Şimdi Ara

NECMETTİN ERBAKAN MİMARLIKTAN KARABÜK MİMARLIĞA GEÇSEM İŞ BULURKEN DEZAVANTAJ OLUR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.ben bu sene konya neü mimarlığı kazandım şu an okuyorum.ama üniversite 2010 yılında mimarlık bölümü ise sanırım 2013 te acıldı.mimarlıkta hiç mezunları yok en büyük sınıf 3.sınıflar kısacası önümüzde örnek çalışmalar çok az ve üniversitede yeni oldugu için birçok şey yerine oturmamış durumda.memleketim karabükte ise mimarlık daha üniversite yokken zonguldağa bağlı şekilde safranboluda 2002 yılında açıldı.81 ilde üniversite projesiyle üniversite acılınca karabük üniversitesine bağlandı yani 13 senelik bir bölüm.puan olarak neü 390 karabük 370 puanla alıyor sıralamalar 37000 ve 50000.2.sene yatay geçiş ile puanımdan düşük bir yere geçme hakkım olduğu için karabüğe geçmeyi düşünüyorum.burada yurda vereceğim para ile orada ingilizce kursu vb. yerlere giderek kendimi geliştiririm.ben böyle düşünüyorum ama aradaki puan farkı acaba iş bulurken beni etkilermi bunu merak ediyorum.bir düşününce kimse karabük ile neü nün daha yüksek puan oldugunu bilmez ama itü odtü yü bilir.onun için bir fark olcagını düşünmüyorum ama sizdende yardım istiyorum.şimdiden teşekkürler.eğer karabük olursa ev araba herşey olacagı için gerçekten cok rahat bir şekilde üniversiteyi okuyabilirim.

• Yukarı
  • Yukarı
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luluruk -- 17 Şubat 2021; 3:1:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya bir araştırdım.mimarlara sordum hepside aynı şeyi söylüyor üniversite pek önemli değil diyor.teşekkürler yorumlara devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.