Şimdi Ara

ne yapsam ne etsem......

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum......

7 buçuk aylık bir ilişkim var.kız arkadaşımın biriyle mesajlaşıyordu(erkek) pek hosuma gitmedi msjları arkabası oluğunu söyledi bana kuzenim dedi.ben kızdım görüşmesine izin vermedim çok yakın davranıyordu kız arkadaşıma çünkü kontör gönderıyordu surekli arıyordu para gonderıyordu (üniversite okuyoruz bu arada. birkaç ay sonra yakalaıdm teyezi olarak kaydetmiş o şekilde konusuyorlardı gizli gizli yakalım bunu ve gerceği söyledi o kızdığım kuzeni oldugunu soyledi bana ve ben tekrar izin vermedim görüşmelerine fakat içimde şüphe vardı halen tam güvenmiyordum.Bana çok yeminler etti büyük yeminler yalvardı birdaha görüşmeyeceğine fakat tekrar birsüre sonra yakaladım abisi olarak kaydetmişti o şekilde konusuyordu ama bana senin için konusuyorum diyordu. çünkü tehdit ediyor beni ailesine şikayet edermiş diye.bayaa uzun bir süre tartıştık yine inandırdı beni akrabası oldugun ama hala kuşkular var içimde en son msn de acık gördüm onu yazım ve kız arkadaşımın agzından konustum. yazıdığı şeyler gerçekten onunla sevgili olduğuna işaretti. ama sevgilimin bana söylediği şey bizi ayırmak için öyle konuşuyormuş beni kızdırıp ayırcakmış neden ben akrabasyla görüşmesine izin vermiyormuşum sebebide. Nyse bu en son yazdıgım daha bugün oldu çok çaresizim kız arkadasım da cok yemin edıyor ve onu gorseniz gercekten öyle yapıcak birkız değil çevresinide tanıyorm olsa bile kulağıma gelirdi.bende akrabası olsa bile bu çocuk benim kız arkaşımı seviyor diye düşünüyorum.diyarbakırlılar o yüzden öyle düşündüm doğuda olur ya öyle akraba felan o yüzden düşündüm öyle ama bilemiyorum çok çaresisizm çocuga mesaj attım oda seviyorum diyor anlamadım gitti.gerçekten kaldım ortada kız arkadaşımıda çok sevıyorum çok emek çaba var..

• Kızın hattını değiştirebilirsin.Oğlanı bulup konulabilirsin.Kızın yeminlerine inanmayıp ayrılabilirsin bence bu en güzel seçenek
  • senin kızla konuşma bu konuyu aç telefon çocukla konuş anlatsın durumu sana ya da imkan varsa ikisini karşı karşıya getir ikisi de anlatsın sana durumu bir şekilde yalan söyleyen ortaya çıkacaktır...ha şunu da unutma kızlara kesinlikle güvenme,en yapmaz dedigin bile yapar ben bunu gördüm şimdiki jkızlardan korkulur ayak üstü 10 yalan söyler haberin olmaz..
  • bir kızı sEvıyorum oda beni sevıyo ama askerde sevgilisi var... bırakamam onu dıyo.. kızla hergunumuz cok guzel gecıyo hayatımda biriyle bu kadar iyi vakıt gecırdıgımı hatırlamıyorum oda bunu soyluyo... sevglısı zamanında buna cok cektırmıs herseyını anlattı.. ama yınede bırakamam diyo :(( ne yapmalıyım arkadaslar tam 12de vuruldum :(
    Paylaş

