< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prime. -- 3 Aralık 2019; 22:32:34 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prime. -- 3 Aralık 2019; 22:32:34 > |
Birazdan onu birim paraya çevirmek lazım, asgari ücrete oranlamak lazım diyenler gelmeye başlarlar. ;)
|
Ne kadar anlamlı bir fotoğraf olmuş. Turbo'nun üzerine oturmak.
|
Böyle tarifelerin tercümesi "Aslında altyapımız bu hızları desteklyor ama sizi tırtıklamak, sömürmek istiyoruz. Yoksa başka bir anlam çıkarmayın."
|
Yetişen birşey yok, hepsi birbirinin kankası, karısı, arkadaşı. Özellikle twitch birilerinin aile şirketi oldu çıktı. Şu ülkede adam gibi upload hızı olsa, şu an piyasada dolanan nice youtuber/twitch yayıncısı nal toplar.
Bu adamlar ünlü oluncaya kadar hizmetin olduğu yerlere taşındılar, saçmalığa baksana bir Allah'ın kulu da durup düşünmedi; "Lan parayı verecek olan benim neden hizmete gidiyorum" diye. Firma adam olsun insan olsun bana hizmeti getirsin. Bu adamlar pasta büyümesin diye altyapı ile alakalı hiçbir sosyal sorumluluğun altına girmedi/girmezler. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusobreak -- 6 Aralık 2019; 0:49:42 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 4 Aralık 2019; 0:41:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 4 Aralık 2019; 14:10:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|