Beyler soru açık ve net . Sizi yatağınızdan fırlayarak uyandıracak şey nedir?
Örneğin benim ki burnumun kanaması . Benim çocukluğumdan beri burnum zırt pırt kanar . Eğer uykumun ortasında burnum kanarsa , o ilk damla kan dudak hizasına gelmeden bi koşu lavabodayımdır . Reflesk olmuş artık
Up . Lan olum siz fosur fosur uyuyonuz mu ?
Hırsız
Uyanmam gerekirse hemen uyanırım.
Zaten erken kalkan bir insanım. O yüzden gece yarısı gelen bir telefon dısarıdan gelen yüksek yataktan zıplamak icin yeterli.
Top patlasa uyanmam
Yanimda davul calarlarsa uyanirim anca
Alarm kurduğum zaman
quote:
Orijinalden alıntı: Phant0mAssassin
Alarm kurduğum zaman
Deprem olunca.
güneş doğduğu anda :D
quote:
Orijinalden alıntı: tommyvercetti07
güneş doğduğu anda :D
Kendimi uyanmam gerektiğine ikna etmedikçe uyanamıyorum. Gözümün dibinde tarantula falan çıkmadıkça da zor biraz.
quote:
Orijinalden alıntı: Storyteller
Kendimi uyanmam gerektiğine ikna etmedikçe uyanamıyorum. Gözümün dibinde tarantula falan çıkmadıkça da zor biraz.
Alıntıları Göster
Önceleri uykum öyle ağırdı ki askerdeyken her zamanki gibi gece nöbetçi çavuşdum sabah 8 gibi uyudum karakolumuzda bulunan köpek şerefsizi devrelerimden birini ısırmış karakol komutanı köpeğe çok kızmış yanına 4 - 5 tane asker almış köpekle beraber köyün dışına gitmişler G3 le köpeğe ateş etmiş hayvan can havliyle inleye inleye karakola kadar koşarak gelmiş ve benim yattığım koğuşa girmiş karakol komutanı da karakola dönmüş bakmış ki köpek koğuşta can çekişiyor koğuşun içinde köpeğe 2 el daha ateş etmiş ve köpeği öldürmüş benim hiç bir şeyden haberim yok akşama doğru uyandığım da arkadaşlarım söyledi karakol komutanı koğuşta köpeği vurdu haberin yok mu dediler hiç bir şeyden haberim yok dedim şimdilerde ise hanım kalk dediğinde işe gitmek için hemen kalkıyorum...
kimone
kullanıcısına yanıt
Nerden nereye Vaybe can çıkar huy çıkmaz derler ama öyle değilmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: T.Kensei
Nerden nereye Vaybe can çıkar huy çıkmaz derler ama öyle değilmiş.
Parkeye bozuk para düşünce
Çavuşa atlayan hatun olursa hemen ışık hızında uyanırım
ne zaman uyarılırsınız diye okuyan sadece ben miyim
rüyadaolur olmaz uyanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C17E5A7D6
Çavuşa atlayan hatun olursa hemen ışık hızında uyanırım
3 Metre yakınımdan biri geçtiği anda uyanırım , uykum hafiftir istediği kadar sessiz olsun pat ayaktayım ve
quote:
Orijinalden alıntı: NEDİYONOLUM
3 Metre yakınımdan biri geçtiği anda uyanırım , uykum hafiftir istediği kadar sessiz olsun pat ayaktayım ve