yo yo yo
  • Dostum benimde senin kızın oturdugu yere 1 saat uzaklıktaki bi sevgilim var 6 ay olacak inş , kızla 2 miz çok önem veriyoruz böyle şeylere başta konuştuk her şeyi o benim huyumu bilir ben onun huyunu ben kendi adıma konusayım , güven çok önemli benim güvenim kalmazsa soğurum bence sende güvenmiyorsun git gide kıza yoksa gelip buraya akıl danışmazdın haksız mıyım ? İlişkide 1. sıra güvendir benim için tabi ki .. Ha sana şunuda diyim sen bu ilişkiyi devam ettirsen kafanda sorular kalacak hep emin ol.. Zaten bu kız sana 2 3 kez yemin etmiş söz vermiş konusmicam demiş 3 kere yakalamışssın daha napacaksın kız yine yemin ediyor diyorsun tamam kız seni aldatmayabilir ama ortada baya bi yalancı olmuş bi kızdan bahsediyoruz . Kızın bi derdi varsa ilk sana anlatmalı yoksa neden sevgilin ? Ne anlamı kaldı seninle bölüşmedikden sonra ? Ki bahaneside sensin .. Bunu sana ilk başta anlatıp çözüm üretmemiz lazım derken kızda gönüllü istekli konuşuyor dostum bıraksın bu ayakları

• Kız oyle yapicak bir kiz degilmis beyler

Kardes sen bu yollardan giderken biz bu yollarda yanlayarak donuyorduk. Kiz arkadasinin ne oldugu belli, sen de safsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. yakalamada tamam diyebilirim ama 2.yakalamada ne kadar sevsemde yol veririm. Kız arkadaşım bana yalan söyleyecek benden gizli iş çevirecekte...
  • Diyemiyorsun işte sen yalancısın diye gözlerine baka baka, hem de senden kısaysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unknown Jack -- 23 Ağustos 2012; 2:41:32 >
  • Yeminlere falan inanma sakın .
    madem kuzeniyse korkacak bişeyi olmaz kuzenim diye diretir ve öyle kaydederdi.
    çocuğa ayrıldık desin cocuklada ilişkisini kessin madem ailesine söyler diye korkuyosunuz.
    çocuğu bul çek kenara baktın şüphelerinde haklısın ağzını burnunu kır .
    veya şüphelerinde haklıysan veya ispatlar nitelikte bişeyler varsa ki var. sil at. tamamen.
  • Kız olmuş motor kusura bakma Yapacak kız değil ne demek ya ? Yapıyor ya işte ? Ne akrabası ya bırak allah aşkına , ailesine söylesin kız şu akrabam beni böyle tehdit ediyor diye ? Cidden akrabası bile olsa kız o çocugun altından geçmiş kusura bakma , hayatından bir türlü çıkaramadıgına göre korktugu birşey var. Anladın sen.

Abicim niye bunları çekiyorsunuz ya kız mı yok ? Bırak ya başka birini bulursun kendinizi küçük düşürmeyin. İnan ki seni aldattığını dışardan biz bile görüyoruz 1 paragraf yazı bile yetiyor , ama sen sevdiğin için bardakta bir dolu taraf görmek istiyorsun.

Hatta bu başlığı bile belki 2-3 kişi iyi şeyler söyler de vicdanın rahatlar diye açtın yalan mı ? Kendine güvenin kalmamış senin , ayrılırsam başkasını bulamam korkusu var sende , sevgi değil. Ama emin ol bulursun , istersen 10 günde bulursun maymuna benzeyen bir herif olmadıgın sürece.

Tavsiyem , ben olsam , bir şekilde ikna ederdim kandırırdım , evde falan kalıyorsan yada arkadaşlarından birinin evini ayarlayıp , eve atarım malum işi görürüm gerekirse sarhoş edip , sonra ayılınca "Hadi kızım kuzeninle mutluluklar, ben tadını beğenmedim" dersin. Hayatı boyunca bir daha kazık atamaz kimseye .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain.America -- 23 Ağustos 2012; 2:44:49 >

• Arkadaşlar çocuk seviyor belli kızda bu durumdan istifade ediyor , hepimiz sevdik acılar yaşadık bu arkadaşımızda acısını yaşasın öyle gelsin konuya Dostum anlayabiliyorum sevdigin için aklına getiremiyorsun böyle durumları aslında sen kız arkadaşına yakıştıramıyorsun . Aslında seninde dilinin ucunda söyle ve kurtul sen yalancısın güvenilmessin de kıza seni seviyorum ama nasıl bu kadar yıl birden geçtiyse bütün acılarım geçtiyse bu süreçte mutlaka sende geçeceksin de ve bitir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.