alan yok
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.