Şimdi Ara

NEDEN NEXT İN SERİ VE MODELLERİ ARASINDA KARŞILAŞTIRMALI BİR TABLO YOK???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar rica etsem konuyu paylaşırmısınız;
    şimdi ok next markasina odaklandim ama siz konuyu kafanizda her marka için örnekleyebilirsiniz...
    next in gördüğüm üzere 5 farkli serisi bulunmakta ve bu serilerin altinda da bissürü model bulunmakta...
    şimdi next in sayfasina girdiğinizde bu seri ve modellere teker teker tikladiğinizda hepsi ile ilgili bissürü oyuncağı, özellliği olduğu görülmekte ama nedense kendi sitesi dahil nette tüm bu modellerin arasindaki farklarin bariz açıklamalarini yada bir tablosunu görememekteyim...
    ok bazı farkları eşşek değilsiniz ya görebiliyorsunuz..iste harddisc i varmış yokmus, gömülüymüş degilmiş gibi...
    ama farklar daha derinlere inmeye kalkınca tık yok...
    yani düşünsenize forumlara bakiyorsunuz herkez bir 2000 cis plus tan bahsediyor buraya kadar ok de, e kardeşim bu next in geriye kalan 40 çeşit ürünü afedersiniz ne mokuma satişa sunuluyor :)...
    yani neden next in bu modeller arasindaki farkları güzel tükçemizle anlatılamiyor yada bir tablo ile açık seçik gösterilmiyor, neden bu serideki modeller bunu yapar ama şu seridekiler yapmaz şeklinde bir karşılaştırma tablosu bulunmamakta? yoksa ben mi göremedim...
    düşünün bir vatandaşsınız, eh biraz paranizda var, uydu alacaksiniz, e haliyle sadece onu bunu degil istanbul görüş sınırları içinde mümkün olan tüm uydulara ve tüm kanallara motorunuzla ulaşmak istiyorsunuz, (e bu kadar para verdiniz mümkünse kirilip dökülebilecek herşeyi izlemek te istersiniz heralde:)
    yani mümkünse sınır tanımak istemiyor tek bir modelle herşeye sahip olmak istiyorsunuz ve bir araştirma yapiyorsunuz. forumlara bakiyorsunuz, sitesine bakiyorsunuz bilgi yok kardeşim...yani bilgi varda demek istedigim seri ve model farklarini gösteren bir tablo yok...var olan tek şey varki o da 2000 cis plus..
    marka çöplüğüne dönmüş bir piyasa, bissürü seri ve ne idüğü belirsiz modeller arasında benim gibi salak salak aletlere bakip altindaki açıklamaları okuyorsunuz beyniniz sulaniyor...
    insan bu seriler ve modeller arasindaki farklari belirmezmi yaw?
    en azindan bir tablo yapmazmi? bir açıklama yapmazmı?
    0 bir araba alirken ilgili serinin modelleri arasındaki farklar bir tablo ile alıcıya gösterilir öyle değilmi... bunun şusu var bunun şusu yok diye...
    nasil bir pazarlama, satış mantığı ve ticaret anlayışı bu? valla anlamadim gitti...
    dedigim gibi biz 2000 cis plus alacak ve tüm sorunlarimiz çözülecekse (izleme ve kirma dökme acisindan) diğer modeller orada süslü süslü durup ne işe yararlar diye geçiyor insanin içinden kardeşim:)...tuhaf yani...

NEXT İN KARŞILAŞTIRMALI BİR SERİ VE MODEL TABLOSU YOKMU, TABLOOOOOOOOSUUUUUUUUUU :)

sağolun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackout -- 6 Nisan 2006; 21:12:15 >

• bildiğim kadarı ile hepsinin özellikleri üç aşağı beş yukarı aynı. tabi modeline göre extra eklenmiş özelliklerde var (gömülü modül) gibi. yalnız ci modellerini tercih etmek daha mantıklı ( kırıp dökmek bakımından )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.