Arkadaşlar, Sony C510 kullanıyorum. Karşıdan gelen ses kalitesi ( sesin boğuk gelmesi ) ve led flaş canımı sıkıyor. Bu sebeplerle telefonu değiştirebilirim. Kamerasını, cybershoot autofocus vs. çok seviyorum bu sebeple bu telefonun özellikleri + karşıdan gelen ses kalitesi çok net + xenon flaşlı +wi-fi li +gps +işletim sistem ile garmin vb. yükleyerek sınırsız navigasyon kullanabileceğim bir telefon düşünüyorum.
400-500 TL arasında böyle bir telefon bulabilir miyim?
sadece c905 var
Acustik ve cam driver at c510 a masraf yapma boşuna
Sadece satio var.
c905 isini gorur
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
c905 isini gorur
quote:
işletim sistem ile garmin vb. yükleyerek sınırsız navigasyon kullanabileceğim bir telefon düşünüyorum.
yazmis adam..
quote:
Orijinalden alıntı: kemal6161
quote:
c905 isini gorur
quote:
işletim sistem ile garmin vb. yükleyerek sınırsız navigasyon kullanabileceğim bir telefon düşünüyorum.
yazmis adam..
butce 400 tl demis kalkipta n8 mi onereyim
400 satio bulunur emin ol..
quote:
quote:
quote:
quote:
c905 isini gorur
quote:
yazmis adam..
bak o olur :)
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
Nasıl atabilirim? Bir ara feneri manuel açıp kapamak için birşey atmıştım ama epey zaman geçti üzerinden. Acustik karşıdan gelen konuşma sesini etkiliyormu yoksa sadece çalan müzik - melodi ile mi ilgili?
Cam driver ne gibi bir iyileşme sağlıyor hocam?
akustik atmak cok basit hocam hem zil sesi hemde kulaklık akustikleri varcam driver atarak daha net noise oranı daha az fotolar cekebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: vollverine
quote:
Nasıl atabilirim? Bir ara feneri manuel açıp kapamak için birşey atmıştım ama epey zaman geçti üzerinden. Acustik karşıdan gelen konuşma sesini etkiliyormu yoksa sadece çalan müzik - melodi ile mi ilgili?
Cam driver ne gibi bir iyileşme sağlıyor hocam?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
c905 isini gorur
quote:
yazmis adam..
bak o olur :)
Satio bir ara gözüme çarptı ama pek bulunan bir telefon değil galiba. Bu fiyat 2. el fiyatımıdır?
quote:
akustik atmak cok basit hocam hem zil sesi hemde kulaklık akustikleri varcam driver atarak daha net noise oranı daha az fotolar cekebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: vollverine
quote:
Camdriver' da indirdim ama 2. kez a2 uploader ile bağlanmayı başaramadım Başka zaman yeniden denerim. Şimdi sese kitlendim.
bende c510 yok hocam ama sony ericsson bolumunden c510 konusuna gir ordaki arkadaslar sana yardimci olacaktir
hem ahize hem hoparlör hem kulaklık hem radyo sesine etkisi var. Cam driver kamerayı iyileştiriyor tabi orjinale göre iyi. Kesinlikle atmalisin etkisini gördüm baya ben
Bugünkü izlenimlerim olumluydu birkaç görüşme yaptım, ses daha tiz gibi geldi eskisi gibi boğuk değildi. Aslında daha önce akustik driver atmıştım bu sorundan ötürü bir düzelme olmamıştı, farklı bir akustik attım daha iyi gibi hadi bakalım inşallah.
Camdriver' da atıcam. Masraftan kurtuluyoum galiba:) Gerçi satio' da çok hoşuma gitti
Şahsen kendinizce telefon iyiye gidiyorsa seste,kamerada idare ediyorsa masraf yapmayın derim. ama daha iyisi olsun derseniz de karar sizin
quote:
Orijinalden alıntı: vollverine Bugünkü izlenimlerim olumluydu birkaç görüşme yaptım, ses daha tiz gibi geldi eskisi gibi boğuk değildi. Aslında daha önce akustik driver atmıştım bu sorundan ötürü bir düzelme olmamıştı, farklı bir akustik attım daha iyi gibi hadi bakalım inşallah.
Camdriver' da atıcam. Masraftan kurtuluyoum galiba:) Gerçi satio' da çok hoşuma gitti
sationun tasarimi ve ozellikleri benimde hosuma gidiyo alinasi bir model
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme