Şimdi Ara

Neden mi 1.0 araba aldım? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
1
Favori
20.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba erkek adamın aksesuarıdır kardeş ve piremiyum altında araç kullanan adamlar aksesuarsızdır

not: piremiyum dediysek audi filan deyil direk has piremiyum klas olan merso ve bmw yanii

ben şahsen diyer araçların içine bile bırak binmeyi bakmam erkek adam dediyin klas olmalı. eyitim bu yüzden şart zaten ülkede eyitim yerlerde sürünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 1 Ocak 2017; 1:26:3 >
  • 1000 cc arabaya bineceğine motorsiklet al daha iyi
  • Hayırlısı olsun. Haklısınız 2. El piyasası lağım. F/p ve mantık odaklı düşünmüşsünüz . Toyota ve 1.0 . Satarken çabuk satılır hem de. Ama bence hyundai i20 baksaydınız daha iyi olurdu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

Tüketim konusunda ciddi bir şekilde tasarruf elde etmek istiyorsanız etanolü yani etil alkolü biraz araştırın.

Aracınız ile sorun oluşturmayacak seviyede üretip benzinle karıştırıp kullanırsanız ciddi şekilde tasarruf ederseniz. E50 aracınız tarafından sorun oluşturmayacaksa %50 etanol , %50 benzin.

Etil alkolün üretim maliyeti ne kadar bilmiyorum ama 5 küsür liralık benzine göre kesin litre bazında en az yarı yarıya ucuz olacaktır.

Piyasada satılan araçların hiç biri E50 desteklemez.
    E20 hadi belki. O bile Türkiye pazarında satılan araçlar tarafından desteklenmeyebilir.

Sakın böyle cahil bir işe kalkışmayın, etanol yakıt aktarım yollarını mahveder.

E85 destekli araçlarda var yurt dışında, ama motor aksamı ve yakıt deposu, hortumları vs hepsi ona özel.
    E85 olan normal benzinden %30 daha fazla litre tüketim yapıyor tabi, ecu da ona uygun :)

• Yeterli işte bu fiyata bulunan en iyi araçlardan biri.Doğrusunu yaptınız.O 1.0 yaris alınmaz diyenler hiç japon markası araba kullanmamış hatta adını bile duymamış kişiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 1 Ocak 2017; 11:20:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

ne zaman ogreneceksiniz biseyleri duzgun elestirmeyi. i10 nedir el arabasi diyor. yazik

el arabası mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 1 Ocak 2017; 11:20:46 >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Ucmasak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinden sebep aldığını söylüyorsun da kardeş; hızlanmak, sollamak, rampada bayılmadan çıkmak için o arabaya daha çok abanacaksın.
    Sol şeride her geçtiğinde benim gibileri çileden çıkartıp kendini sellektör manyağı yapacaksın.
    Yaz vakti uzun yolda önündeki aracı sollamak için her seferinde klimayı kapatacaksın.
    Hele araçta senden başka 2 kişi daha olsun, bagaj magaj derken resmen rampalarda dram yaşayacaksın.
    Aracın vadesinden önce yıpranacak, istediğin devir ve hızda gitsin diye daha çok benzin tüketeceksin.
    1.0 dediğin aracın bisikletten farkı yoktur gözümde. Markete, pazara gideceksen ideal ama.
  • Linç takımı is başında
  • Selçuk ALAGÖZ kullanıcısına yanıt
    LPG ye de cok zam geldi. Sanirim en son 2.35 tem falan aldım. İcinde biraz da vardı 55 TL aldı. 300 km yol gidiyor arac bir depoyla. Cok sakin kullandığım söylenemez. Yol bilgisayarı 8.2 lt gösteriyor. Bir de sabah ve aksam trafiğine cok giriyorum. LPG 2 litre fazla yakıyor olsa 10 lt eder o da şehir içi 23 kuruş civarı eder sanirim

• Bu forumda yapılmayacak 2 şey var;

1 - Siyaset
    2 - Araç muhabbeti

Harbi boş beleş adam kaynıyor bi kez daha anladım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zippocakmak

Mitsubishi coltlara da iyi diyorlar

Kullanan varmi?

ben kullanıyorum çok memnunum. 30-40 bin bandında şu an alınacak en iyi araba bence.
  • Bence mantıklı bir karar vermişiniz.Hayırlı olsun arabanız
  • Abicim sen niye konu açtın buraya? valla büyük hata.. bizim forumdakilerin hepsi 2.0 dizele bindiği için seni linç edercesine eleştirmişler.Bilgisi olmayan adamlar geliyor yorum yapıyor en uyuz olduğum şey.
  • Hocam, öncelikle hayırlı olsun Allah Teala kaza bela vermesin.
    Bununla birlikte her zaman olduğu gibi bir kısım "Patavatsız Donanım Haber Üyeleri" (ki bunlar herşeyin en doğrusunu bilir) resmen saçmalamışlar. Ancak birinin bunların ağızlarının payını vermesi gerekiyor.
    Demişlerki "Paranız yok herhalde ondan bu arabayı aldınız algı yönetimi yapmayın vs." Hadi ya! Hadi canım! Ulan bizde zannediyorduk ki arkadaş M5 alabilecek, günde iki kez yakıtını fulleyebilecek, yedek parçaya arababa parası bırakabilecek imkana sahip de benzin istasyonuna gitmeye üşeniyor. Arkadaşım siz okuma özürlü müsünüz yoksa aptal mı?
    Bir kesimde "o araba gider mi? 0-100 15 saniye. Kamyon selektör yapar..." Zaten C Segment araca LPG taksan en baba 15 sn de hızlanırsın. Ulan zaten 3 bin de vites atıyorsun 20 sn. de hızlanıyorsun! Bırak kamyonları ekseriyetle otobüs, minibüs, midibüs bile yarışamaz o araçla! Zaten bir çoğunuz hayatında 160'ı geçemediniz.
    Hadi abicim hadi. Oyunlarım klasörüne girip NFS yi açında 6 bin motoru olan canavarlarinizi kullanın. Bu arada babanız evde yokken kaçırdığız arabayı da aynı yere park etmeyi unutmayın.

Ama en önemlisi buraya gelip de insanları maddi ve manevi olarak küçümseyip aşağılamayın. Çünkü gerçek hayatta para çok zor kazanılıyor.
    Dürüst ve samimi eleştiri yapan kardeşlerimizi abilerimizi tenzih ederim.
    Hayırlı Günler!

• Maşallah, m5 sahibi forumdaşlar lince başlamış.

he evet 1.0 çekmez yeaaa.
  • 2004 model yaris 1.0 terra kullandım. Lpg takılıydı. Ankara içi çok az yakıtla dolaşıyordum. Bolu dan alıp gelmiştim. Yolda da gitmiyor vs gibi sıkıntı yaşamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun siz forumu takmayın geneli zengin para babası olduğu için anlamaz bunları..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır mı almıştınız siz varmı inceleme konusu falan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.