Şimdi Ara

necmettin erbakan üni. uçak müh. sizce gidilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üni nasıl bölüm nasıl bilen varsa yardımcı olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: wicroweu9

üni nasıl bölüm nasıl bilen varsa yardımcı olabilir mi?

konyaya gitme sıkılırsın.şu necmettin kurulmasaydı selçuğa bağlı olsaydı yüne iyiydi aktivite falan olurdu bi iki ama necmettinde bi bok yok usta.mezun olduğun lisede bile bi aktivite yapılır kendi çapında bunda o da yok inan bana selçuk kampüs başkadır necmettinin bölümleri başkadır selçuk yazılır necmettin yazılmaz.sıkılırsın bunu unutma.
  • mehmet_fatih0 M kullanıcısına yanıt
    ya usta adam üni sormuş tamam anlatmışsın da bakbölümü de sormuş hiçbirşey dememişsin biraz bilgin varsa soyler misin iş imkanı falan nasıldır,bölüm zor mudur. yani iş imkanı varsa üni kötü de olsa gider insan
  • peki bölümden mezun olduğumuzda işsiz kalma gibi bi sıkıntı olurmu?
  • hiç bi fikrim yok bölüm hakkında tm bölümü olsaydı yazardım bişeyler kardeşim.aynen dediğin gibi bölüm iyiyse yaz gitsin sorun olmaz o zaman.4 sene geçer gider bi şekilde yeter ki mesleğin iyi olsun
  • neyse dostum sağol yinede üni hakkında verdiğin bilgiler için
  • Bolum olarak iş sıkıntısı çekebilirsin ben de bir aralar uçak muhendisligini dusundum cevremdekiler olumsuz konustular neye dayanarak soylediler tabi ki bilmiyorum.
    Universiteye gelirsek kampus namina 3 tane bina var bahcesi yok dogru duzgun.Zaten o binalar yapilmadan once iş merkezinde ders veriliyordu,altı da alışveriş merkeziydi :D gerisini sen dusun. İlerleyen zamanlarda kampus,kampus denilecek hale gelir diye dusunuyorum suan dogru duzgun kampuse giden yol yok bildigin toprak yol. Tabi binalar yeni,modern bu sekilde de bakılabilir. Etkinlik falan hikaye.Yukarda arkadaşın soyledigi gibi selcuk un kampusu yaninda necmettinin "tarlasi" bufe gibi kalır.Bir de tek bir otobus gidiyor oraya.Baya işkence sıkış tıkış akraba olup kaynaşıyosun yolcularla :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Thy'de bir süre çalıştım. Bölüm olarak, Uçak Mühendisliği süper bölüm geleceği İnşaat Mühendisliğinden daha parlak o kadar söylüyorum. Zaten Türkiye'de sadece 5 üniversitede bu bölüm mevcut. Tercih sana kalmış.

• Sıralaman kac bin dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.