Şimdi Ara

Ne önerirsiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sony C510 kullanıyorum. Karşıdan gelen ses kalitesi ( sesin boğuk gelmesi ) ve led flaş canımı sıkıyor. Bu sebeplerle telefonu değiştirebilirim. Kamerasını, cybershoot autofocus vs. çok seviyorum bu sebeple bu telefonun özellikleri + karşıdan gelen ses kalitesi çok net + xenon flaşlı +wi-fi li +gps +işletim sistem ile garmin vb. yükleyerek sınırsız navigasyon kullanabileceğim bir telefon düşünüyorum.

400-500 TL arasında böyle bir telefon bulabilir miyim?

• sadece c905 var
  • Acustik ve cam driver at c510 a masraf yapma boşuna
  • Sadece satio var.
  • c905 isini gorur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

c905 isini gorur

quote:

işletim sistem ile garmin vb. yükleyerek sınırsız navigasyon kullanabileceğim bir telefon düşünüyorum.

yazmis adam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal6161

quote:

c905 isini gorur

quote:

işletim sistem ile garmin vb. yükleyerek sınırsız navigasyon kullanabileceğim bir telefon düşünüyorum.

yazmis adam..

butce 400 tl demis kalkipta n8 mi onereyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Sizce ne yemeliyim
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

c905 isini gorur

quote:

yazmis adam..

400 satio bulunur emin ol..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

c905 isini gorur

quote:

yazmis adam..

bak o olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Acustik ve cam driver at c510 a masraf yapma boşuna

Nasıl atabilirim? Bir ara feneri manuel açıp kapamak için birşey atmıştım ama epey zaman geçti üzerinden. Acustik karşıdan gelen konuşma sesini etkiliyormu yoksa sadece çalan müzik - melodi ile mi ilgili?

Cam driver ne gibi bir iyileşme sağlıyor hocam?
  • akustik atmak cok basit hocam hem zil sesi hemde kulaklık akustikleri varcam driver atarak daha net noise oranı daha az fotolar cekebilirsiniz
    quote:

Orijinalden alıntı: vollverine

quote:

Nasıl atabilirim? Bir ara feneri manuel açıp kapamak için birşey atmıştım ama epey zaman geçti üzerinden. Acustik karşıdan gelen konuşma sesini etkiliyormu yoksa sadece çalan müzik - melodi ile mi ilgili?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

c905 isini gorur

quote:

yazmis adam..

bak o olur :)

Satio bir ara gözüme çarptı ama pek bulunan bir telefon değil galiba. Bu fiyat 2. el fiyatımıdır?

• quote:

akustik atmak cok basit hocam hem zil sesi hemde kulaklık akustikleri varcam driver atarak daha net noise oranı daha az fotolar cekebilirsiniz
    quote:

quote:

Hocam

http://www.4shared.com/file/b726ArQr/Best_Acoustics_for_C510_with_A.html
    bu akustik driver' ı attım. Kulaklık hoparlör sesini içerip içermediğine dair bir bilgi bulamadım. Siz biliyormusunuz? Birkaç gün deneyeceğim fark varmı bakıcam.

Camdriver' da indirdim ama 2. kez a2 uploader ile bağlanmayı başaramadım Başka zaman yeniden denerim. Şimdi sese kitlendim.

• bende c510 yok hocam ama sony ericsson bolumunden c510 konusuna gir ordaki arkadaslar sana yardimci olacaktir
  • hem ahize hem hoparlör hem kulaklık hem radyo sesine etkisi var. Cam driver kamerayı iyileştiriyor tabi orjinale göre iyi. Kesinlikle atmalisin etkisini gördüm baya ben
  • Bugünkü izlenimlerim olumluydu birkaç görüşme yaptım, ses daha tiz gibi geldi eskisi gibi boğuk değildi. Aslında daha önce akustik driver atmıştım bu sorundan ötürü bir düzelme olmamıştı, farklı bir akustik attım daha iyi gibi hadi bakalım inşallah.

Camdriver' da atıcam. Masraftan kurtuluyoum galiba:) Gerçi satio' da çok hoşuma gitti
  • Şahsen kendinizce telefon iyiye gidiyorsa seste,kamerada idare ediyorsa masraf yapmayın derim. ama daha iyisi olsun derseniz de karar sizin
  • quote:

Bugünkü izlenimlerim olumluydu birkaç görüşme yaptım, ses daha tiz gibi geldi eskisi gibi boğuk değildi. Aslında daha önce akustik driver atmıştım bu sorundan ötürü bir düzelme olmamıştı, farklı bir akustik attım daha iyi gibi hadi bakalım inşallah.

Camdriver' da atıcam. Masraftan kurtuluyoum galiba:) Gerçi satio' da çok hoşuma gitti

sationun tasarimi ve ozellikleri benimde hosuma gidiyo alinasi bir model
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.