< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xasger -- 16 Ağustos 2020; 17:41:55 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xasger -- 16 Ağustos 2020; 17:41:55 > |
Ben yazdım hocam hiç de pişman değilim. İnşallah gelir. Çalışma alanı dar diyen insanlar bu bölüm hakkında hiç bilgi sahibi olmayan insanlar. Bir kaç yerde daha rastladım. En ufağından kariyer. Net e bile aratıp diğer mesleklerle iş ilanı sayısını karşılaştırsalar çoğu kişi şaşırır.
|
Ya arkadaşım. Sanki elektrik elektronik mühendisiymişsin gibi konuşuyorsun. Bir halt bildiğin yok bilinçsizce konuşuyorsun. Hadi eem okuyorsun veya eem mezunusun desen tamam. Şu ben her şeyi bilirim havalarından vazgeçin artık. Sert konuşmayacaktım ama bilgin olmadan insanları yanlış yönlendiriyorsun. Maaş konusuna da el atmışsın. Nerden biliyorsun maaşları, kimsin sen? Yetti da Allah Allah. Bunu okuyacak bizden küçük insanlar var bilinçsizce yazman insanları etkiliyor.
|
Makine ile elektriğin ne alakası var?
|
Ceng ne kadar mühendislik sayilir o da var
|
En ezik mühendislik bölümünü seçecek olursak o da ceng olur açık,net, tartışmasız.
|
Elektronik ve yazılım yok mu? Ya lütfen sadece bilgili insanlar fikirlerini söylesin. Komik duruma düşüyorsunuz.
![]() ![]() |
Daha onların ne olduğunu bildiğin konusunda şüpheliyim.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Kullanıcı_Adı_ -- 15 Ağustos 2020; 17:54:8 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |