Şimdi Ara

neden kredi vermiyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işe gireli 4 ay oluyor ve kredi isteklerim olumsuz karşılanıyor istediğim miktar 4 bin tl ssk'm düzenli yatıyor maaşım yüksek anlamadım gitti ya bi aralar herkeze veriyolardı şimdi ise çalışana vermiyolar böyle saçmalık görmedim ya

• miktar yüksekte değil vermeleri gerekirdi aslında
  • İşe yeni girdiğin için olabilir...
  • işe yeni girmiş olabilirim ama düşünün ben 20 yaşındayım ve ssk'm yaklaşık 500 gündür yatmış görünüyor yani buda az bi miktar değil istediğim miktarda 20-30 bin tl değil 4 bin tl çok bi para değil bence kredi istediğim bankadan maaşımı çekmekteyim ve otomatik ödeme planı bile yapılsın dedim 2,800 liralık lmitli kredi kartı yolluyorlar kredi veremiyolar anlamadım gitti bu işi
  • cok bankaya basvurdugun zamanda kredi notun düsüyor ne kadar temiz sicilli olsanda cok etkiliyor bu durum kredi de cekemiyorsun bilgin olsun.
  • Negüzel "kara liste" deydim kredi de kredi kartı da vermiyorlardı bana. Süresi dolmuş herhalde verdiler bu sefer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arghh

Negüzel "kara liste" deydim kredi de kredi kartı da vermiyorlardı bana. Süresi dolmuş herhalde verdiler bu sefer.

:))

ne zaman takibe düsmüstünüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2001 sanırım veya 2002
  • bayagi olmus zaten 5 sene icinde siliyor merkez bankasi kayitlarini hic ödememis kisi icin ise bu süre 10 yil.
  • Ödendi birkaç sene sonra. Zaten peşine düşmedim illa olsun diye. Aksine " cebinde ne varsa onu harca " prensibini benimsemiş biriyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arghh

Ödendi birkaç sene sonra. Zaten peşine düşmedim illa olsun diye. Aksine " cebinde ne varsa onu harca " prensibini benimsemiş biriyim.

cok güzel dogrusuda bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.