Şimdi Ara

Neden mi 1.0 araba aldım? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
1
Favori
20.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mazda 2 modeli benzinli km'de 17 kuruş yakıyor ortalama. Piyasası da gayet makul. Çok iyi bir araç.
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    33 bine 1.2 symbolü ben aldım da 1.5 sene oldu birlikte 😂 yazın lpg taktırdım onun konusu vardı :)

15 bin km oldu şaka maka bu kadar memnun kalacağımı bilmiyordum 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.0 ecoboost ford b-max 120 hp 175 nm tork.....araç gırtlak donanım... ön cam rezistansından panoramik cam tavana, aktif city stoptan dinamik tork konventörüne kadar herşey var...şehir içi 7.5 litrenin altına düşüremedim...6 ay oldu alalı 42.500 liraya aldım....pişman mıyım ? Biraz....memnun muyum? Biraz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsYcHoO

1.0 ecoboost ford b-max 120 hp 175 nm tork.....araç gırtlak donanım... ön cam rezistansından panoramik cam tavana, aktif city stoptan dinamik tork konventörüne kadar herşey var...şehir içi 7.5 litrenin altına düşüremedim...6 ay oldu alalı 42.500 liraya aldım....pişman mıyım ? Biraz....memnun muyum? Biraz...

Bmaxteki otamatik sanziman ne tip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    E50 için sıkıştırmanın değişmesi gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

33 bine 1.2 symbolü ben aldım da 1.5 sene oldu birlikte 😂 yazın lpg taktırdım onun konusu vardı :)

15 bin km oldu şaka maka bu kadar memnun kalacağımı bilmiyordum 😄

Hee hatirladim simdi sendin

Simdi de 39 a verirler. Bedava su zamanda

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-maya-otomotivden-2016-egea-1.3-m-jet-dizel-boyasiz-ciziksiz-381381084/detay

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Araç 2013 model manuel

• Araba 70 yapıyo mu
  • Forumun seviyesi harbi leş. Yorumların özeti: Onu alaydın, bunu alaydın, o paraya öküz alırdık, 1.0 motor mu olur? motosiklet mi ehu ehu Gören de altlarında V8'ler V10'lar var sanacak.
  • Mitsubishi coltlara da iyi diyorlar

Kullanan varmi?
  • Selçuk ALAGÖZ kullanıcısına yanıt
    Ihtiyaclar dogrultusunda guzel tercih.. kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle.. forumun gidisati konusunda ozellikle eskiler hemfikir coluk cocuk dolmuş durumda.. ya baba parasiyla konusurlar ya havadan parayla.. bencilliklerinden kime nasil satassam diye dem vururlar..

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Valla şekli şemali umrumda değil. İşe gidip geliyorum, okula gidiyorum, bagaj büyük balık tutmaya, pikniğe gidiyorum mis gibi :)

Bu da lpg ile son tüketimim. 15 lira da benzin var içinde 25 krş 😍

Edit: bu deponun yarısı -10 derece soğukta Ve kar üzerinde bitti. Onu da katalım hesaba 😄

Neden mi 1.0 araba aldım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 31 Aralık 2016; 16:10:38 >
  • nekadar yakıyor aracınız ?
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Daha once bunu deneyen olmus mu abycim. Etil alkolun motorun ic aksamlarina etkisi bilinir mi acaba.
    Yada belli bir sureden sonra motoru hurdaya atacaksa gerek yok bence. Lpg ye donusturmek daha iyi olabilir sanki.

• Amacınız A noktasından B noktasına en kısa sürede gitmekse 25.000 liraya ikinci el bir Renault Symbol 1.5 Dci alsaydınız keşke. Hem bakım masrafları daha az olurdu yakıtı da aşağı yukarı aynı olurdu.
    Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackBurn340

E50 için sıkıştırmanın değişmesi gerekir

Bilgilendirme içni sağolun hocam yarım yamalak bir şeyler söylüyoruz insanlara söylediklerimizin altını da dolduramıyoruz.

Net bir bilgi birikimine sahip değilim bu yüzden kimseyi yanlış yönlendirip aracını,aracının motorunu tehlikeye atmasına vesile olmak istemem.

Bilginiz olsun haberiniz olsun yapmak,uğraşmak,araştırmak isteyenler için fırsat olsun diye yazıyorum hocam.

Sağlığınıza ve aracınızın sağlığına dikkat ederek araştırıp,uygun alanda güvenlik önlemleri alınarak yapılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 31 Aralık 2016; 16:38:59 >
  • Amerikada çim biçme makineleri 1.0 motorlar. Bizi bu arabaları layık görenler utansın.
  • 1.0- 1.2 gibi motorlar turbo besleme ve doğru dişli aralıklarıyla kullanılırsa şehir içi standart kullanım için uygunlar bence....200 ve üzeri tork değerleri de yakalanırsa tadından yenmez...varsın 1.6 gibi yaksın...vergiden kurtardığı sürece devamlı kardasın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

Forumun seviyesi harbi leş. Yorumların özeti: Onu alaydın, bunu alaydın, o paraya öküz alırdık, 1.0 motor mu olur? motosiklet mi ehu ehu Gören de altlarında V8'ler V10'lar var sanacak.

Bunlar yine çok iyi, ben neler çektim 1.0 corsam varken, araca birde LPG takdirmistim millet inceden inceden hakaret etmeye bile götürmüştu işi. Yok 1.0 arabami olurmus, bisikletiyle beni gecermis,yok araç sollarken ölürmüşum, hayati tehlike varmis,yok motor çok zayıf olduğu için baskı balatayi her 20.000 km de elime alirmisim yok ( aracın baskı salatası 190.000 km ye kadardegismedi sonrasında takip edemedim), 2.0 motor kadar yakarmis, yok LPG takdirinca motor dayanmaz dagilirmis (150.000 km LPG ile kullanıldı en ufak sorun çıkmadı sonrasında takip edemedim) falan filannn. Bu martta da sıfır km 1.2 corsa aldik bu seferde yok aynı paraya niye ibiza almamışiz (biz dusunemedik ya) yok o paraya corsayi nimet biliyormusuz yok oymusta buymusta falan filan.

• quote:

Orijinalden alıntı: PsYcHoO

1.0- 1.2 gibi motorlar turbo besleme ve doğru dişli aralıklarıyla kullanılırsa şehir içi standart kullanım için uygunlar bence....200 ve üzeri tork değerleri de yakalanırsa tadından yenmez...varsın 1.6 gibi yaksın...vergiden kurtardığı sürece devamlı kardasın....

İbiza 1.2 tsi style Manuel araç ile şehir içi 6-6.4 lt yakalıyorum. Bu da LPG ile hesap edince eskiden babamın aracı hyundai ile 22 kuruş giderdi km başına. Bir de ayda 50 tl benzini hesap edince ortalama 27-28 kuruş yapardı. Ne gerek var lpgye diyorum çünkü çok dur kalk yok dbakırda. Saat 5den önce trafiğe girmezseniz sorun yok. Benzinli den memnunum ama bu zamlar çok yakıyor beni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.