< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IN THE NAME OF KANE -- 3 Nisan 2025; 17:50:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ne Kadar Yalnızım Onu Fark Ettim

-
-
Herkes yalniz bence durumunum lylse param varsa.cevremdeler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşte forum şincik ayvayı yedi: artık günlerce karşı tarafa kinayeli kinayeli mesajlar içeren konularla bu forumu boğar durursun... taa ki yeniden barışıncaya kadar...
-
Ufaklık kafanı çok fazla boş şeylere harcıyorsun tipim nasıl konusu açacak kadar özgüvensizsin alfalık betalık konuşuyorsun. Cipsli ellerinle dokunduğun klavyeyi bırak git dışarı hava al.
-
Okumadım git dersine çalış.
-
ponçik olsun yeter
-
Yok hocam olmasın. Gerek yok artık.
-
Dalga geciyom olm ne cipsi 1.80 im 75 kiloyum özgüven konusunda haklısın da bunu senin demen trajikomik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olm bı obez kıza 3.5 yılını harcadın tüm form dalga geciyo bide bana kafanı boş şeylere harcama diyon dekareme hocam haklı 2 ay sonra barışırsin yine
Benim özgüven problemim yok ki? Benim tek problemim var para. Sağlığım yerinde, gücüm yerinde, tipim yerinde, boy desen iyi, kiloları da verdim. Mesleğim var? Yani boş gezen bir insan değilim.
Bu forumda millete saldırıp saçma sapan polemik çıkaran insanların özgüven sorunu vardır sanalda böyle rahatlatıyorlar kendilerini buna sen de dahilsin.
-
Olm 10 paragraf yazıyon özgüvenli adam forumdaki vasıfsız 18 yaşındaki birine bu kadar uzun şeyler yazmaz ozguvenliyim diye bı iddiam yok
Özünde kötü biri olduğunu düşünüyorum iyi birisin bence ama yine barışcan kafa utüluyon
quote:
Orijinalden alıntı: Cirkinkurubaga
Olm bı obez kıza 3.5 yılını harcadın tüm form dalga geciyo bide bana kafanı boş şeylere harcama diyon dekareme hocam haklı 2 ay sonra barışırsin yineBirisini sevmek için illa zayıf mı olması gerekiyor? E ben onunla kavgalıyken 1.75 69 kilo sarışın bir kız yazdı bunu kendisi de biliyor o kız ve ben o kızla samimiyeti kestim konuşmayı bıraktım, ha eski sevgilim o kıza ana bacı sövdü o ayrı bana yavşıyor diye az kalsın davalık oluyorduk geçen yaz.
Tüm forumun dalga geçmesinin tek bir sebebi var ben kendi ellerimle bir canavar yaptım. Bu hata bana ait bunu kabulleniyorum fakat sevmekten kaynaklıydı bu.
Fakat ben yorgunum artık buna benzer insanları etrafımda daha fazla tutmak istemiyorum kıymet, değer bilmeyen çalışmadan insanları küçümseyen birisini istemiyorum.
Tipe bağlı seviyorsan birisini zaten o kişiyi sevmiyorsundur bu bir takıntıdır.
-
Herkesin içinde kötülük ve iyilik vardır. Benim kötü tarafım çok kötüdür doğru, iyi tarafımda çok iyidir ortası yok bende. Kafasına sopa indirilmesi gereken birisi varsa çekinmeden yaparım.
Ben barışma ihtimali görmüyorum. O kızla barışamam.
-
Bu forumda olup yalnız olmayan mı var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Olm bı obez kıza 3.5 yılını harcadın tüm form dalga geciyo bide bana kafanı boş şeylere harcama diyon dekareme hocam haklı 2 ay sonra barışırsin yine
![]() |
Benzer içerikler
- 2 yıllık üniversite staj ne zaman yapılır
- kafatasında çukurluk neden olur
- fazla yürümenin zararları
- wax nasıl kullanılır
- kargoist çalışan yorumları
- ince belli çay bardağı emojisi
- exxen de neler var
- telegram indirim
- bim para sayma makinesi markası
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X