Şimdi Ara

Neden kimse elektrik mühendislği seçmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
4.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nette araştırıyorum herkes övüyor eem den 10 kat daha avantajlı sadece yazılım yok ama her sene düşüyor bu sene kımsenin tercih edecegını duymadım ytü 50 55k a kadar düşebilir. pekı eem tercih edenler neden em i dusunmedınız tek fark yazılım mı yazılımda hariç sebebınız var mıydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xasger -- 16 Ağustos 2020; 17:41:55 >

• Ben yazdım hocam hiç de pişman değilim. İnşallah gelir. Çalışma alanı dar diyen insanlar bu bölüm hakkında hiç bilgi sahibi olmayan insanlar. Bir kaç yerde daha rastladım. En ufağından kariyer. Net e bile aratıp diğer mesleklerle iş ilanı sayısını karşılaştırsalar çoğu kişi şaşırır.
    Ya arkadaşım. Sanki elektrik elektronik mühendisiymişsin gibi konuşuyorsun. Bir halt bildiğin yok bilinçsizce konuşuyorsun. Hadi eem okuyorsun veya eem mezunusun desen tamam. Şu ben her şeyi bilirim havalarından vazgeçin artık. Sert konuşmayacaktım ama bilgin olmadan insanları yanlış yönlendiriyorsun. Maaş konusuna da el atmışsın. Nerden biliyorsun maaşları, kimsin sen? Yetti da Allah Allah. Bunu okuyacak bizden küçük insanlar var bilinçsizce yazman insanları etkiliyor.
  • Bence elektriğin teknolojiyle beraber kullanılabilmesine imkan taniyabildiği için olabilir.
    Elektronik bir sektör artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worried

Bence elektriğin teknolojiyle beraber kullanılabilmesine imkan taniyabildiği için olabilir.
    Elektronik bir sektör artık.
    Herkes mi yazılım öğrenmek istiyor bu ülkede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xasger kullanıcısına yanıt
    Biraz öyle oldu hocam,hangi mühendislik olursa olsun herkesin aklının bir köşesinde yazılıma kayma düşüncesi var.Bu çok yanlış aslında ama her dönem bir şeyler popüler oluyor.

• Çünkü çalışma alanları çok dar, bir mühü kesecek seviyede değil ayrıca maaş konusunda da bundan dolayı biraz kısık gelebilir.

• Ben yazdım hocam hiç de pişman değilim. İnşallah gelir. Çalışma alanı dar diyen insanlar bu bölüm hakkında hiç bilgi sahibi olmayan insanlar. Bir kaç yerde daha rastladım. En ufağından kariyer. Net e bile aratıp diğer mesleklerle iş ilanı sayısını karşılaştırsalar çoğu kişi şaşırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Kullanıcı_Adı_ -- 15 Ağustos 2020; 17:54:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Makine varken gerek yok ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eee Ehm varken napsın millet elektriği

• bateren kullanıcısına yanıt
    Çalışma alanı dar mi :D komiksin

• alfaaçısı kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım ee ve ehb'ye göre daha dar demek istemiş arkadaş sadece elektrik olduğu için

• alfaaçısı kullanıcısına yanıt
    Elektronik yok Yazılım yok tabii ki dar bir mühendise göre :D?

• Makine ile elektriğin ne alakası var?

• culcaster999 kullanıcısına yanıt
    Daha onların ne olduğunu bildiğin konusunda şüpheliyim.

• Bana aşırı sıkıcı geliyor, Elektronik mühendisliği dururken Elektrik mühendisliği çok antik duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hvl00

Makine ile elektriğin ne alakası var?
    İkisi de muhendislik degil mi? Ayrica makinenin calisma alani daha genis bu acidan yazmak istedim.

• hvl00 kullanıcısına yanıt
    Sıkıntılı mısın hocam ehm 2. Sınıfım

• Elektrik isteyen neden makine yazsın. Pek bilinmiyor o bölüm bence.

• bateren kullanıcısına yanıt
    Elektronik ve yazılım yok mu? Ya lütfen sadece bilgili insanlar fikirlerini söylesin. Komik duruma düşüyorsunuz.

• _Kullanıcı_Adı_ kullanıcısına yanıt
    O kadar aklını zorlamana gerek yok anlaman için aslında. Adı üstünde elektrik ve elektronik müh. / elektrik müh.

• culcaster999 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum İYTE ehm Forum sorumlusu olduğunu. Zaten okumasaydın bilmiyor der geçerdim. Ama okuduğun için ya bilmediğini ya da trolluk yaptığını varsayıyorum. Ehm varken elektrik neymiş diyenden ne bekleseydim?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.