Şimdi Ara

Neden mi 1.0 araba aldım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
1
Favori
20.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun. bizde ekim ayı başında 1.0 life yaris aldık sıfır. çok memnunuz. az yakıyor. kaçışı da iyi diyebilirim, yeterli

annem kullanıyor. şehir içi tüketimi 5-6 litrelerde

arabayı nataş'tan mı aldınız? biz de aynı fiyata aldık ve aynı hediyeleri verdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 30 Aralık 2016; 20:46:40 >
  • hayırlı olsun, suzuki swift de iyi bir alternatifmiş sizin için.
  • düşük hacim motora sahip araçlar hafif yük, rampasız düz yollar ve sakin kullanım koşullarında oldukça ekonomiktir.
    aksine durumlarda tüketimde orta hacimdaki motorlarla yarışırlar.
  • Dediklerinize bakarak bende ne kadar dogru karar verdigimi anladim 1.0 araba alarak. hele son otv oranlari aciklandiginda yuh dedim.
  • Bende 1.2 motor mitsubishi attrage aldim simdilik memnunum.
  • 4 bin tl maaş alıyorsunuz.hala yok öyle yok böyle.ben dörtbin maaş alsam mazot isterse on lira olsun no prablım.
  • 1248cc 84hp 124nm torklu hyundai i20mim var cam tabanlı lpg de taktım. Mutlu mesut geziyorum kendisi ile..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an ki ülke durumuna göre alınabilecek en iyi araç i10 blue

Fabrika çıkış LPG ve 1.0 motor 67 beygir. Araç 67 beygire göre bayağı bir seri, 6.5 litre civarı LPG yakıyor. 16 kuruşa telabül ediyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayra39

Şu an ki ülke durumuna göre alınabilecek en iyi araç i10 blue

Fabrika çıkış LPG ve 1.0 motor 67 beygir. Araç 67 beygire göre bayağı bir seri, 6.5 litre civarı LPG yakıyor. 16 kuruşa telabül ediyor sanırım.

İ10 nedir, el arabasından hallice ...yaris çok daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

quote:

Orijinalden alıntı: kayra39

Şu an ki ülke durumuna göre alınabilecek en iyi araç i10 blue

İ10 nedir, el arabasından hallice ...yaris çok daha mantıklı.

ihtiyaçlar, beklentiler... El arabası güzel bir tabir olmamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat8361 kullanıcısına yanıt
    Gören de yaris makam arabası sanacak, ikisi de tabut kadar araçlar kimse kusura bakmasın

Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ekonomi yapayım diye yokuşlarda ailenizi araçtan indirmek zorunda kalmazsınız inşallah hayırlı olsun..

• Öncelikle Aracınız hayırlı olsun.
    Piyasadaki en ekonomik benzinli araç diyebilirim.
    Şehiriçi yaklaşık
    5.2lt/100km(Yazın klima kapalı),
    5.6lt/100km(Yazın, klima açık),
    5.8lt/100km(Kış)
    Şehirdışı yaklaşık
    80km/s sabit otoyol sürüşü
    4.0~4.3lt/100km

tüketime sahiptir, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
    2. Viteste anlık olarak 90km/s ve 3. Viteste anlık olarak 130km/s hıza ulaşabilmektedir, gitmez diyenlere bakmayın siz. Not: Bu süratlara anlık olarak düz yolda deneme amaçlı ulaşılmıştır.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi player_x -- 30 Aralık 2016; 22:25:13 >
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Etanolu evde üretmek çok sıkıntılı baya bir zaman araştırdım ama internet üzerinden sonuç alamadım araç üstünde kullanılmak istenirse ecuya müdahale gerektirir ama araç gerçekten canlanır ki %50etanol %50pompa benzini yaparsanız yaklaşık 120 oktan bir yakıt olur.
  • O paraya 1.4 turbo ltz donanım hb Cruze alinirdi kmside düşük yeni model binerdin ne güzel hemde rahat ederdin
  • ne zaman ogreneceksiniz biseyleri duzgun elestirmeyi. i10 nedir el arabasi diyor. yazik
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Hocam bizdede aynı araçtan var fakat öyle bahsettiğiniz gibi güvenli konforlu bir araç değil ilk fırsatta değiştireceğiz. Tek iyi yanı yakıt ve yedek parça maliyetleri. Onun dışında koşarak uzaklaşmanızı tavsiye ederim

• Hayır herkes istediği şeyi eleştirebilir, ancak herhangi bir yeni kasa i10 kullandığınızı hatta bindiğinizi bile sanmıyorum. Bilmeden atıp tutmanız çok yalnış bir tutum. Şimdi gelip bana dikleneceksiniz biliyorum, ama şu Türk zihniyetinden kurtulamıyoruz: Benim malım en iyisidir.

İyi forumlar.
  • İ 10 da segmentinin en iyilerinden yaris ise b hb sınıfında biraz zayıf kalıyor ancak benimde aklım hep tüketimde bu sebeple seçim iyi marka imajı iyi motor iyi hayırlı sürüşler.
  • ister benzinin litresi 10 lira olsun ben şayinime benzinde binmeye devam edicem
  • Hayırlı olsun yaris.guzel.araba. b segment tercih etsem benim tercihim ibiza ya da attrage , space star felan olurdu. .

Ya da celyyse felan da uygun hem de dizel. Bu yaz 3# bin 1.3 joy sembol alan arkadas vardk. Heralde forum tarihinde en iyi f/p aracini o aldi taniyan varsa konuya cagirsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.