Şimdi Ara

Neden mi 1.0 araba aldım? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
1
Favori
20.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 44 000 e ikinci elde bir çok seçenek var ve arkadaşta zaten uzaydan gelmemiş,biliyor.kimi sanayide vakit geçirmeyi,araçla uğraşmayı sever (kardeşim gibi),kimide sanayi kelimesini duyunca morali bozulur,huzursuz olur.parana göre fazla zorlanmıyorsan,ihtiyaçlarınıda karşılıyorsa sıfır araç bence daha mantıklı.ikinci elde hangi parça ne zaman,hangi marka değişti,nasıl onarıldı kapalı bir kutu.zaten alınan araç çok pişman olacağı,beğenmeyip satılırsa çok çok zarar edeceği bilinmeyen ,tutulmayan bir araç değil.hayırlı olsun.Allah iyi günlerde kazasız,belasız bindirsin.
  • 1.0 Octavia Leon İbiza vs... Varken.

Tabi bütçe meselesi
  • CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    İkinci el tercih etmediğini özellikle belirtmiş neden bir çok insan hala "keşke 2. El şunu bunu alsaydın" diye görüş belirtiyor ki? Okumadan yorum mu yazıyorsunuz anlamıyorum ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassation -- 31 Aralık 2016; 18:19:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Aynen hocam, sağımız solumuz bu kadar vergi iken, daha fazla MTV ödemek insanı huzursuz ediyor. Bu arada sizin aracınız nedir?

1.0 ecotsi ibiza sc hocam. agustosta 55 bin tl ye aldim ayni arac suan 61.200. sadece otv olsa iyi zamlar geliyor da geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

Forumun seviyesi harbi leş. Yorumların özeti: Onu alaydın, bunu alaydın, o paraya öküz alırdık, 1.0 motor mu olur? motosiklet mi ehu ehu Gören de altlarında V8'ler V10'lar var sanacak.

Bunlar yine çok iyi, ben neler çektim 1.0 corsam varken, araca birde LPG takdirmistim millet inceden inceden hakaret etmeye bile götürmüştu işi. Yok 1.0 arabami olurmus, bisikletiyle beni gecermis,yok araç sollarken ölürmüşum, hayati tehlike varmis,yok motor çok zayıf olduğu için baskı balatayi her 20.000 km de elime alirmisim yok ( aracın baskı salatası 190.000 km ye kadardegismedi sonrasında takip edemedim), 2.0 motor kadar yakarmis, yok LPG takdirinca motor dayanmaz dagilirmis (150.000 km LPG ile kullanıldı en ufak sorun çıkmadı sonrasında takip edemedim) falan filannn. Bu martta da sıfır km 1.2 corsa aldik bu seferde yok aynı paraya niye ibiza almamışiz (biz dusunemedik ya) yok o paraya corsayi nimet biliyormusuz yok oymusta buymusta falan filan.

Aynen öyle bilgisi olmadan fikri olan ergen kaynıyor forum.

• Çünki Türk vatandaşısın
  • Hayırlı olsun ama o paraya ben 2005 honda accord 2.0 lpg li aldım. A dan b ye keyifle gidiyorum... sizin aracın da 2008 1.33 ünü kullandım. Ben 2.0 motordan sonra biraz zor bu tarz arabalar almam...
  • 1.2 tsi 120 beygirden aşağı araba alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukg

quote:

Orijinalden alıntı: cebocan

Ya valla buraya bir fikir yazılmaz. İnsanlar direk giydirmeye odaklı mesajlar atıyor. Adam ihtiyacı doğrultusunda bütçesine uygun bir araç almış. Güle güle kazasız belasız kullanın. Hayırlı olsun

Herif madem arabasından memnun aldığına pişman değil ve avutulmaya ihtiyacı yok buraya niye yazsın sanki her araba alan buraya yazıyo

Evet avutulmaya ihtiyaclari icin yazıyor insanlar. Ne guzel psiko analizler cikartiyor insanlar

• Kim ne derse desin devir saati bile olmayan arabaya 44.000 lira (yazıyla KIRK DÖRT BİN LİRA) para vermenin mantıklı bir açıklaması olamaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ukg

quote:

Ya valla buraya bir fikir yazılmaz. İnsanlar direk giydirmeye odaklı mesajlar atıyor. Adam ihtiyacı doğrultusunda bütçesine uygun bir araç almış. Güle güle kazasız belasız kullanın. Hayırlı olsun

Herif madem arabasından memnun aldığına pişman değil ve avutulmaya ihtiyacı yok buraya niye yazsın sanki her araba alan buraya yazıyo

Evet avutulmaya ihtiyaclari icin yazıyor insanlar. Ne guzel psiko analizler cikartiyor insanlar

Diğer türlü yazıyosada görgüsüzlük olur

• quote:

Orijinalden alıntı: HungryBody

Hocam 35 binin olsa ne alırdın kendine.

35 bine temiz mazda 6 bulabilirsiniz
    Orta halli durumdayım gelir olarak dersiniz mazda 3
  • kendimizi kandırmayalım biz tercih etmiyoruz bunlara mecbur bırakılıyoruz.

40 binlere gevur! lar ne arabalara binerken biz mecbur bırakılıyorsun hamdolsun çoh eyi, iyiye gidiyoz.

ben de 2 yıl para biriktirip alın terimle kazanıp borç harç almadan aldım arabamı 2011 model colt, parama göre en iyisi oydu bence ama başka ülkede olsaydım daha iyi arabalara binebilirdim. napalım vatanımız burası elbet bugünlerde geçecek. hazır yeri geldi yeni yıla da girerken Allah'ım sen konuyu biliyorsun lütfen diyorum artık, amin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zippocakmak

Mitsubishi coltlara da iyi diyorlar

Kullanan varmi?

10 yil 156000 km kullandim. Super bir arabadir.

• nedeni basit 1.6 malup olacağına 1.0 galip ol, herhangi bir ülkede 2.0, 3.0, hatta 6.0 galip olabilirsin
  • 1.33 life motor fena degil
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    1.2 tsi golf üm vardı sattım

Sen 220 yi görürken motor ne yapıyordu o esnada haberi varmıydı

180-200 arası giden 1.0 nası ekonomi yapdı?eko mini olmasın o

Kusura bakmayın kullanmasak nerdeyse inanacam

• bence çok yanlış bi seçim. fakirsin madem 2. el dizel al yada motosiklet al 100 km 2-3 litre anca yakıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1.0 sedan a3 aldı zannettim.
  • fakir oldugum icin diyememis 2 saat hesap yapmis :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.