Şimdi Ara

ne olur allah için yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• lütfen yardım edin. şimdi benim bilgisyara sapasağlamdı böyle çok iiydi 512 mb ram filan böle 2 duo ama bi ara ben böle bi antivirüs yükledim aoL diye o günden sonra bilgisayarım ne olduysa çok kötü kasmaya başladı sildim o programı hala devam etti kasmaya oda yetmedi windowsu silip tekrar yükledim(cdle) yine olmadı bilg. açılışta xp ekranında inanın acaip bekliyor sırf masaüstünde değil ne yaparsam yapaım olmuyor böyle ne oyun oynanıyor lütfen yaredım edin Lütfrnn BU KONUYU YANLIŞ ALANA YAZDIYSAM ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLİYORUM..

ne olur allah için yardım edin

• spy taraması yap

http://downloads2.superantispyware.com/downloads/SUPERAntiSpyware.exe

olmazsa antivirus kullanma, haftada birkaç kez bununla tarat yeter
  • ÖYLE AMA BEN ANLAMIYORUM YANİ ANTİVİRÜSTENMİDİR NEYDENDİR BU :( Bİ ARA Bİ BİLG. CI GELCEK FORMAT ATCAK AMA SPYBOT WAE ONLA HER SNİE TARATIOM ÇIKMIO BİŞEY BŞİY DİCEM BEN WİNDOWSU SİLİP TEKRAR YÜKLÜYORUM YANİ BÖLE HANİ AÇILIŞTA BİR TUŞA BASIN EKRANINDA SİLİP TEKRAR YÜKLÜYORRUM ÇOK FEC KASIYOR ACABA VİRÜS FİLAN VARSA BNM WİND.SU SİLİP YÜKLEMEMDE ONLAR YOK OLMAZMI YANİ GERÇEK FORMATMI GEREKİR?? ÇÜNKÜ KAÇ KERE DENEDİM:( ÖNERİN İÇİN SAOL DENİYCEM...
  • HEE BİDE BİŞEY DEMEYİ UNUTTUM ASLINDA BİLG. HİÇ AÇILMIYODU AÇINCA SİYAH EKRANDE DİSK OKUMA HATASI FALAN DİYODU BAZEN MAVİ EKRAN GELİYODU ÇEKİRDEK FİLAN BŞİLER DİYODU
    AMA BU ARALAR AÇILIYO AMA ÇOK KÖTÜ! :(:( HELE XP EKRANI :( LÜTFEN ADMİNLER YARDIM!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: oğulcannn

HEE BİDE BİŞEY DEMEYİ UNUTTUM ASLINDA BİLG. HİÇ AÇILMIYODU AÇINCA SİYAH EKRANDE DİSK OKUMA HATASI FALAN DİYODU BAZEN MAVİ EKRAN GELİYODU ÇEKİRDEK FİLAN BŞİLER DİYODU
    AMA BU ARALAR AÇILIYO AMA ÇOK KÖTÜ! :(:( HELE XP EKRANI :( LÜTFEN ADMİNLER YARDIM!!

mavi ekran hataları genellikle ram lerden kaynaklanıyor... bu yavaş açılma da ram lerde bir sorun olduğunu destekler nitelikte. kasayı bir aç ram leri bi kontrol et. çok tozdan bu gibi hatalar olabilir. ayrıca ram slotlarını da değiştirmeyi deneyebilirsin...
  • HMM. BU İŞLERDEN PEK ANLAMIYORUM DOĞRUSU. AMA BİLG.CI GELİRSE EĞER BUNLARI SÖYLCEM SAOL YARDIMIN İÇİN
  • SPYNET SENİNDE DEDİĞİNİ YAPIYORUM TARATIYORUM ŞUAN 3 TANE BŞİ ÇIKTI BİRİ DİALERQSERVİCE YAZIO BİRİNDE ADWARE.TRACKİNG COOKİE YAZIO BİRİNDEDE TROJAN.DOWNLOADER.QSERVİCE/ROOTKİT YAZIYO HALA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..
  • yani kasayı açma işleri aşar beni..
    ya neden pc'm öyle 4 gün tatil war ben ne yapcammm
  • quote:

Orjinalden alıntı: oğulcannn

HMM. BU İŞLERDEN PEK ANLAMIYORUM DOĞRUSU. AMA BİLG.CI GELİRSE EĞER BUNLARI SÖYLCEM SAOL YARDIMIN İÇİN

anlamadığın belli. sorununu bile altamıyosun çünkü. herkes anasından bilgisayar bilerek doğmuyor tabi. sen iyisimi daha fazla kurcalama, herhangi bir donanıma zarar da verebilirsin. çevrende vardır bu işlerden anlayan. götür ona temiz bi format atsın, ayarlarını yapsın
  • yardımınız için saol hepsini yapıcam
  • hard-disk den de kaynaklanıyor olabilir hdd bozulmuşsa yazma ve okuma hızın düşer bu yüzden bilgisayarın yavaşlar.buna da bi bakarsın
  • makinaya format atarken xp yi direk yükleme.önce harddiski sil sonra ntfs olarak oluştur.kaspersky antivirüs programı nı tavsiye ederim.ayrca disk birleştiriciyi haftada 1 çalıştırsan ii edersin.
  • xp yi kurarken sanırım önceki yüklemeyi onarma işlemi yapıyorsun.
    bu,format sayılmaz.öncelikle bu onarma önerisini geçip,c sürünü tümden formatlayıp temiz olarak yükleme yapmalısın.
  • ben cdi takıom 1 tusa basıom sora öncekini siliom l ye basıp sonra yeniden yüklüom baska bşi yapmıom ama snki herye silinmior çünkü tam bi format attıımı snmıorm. öünkü msni açınca resimlerim falan eskisinin aynısı oluyor 3 defa denedim sonuç negatif
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.