Şimdi Ara

Ne yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telefonum yaklaşık bir ay önce bozuldu, nedenini bilmiyorum Nokia 5130 XM 3 senelik, telefonu açmaya çalıştığımda pin kodunu girebiliyorum ama ok veya clear tuşları çalışmıyor dolayısıyla açamıyorum telefonu.
    Babama söyledim bozulduğunu, kendisi telefon bakmaya başlayıp bu telefon nasıl falan diye sordu bana. Böyle olunca madem niyetlendi almaya, ben de bakayım dedim, kendi baktığı telefonlar 300 TL'lik telefonlardı, Huawei vision u8850 mesela. Huawei olduğu ve telefonla 3-4 sene idare edecek olmam sebebiyle sıcak bakmadım.
    Sonra ben 300 lira vereyim siz de üstüne kendi paranızla ekleyin alalım istediğinizi dedi, ace 2 düşündük 600 liraya kardeşimle birlikte bu arada. Ne oldu bilmem vazgeçti almam dedi.
    İki gün önce huawei ascend g301'i gördüm hızlıal'da, huawei olmasını gözümden çıkardım, tamam baba al dedim ama 300 lira anlaşması bozulur dedim. Almıyorum işte deyip bilgisayarı kapattı. Bugün; baba dedim, telefonum iyice bozuldu, tamam dedim sen hiç para verme sadece sipariş etmemize yardımcı ol dedik biz parasını vericez, sesini çıkarmadı adam, hâlâ bekliyorum.

Sevgilim var, beni merak ediyor mesaj atamıyorum, dersaneden arkadaşlarım ulaşamıyor, internet paketimi sms paketimi kullanamıyorum, bıktım açıkçası.

Ne yapmam lazım, nasıl teselli edeyim kendim/babamı nasıl ikna edeyim?

Şimdiden çıktığı kalıba laf atan çocuk portresi oluşturmak istemediğimi, babamı maddi bakımdan etkilememek için ucuz telefonlara baktığımı, hatta telefon almanın aklımda bile olmadığını 2 sene kadar daha, bozulmasaydı telefonum, belirtmek isterim. Ayrıca 300 tl'yi de okulumdan kazandığım bursla, bayramlık birikmişimle veriyorum. Babam beni yabancı gibi görüyor sadece, benim için harcadığı parayı boş görüyor.

Bu kadar yazdım buraya kadar okuduysanız çook teşekkür ederim, cevap atmasanız bile okumanız mutlu etti beni.

• Nokia`dan sonrasını okumadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.