Bildirim
neden kredi vermiyorlar
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
miktar yüksekte değil vermeleri gerekirdi aslında -
İşe yeni girdiğin için olabilir... -
işe yeni girmiş olabilirim ama düşünün ben 20 yaşındayım ve ssk'm yaklaşık 500 gündür yatmış görünüyor yani buda az bi miktar değil istediğim miktarda 20-30 bin tl değil 4 bin tl çok bi para değil bence kredi istediğim bankadan maaşımı çekmekteyim ve otomatik ödeme planı bile yapılsın dedim 2,800 liralık lmitli kredi kartı yolluyorlar kredi veremiyolar anlamadım gitti bu işi -
cok bankaya basvurdugun zamanda kredi notun düsüyor ne kadar temiz sicilli olsanda cok etkiliyor bu durum kredi de cekemiyorsun bilgin olsun. -
Negüzel "kara liste" deydim kredi de kredi kartı da vermiyorlardı bana. Süresi dolmuş herhalde verdiler bu sefer. -
quote:
Orijinalden alıntı: arghh
Negüzel "kara liste" deydim kredi de kredi kartı da vermiyorlardı bana. Süresi dolmuş herhalde verdiler bu sefer.
:))
ne zaman takibe düsmüstünüz. -
2001 sanırım veya 2002 -
bayagi olmus zaten 5 sene icinde siliyor merkez bankasi kayitlarini hic ödememis kisi icin ise bu süre 10 yil. -
Ödendi birkaç sene sonra. Zaten peşine düşmedim illa olsun diye. Aksine " cebinde ne varsa onu harca " prensibini benimsemiş biriyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: arghh
Ödendi birkaç sene sonra. Zaten peşine düşmedim illa olsun diye. Aksine " cebinde ne varsa onu harca " prensibini benimsemiş biriyim.
cok güzel dogrusuda bu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X