Şimdi Ara

Neden Fiber Adsl den daha ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adsl’in pahalılığı batan türk telekomu kurtarmak için mi?

Neden daha hızlı ve daha ucuz olan Fiber yayılmıyor?

Yoksa az kişi kullandığı için daha az yük olduğundan mı daha ucuz?

Türkiye’deki firmalar interneti nereden alıyor?

Gerçekten Fiber Adsl’den nasıl ucuz olabiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_colak -- 5 Mayıs 2019; 23:9:34 >

• fiber olmayan yerler çok ve buralarda sadece adsl var,vdsl2 bile çok az. %80 adsl kullanmak zorunda,bunu bildikleri için fiyatları yüksek tutuyorlar. fiberi bilerek yaymıyorlar,isteselerdi çoktan her mahalleye yayılırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 6 Mayıs 2019; 0:42:38 >
  • fiberin adsl'den ucuz olduğunu görmedim 50 megabit paket ile 16 megabit veya 35 ile 16 megabitlik bir pakete bakın bir isterseniz fiyat farkının ne kadar olduğuna 16 megabit ile 24 megabit paket arasında 20 lira fark var maliyeti ucuz olmadiği için yayılmıyor her şeye bağlı belediyesinede bölgedeki telekom ekiplerinin çalışmasınada bölgedeki kullanıcı sayısında saçma sapan bir bölgede fiber görebilirsiniz ben çok görüyorum dağ başında falan özellikle nüfus çok az olan maksimum 1-2 bin insan'ın yaşadiği yerlerde fiber gördü bu gözler hatta 20-30 haneli bir köyde bile gördüm güldüm sadece durumuma acıdım geçtim elinden bir şey gelmiyor anca bakıyorum öyle geçerken türk telekom devletin elinde olsaydı daha fazla yayılırdı bu altyapı adamlar senelerce yatırım yapmayıp adsl'in ekmeğini yediler 3-4 senedir bir şeyler yapmaya çalışıyolar onuda yarım yamalak veriyorlar upload'ı falan kısıyolar 100 megabit internete 4 upload üzücü

• Adsl fiberden daha Ucuz

Superonline ile Vodafone un tarifelerini dikkate alma. Adamlar fiber tarifeleri kendi alt yapısından adsl i Telekom alt yapısından verdikleri için öyle.

Yoksa diğer sağlayıcılar da adsl her zaman daha ucuz
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    turk telekom adsl 16 MBps 52 TL upload öldü yardım lazım 799 kbps ?
    turk telekom vdsl 24 MBps 58 TL upload 3 MBps
  • Öyle olmalı zaten. Zira fiber kablonun maliyeti, bakır kablodan daha az.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.