Şimdi Ara

Ne zaman şampiyon oluruz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son 4 yıl önce şampiyon olduk.Bu sene de bugün itibariyle yalan oldu.Yapılan transferler iyi değil,seneye yine transfer lazım o da FFP kıskacında nasıl olacak meçhul FFP 2020'de bitiyor.Hiçbir umut yok bugünden de yarından da

• Hasan ali, sener ve neustader bu takimdan gittiginde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik olarak 2-3 yıl daha galatasaray şampiyon olur.sonra araya 1 tane sıkıştırırsınız 2023 gibi!(daha ne istiyon cumhuriyetin 100.yılı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 1 Eylül 2018; 23:24:51 >
  • Yerli teknik direktör getirip ona sabrettiğinizde

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Hasan ali, sener ve neustader bu takimdan gittiginde.
    Zaten geçen sene şampiyon olamadıysak Skrtel-Neus-Volkan 3lüsü yüzündendir.Oynadıkları dönemlerde Şener,İsla,Kameni,Hasan Ali de tüy dikti.Buna rağmen bu konuda hiçbir önlem almamak ben şampiyon olmak istemiyorum demektir,hatta gidip Volkan'la sözleşme yenilemek artık saçmalığın zirvesidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Zaten geçen sene şampiyon olamadıysak Skrtel-Neus-Volkan 3lüsü yüzündendir.Oynadıkları dönemlerde Şener,İsla,Kameni,Hasan Ali de tüy dikti.Buna rağmen bu konuda hiçbir önlem almamak ben şampiyon olmak istemiyorum demektir,hatta gidip Volkan'la sözleşme yenilemek artık saçmalığın zirvesidir

Alıntıları Göster
    Yonetimin en buyuk hatasi bunlar oldu. Degisim diyen bir takim asla ama asla hasan volkan gibi adamlari tutmamali. Bana gore bu kadro degisim falan gormedi. 3 sene once de hasan ali orta acmayi deneyip rakibin sirtina vurduruyordu. Simdi de aynisini yapiyor. Sen hucum hattini 100 milyonluk adamlardan da koysan o ortayi gene hasan ali acacak. Top gene milletin sirtina carcapacak.

• 2011'in cezasını çektiğinizde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En son ne zaman ağladınız
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aykut Kocaman’a sallıyordunuz çift ön libero ile oynuyor diye. Cocu istediğinizi yaptı orta saha otoban oldu. Demek ki adamın bir bildiği varmış.

• Batman kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bu maçta Neustadlere mi taktın kafayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

2011'in cezasını çektiğinizde.
    Ovvv cok ağır

• Twitter.com/Fenerbahce -> bu hesap kapatilacak.

yoneticiler ve futbolcular da tum bireysel hesaplarını kapatacak.

bu takım uçar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Aykut Kocaman’a sallıyordunuz çift ön libero ile oynuyor diye. Cocu istediğinizi yaptı orta saha otoban oldu. Demek ki adamın bir bildiği varmış.
    aykutçulardan + kazanmaya çalışırken gsliler.
  • Batman kullanıcısına yanıt
    1 tane + gelmiş artmasını bekliyorum

• bu sene olamayız onu zaten geçin
    lakin seneyede maddi koşulların da etkisiyle bir şampiyonluk beklemiyorum açıkcası

muhtemelen 3-5 yıl içinde 1 şampiyonluk alırsak belki alırız, 1'den fazlası zor
    Ali Koç yönetiminden çok umutluydum ama yine bir Hollandalı TD getirerek o umutlarımı daha baştan boşa çıkardılar
    ve her ne kadar geç de olsa bir kaleci alsalar da, volkan ile yine sözleşme uzatmamızda yeni yönetime olan güvenimi sarstı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azman. -- 2 Eylül 2018; 10:28:37 >
  • ilk onbir ve yedeklerin tamamı değiştiğinde.
  • Twitter'daki ergenlerin dediğinin aksi yapılarak. Hayatımda böyle kalibresiz bir güruhu bir orada gördüm.
  • Valla hayırlısı. Bu yıl da havlu attık. En azından sezon sonuna kadar bi umutla maçları izleyip son bir ayda havlu atmaktan iyidir. Bu yıl takip etmem artık kafa rahat. Şuanki görüntüye göre BJK ve GS ilk iki, Başakşehir 3, biz de şanslı olursak 4 oluruz.
  • Görünen köy kılavuz istemez önümüzdeki 10 sene şampiyonluk beklemiyorum. Fener batmıştır, bitmiştir umudu kestim tutmuyorum da artık umrumda da değil kaybettiği zaman seviniyorum hatta seneler boyu biz üzüldük şimdi kulüp üzülsün topçular üzülsün hayat süper valla boş iş futbol falan yeni yeni anlıyorum zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.