< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IntelKILLER -- 16 Haziran 2020; 20:31:52 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IntelKILLER -- 16 Haziran 2020; 20:31:52 > |
Burası FORUM. Sen kimsin ki, insanlara KONUYU TERKEDEBİLİRSİN diye çekirmeyi kendine hak olarak görüyorsun? Burada nasıl beyni olmadığı halde fikri olan bireyler dahil gelip konu açıp, insanlara çemkirebiliyor ise, diğer tüm bireyler de bu konunun altında fikirlerini beyan etme özgürlüğüne sahiptir.
|
Ben de her defasında amd almayacam diyorum ama adamlar orta seviyeye öyle bir kart çıkarıyorki almamak enayilik oluyor.
|
Adamlar konsollarla birlikte 550 milyon ekran kartı satmış demek ki bu arkadaşa göre hepsi böyle sorunlu!!!
|
Her ne kadar amdnin yaptığı işleri beğensem de ekran kartı işini beceremiyor özellikle yazılım konusunda çok yetersiz kalıyor.
|
Amd kartların donanımları muazzam ama yazılım kısmı rezalet.Bak hani idare eder değil direkt olarak rezalet.
Bunu toplamda 9 tane amd kart alarak bızzat deneyımledım. O sorun yokcular varya hanı ya pc kullanmaktan bı haberler yada oynadıkları oyunlar lol,cs,dota dan oteye gecmıyor. Ama suda bır gercek kı amd kartlara cok ıhtıyacımız var cunku olmasalar nvıdıa nırvana olur hıc alamayız. |
Yaşı küçük olabilir, ilk defa bilgisayar işlerine girmiş olabilir, daha önce bilgisayarlarla alakası olmadığı için amd adını duymamış bile olabilir.
Ben de şöyle diyeyim yıl 2020 hala insan gibi cevap vermek yerine insanlarla dalga geçen saygısızca davranan insanlar var. |
yav bir tek amd kullanıcıları sorunlarını yazdığı için sadece amd sıkıntı çıkarıyormuş gibi bir algı oluşuyor. ben de nvidia ekran kartı kullanıyorum, bazen mavi ekran veriyor, reset atınca komple ekran kartı görünmemeye başlıyor, birkaç saat sonra yeniden reset atınca düzeliyor. mesela online oyunun ortasında olursa geçmiş olsun, o oyunu kaybettin. yaşıyorum böyle problemler ama yazmıyorum, demek ki konu açmak lazım illaki
|
Yıllardır Amd ve Nvidia kullanırım o ara bütçeme ne uygun gelirse onu alırım, hiç birinde de sorun yaşamadım. Nvidia tarafında GTX260 sp216 yandı, Amd tarafında R9 270X Vapor-x gpu'su bozuldu, bunların dışında yazılımsal bir hadise yaşamadım.
Sorun yaşayan tayfa maalesef forumlarda olur olmaz her şeyi denemek-yapmak isteyenler, düzgün driver kurmasını ve kaldırmasını bilmeyen hala çok kişi var, örneğin şu konular hala açılır ve soru sorulur; "anakartımı değiştirdim, format atmam gerekir mi" gibi buna benzer bir çok sorular... Ekran kartınızın en stabil driver'ı hangisi ise onu kurun kullanın geçin, yeni sürücü çıktı vs. illa ki güncelleme yapmanız gerekmiyor, genel olarak yeni eski üye farketmez okuyan herkese önerim çok kurcalamayın bence sistemlerinizi |
Burda sana ömründe 2 kere amd ürünü satın almış insanlar amd savunabilirler. Ben şimdiye dek belki 50 veya daha fazla farklı amd ürünü kullandım. Rafta 3 tane amd işlemci 2 tane eski amd ekran kartı yatıyor kullanmıyorum. Tecrübeye sahip insanları dinleyecekseniz söyleyim konuyu açan adam haklı.
Amd alırken potansiyel minör problemleri göze alacaksınız. Çalışır, iyi performans da verir ama bazı defektleri olabilir zamanla bu defektler update'ler ile düzeltilebilir. Zaten bu yüzden ucuzdur. Her şeyi kusursuz olan bir ürün çıkartsalar fiyatı da ona göre şişirirler merak etmeyin. Arkadaşın bahsettiği sorun aslında sorun değil. Kart öyle çalışıyor. Isınmayan amd ürünü görmedim şimdiye dek. |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MogoLKhan -- 16 Haziran 2020; 22:9:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|