Şimdi Ara

Ne yapmalıyım?Aklımı yitirecem :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir sevgilim var ilişkimiz gayet ii gidiyor uzun zamandır.Fakat annesi beni damat olarak görmemek için herkese haber salıyor "olmaz onu gözüm görmesin" diye.aynı şehirde değiliz eskiden komşuyduk beni de çok ii tanır öyle kötü biri de değilim.kızı öğretmen ben meslek yüksek okulu mezunuyum ve aynı memleketli değiliz sebep oalrak da bunları gösterip duruyomuş....her dk birilerinden bana laf gelmesi acayip gücüme gitmeye başladı kız arkadaşıma yapılan baskı zaten aldı başını gidiyor.Kaynana resmen bana düşman olmuş.Bu ilişki olmaz diyip daha fazla acı çekmesem mi? dayanabilir miyim bilmiyorum? ne yapmalı? kafam durdu artık

• Kızda cok seviyorsa bence dvm etmelisiniz..Bu sizin hayatınız..Anne baba bir ilişkiye karışmamalı bence..Yaşayıp kendin görmelisin..Peki ya aile seni neden istemiyor?
  • çok seviyorum ben bitirirsem çok acı çekerim eminim :(( beni istememesi sırf o fakülte mezunu ben yüksek okul, aynı memleketli değilmişiz. durmadan laf yapıyo.çok mu geri kafalıyım yoksa kaynana mı öyle bıktım ya bıktım kafam durdu artık çalışmıyo bi akıl verin yaa
  • bence ayrılma eğer kız için problem değilse göze alabiliyosa evlenmelisiniz..ama derse ki yok biz nasıl geçincez falan filan onu düsündün icin bırakmalısın onu sevdin icin..ama unutmaki mutluluk parayla olmuyor onuda kendisine ve onun ailesine ilet..ama kız diyosa böyle mutluluk parayla olmuyor ben seninle evlenmek istiyorum bence kimseyi dinlemeden evlenmelisiniz..
  • keşke söz konusu para olsa benim işim mesleğim ondan daha ii ve meslek bilgim de çok ii.ileride çok daha ii olucağından da eminim...Allaha çok şükür Ailemin durumu da çok ii, para değil kesinlikle sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karbeyaz34 -- 28 Aralık 2007; 18:33:35 >
  • Seviyorsun ve niyetin ciddi akradaşım. Allah dilediyse inşallah kavuşursunuz. Sen elinden geleni yap, pes ederek o anlayışsız ve yavrusunun mutluluğunu kendi kararıyla sağlayacağını sanan insanada fırsat verme. Siz kararırınızı verin ve sonuna kadar gidin. Kendi ayaklarınızın üstünde durabilecek seviyede insanlarsanız korkmanıza gerek yok. Ama bu aşamada kızın çok büyük rolü var. Umarım mutlu ve mesut olursunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 28 Aralık 2007; 18:36:38 >
  • yahu ne takıyosun annesini falan. ne manyaklar var bu dunyada. sen sana ve karsındakine bakcaksın. ayrıca bu sacmalıklarından sonra konustun mu hic kaynanayla? konusmadıysan git bi sor derdi neymis yuzyuze konus ve hallet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    2 yıl önce açıldı
    Sizce ne yapmalıyım?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten ben olsma bende takmam bu arada yaşım 15 ama smdi sevgilimle ilerde bayaı ileri götürmek istiyoruz evlilik fln bide
    şu kitabı okumanı tavsiye ederim Ilgın Olut kitabın adı Neva
    bunu oku sevginin ne kadar güzel olduğıunuve bitireildiğinde en büyük acının bedelini nası ödediğini öğren!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.