Şimdi Ara

Neden AKP'ye oy vermemeliyiz, gelin beyler bir okuyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülkede üretim yok sanayimiz sadece kar marjı düşük ürünler üzerine, eğitim sistemi çökmüş, gençlerimizin hiçbiri uluslararası yaşıtlarıyla rekabet edebilecek şekilde eğitim görmüyor.

Bilim adamı yetiştiremiyoruz, sanatçı yetiştiremiyoruz, yazar yetiştiremiyoruz, sporcu yetiştiremiyoruz. Mısır,fas bile dünya kupasındayken biz gidemiyoruz.

Avrupa’nın en yüksek nüfusuna sahip ülkelerinden biriyiz, İngiltere’den Almanya’dan, Fransa’dan kat kat milyonlarca fazla nüfusumuz var ANCAK ekonomimiz adamlardan çok daha kötü, YAŞ ORTALAMAMIZ ‘’28’’ genç nüfusumuz var ancak hepsi eğitimsiz bu nüfusu kullanamıyoruz.

Teknoloji üretmiyoruz büyük markalarımız yok, yazılım üretmiyoruz, bilgisayar oyunu bile yapamıyoruz .

DOLAR 4.70 euro 5.5, Dış borç 400 milyar dolar, cari açık yüksek, et fiyatları yüksek bir çok arkadaşım ayda ancak bir kaç kere et yiyebiliyor oda tavuk eti.Amerika’da yaşıtlarımız isterse her gün et yiyebilecekken. Bizim milyonlarca köylümüz olduğu halde

Kumaşı biz üretiyoruz ama İspanyollar alıp HM- Zara logosu yapıştırıp aldığı fiyatın 20 katına satıyor. İtalyan alıp Gucci damgası basıp 100 katı fiyata satıyor

Adam akıllı üniversitelerimiz yok, AR-GE çalışmalarına destek yok, Start up programlarına destek yok, gençler mezun olunca girişimciliğe yönlendirilmiyor !!

Şehirlerimiz berbat halde, estetik zevki geçtim imari düzen bile yok, sokakları bok götürüyor düzen yok, izan yok, yandaşlara peşkeş çekilmiş küçücük arazilerde kümes gibi binlerce insanın yaşadığı evler dikip zengin olma derdindeler
    Her yer beton müteahhitler daha çok para kazansın diye göt kadar alanlara binlerce dairelik evler dikiyorlar ve aşırı kalabalık şehirlerde yaşamaya zorlanıyoruz

Avrupada-Amerika'da her şehir yemyeşilken bizler betonların içinde yaşıyoruz. Kıçımızın dibindeki 5 milyonluk Bulgaristan’da bile örneğin Burgas şehrinde binlerce kilometrelik iki tane devasa park varken (İçinde bisiklet yolları, çocuk parkları olan, tertemiz) biz gezmek için park bulamıyoruz !!!

Bugün bir Koreli'nin ya da Yunan'ın ya da italyan'ın veya Rus'un, Arap'ın gidip 20 bin dolara aldığı (Oralarına asgari maaşıyla 15 ay yaklaşık) arabayı biz inanılmaz ötv vergileri yüzünden (deprem yüzünden getirdik bir seneye kaldırıcaz dedikleri ötv) 200 bin tl'ye alıyoruz !!

Yapılan araştırmalara göre her 100 Türk’ten sadece 7’si sene içinde tatile gidiyor. Bakın bu rezalettir. Kepazeliktir. Elin İngiliz varoşu en düşük ücretli çalışanı bile Antalya’ya gelir krallar gibi tatil yaparken bizim kendi vatandaşlarımızın sadece yüzde 7’si senede bir kez tatile çıkabiliyor, yeni yerler yeni şehirler belki yeni ülkeler görüyor.

• Bakın beyler nolur açın gözlerinizi, uzağa gitmeye bile gerek yok kıçımızın dibindeki Bulgaristana bakın 6 milyonluk nüfusa sahip hemde 1990 yılında komünizm'den çıkıp Liberal ekonomiye daha yeni geçmiş küçücük Bulgaristan'ın bile şehirlerine bakın. Adamlar burda 3 ay her gün denize giriyor, plajlar bedava ancak sarkıntılık edicek cahiller yok, iş saatleri 9-5 arası adamlar böyle rahat yaşıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=rnpAtUY3RR0
  • millet evine geçti seçim programlarını açtı sen ne diyon dayı
  • Kardeşim isterse bitmiş olsun önemli değil 1 sene sonra belediye seçimi olmayacak mı sanki? Ben bugün kazanabileceğimize ihtimal vermiyorum zaten ancak ne kadar insan bu gerçekleri görürse kardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.