Şimdi Ara

Ne kadar proğram kurabiliyoruz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xsim le çalışan 1.1.3. iphone a belli sayıda proğram kurduktan sonra artık kuruluyomuş gibi görünüyor ama springboard a dönüp kalıyo ve kurmuyo...Daha önce 1.1.2. versiyonda da aynı sorun vardı aşamadım bir türlü...belli bir hafıza sınırından bahsediliyor ama işin içinden çıkamadım...
    http://modmyifone.com/wiki/index.php/Moving_Applications_to_Media_Partition burada bahsedilen yöntemle proğram klasörünü media bölümüne taşıyarak yer açmak istedim ama her denememde sorun yaşadım... (kısacası olmadı)
    Bu konuda bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim....

• forumda bu konu açıklanmıştı.
    hatta başarılı olduğunu falan da yazmışlardı yanlış hatırlamıyorsam.
    az aşşaları eşelersen çıkar.
    hatta bulursan linki ekle ben bulursam ben linki eklerim
  • fix space disk programını kullanın sorun kalmayacaktır
  • fix disk space kurmaya kalktığımda "Main script execution failed!" hatası veriyor..Defalarca versiyon yüklediğim halde bunu bir türlü kuramadım 1.1.3. üstüne....
  • Fix disc space in yaptigini ben elle yapiyorum,
    Alttaki topiclerin de birinde uzun uzun anlatmistim.
    Insallah bulursunuz ve oradan takip edip yaparsiniz.
  • Arkadaşlar....
    sorunu çözdüm ve çok hoş bi proğram sayesinde
    ...
    BossTool proğramı ile... çalıştırınca içinde çok anlaşılır menüler var hemen hallediveriyo... çalışma mantığı şu...
    siz proğramları kuruyosunuz bir süre sonra şişiyo ve kabul etmiyo.... burada BossTool u çalıştırıp kurulanları diskin büyük kısmına taşıyıp devam ediyorsunuz ve proğramları 8GB alan dolana kadar kurabilirsiniz (sanırım yaniii... <çünkü o kadar kurup denemedim henüz)
    ilgilenen herkese teşekkür ederim

proğram için souce : "sleepers.net/iphonerepo"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenay -- 5 Şubat 2008; 23:24:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.