Şimdi Ara

Neden ZF8 vs. şanzımanlar DSG kadar sorun çıkartmıyor,tartışılmıyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
18.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala anlamadınız mı adamlar bozuk şanzımanı araca monte edip milletten serviste para yolmaya çalışıyorlar ve bunu da yapıyorlar bu kadar basit.
  • Bi tanıdıgımızda f10 530 var araç 97 binde şanzumanda boşluk varmış 30 binlira istemişler.onun dışında şanzıman arızalı bmw denk gelmedi bana.
    Bakalım bizim dsg kac km gidecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özkonak50

Bi tanıdıgımızda f10 530 var araç 97 binde şanzumanda boşluk varmış 30 binlira istemişler.onun dışında şanzıman arızalı bmw denk gelmedi bana.
    Bakalım bizim dsg kac km gidecek

Hocam heyecanlı oluyor değil mi acaba kaç km gidecek dsg diye sürmek

• rakamsız, istatistiksel verisiz, kulaktan duyma, ön yargılı yorumların doldurduğu bu tip başlıklar tamamen verimsiz. tek bir fayda katmadı yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

Sadece merak ediyorum.Otomobil bölümünü pek takip etmem ama hep popüler konularda DSG yada VW tartışmaları oluyor.Neden acaba? Cidden DSG bu kadar çok sorun çıkartıyor mu? Şimdiye kadar hiç "ZF8 şanzıman arıza yaptı!" konusu görmedim,gözümden kaçtıysa da affola.

dsg li en ucuz araba 48 binden başlıyor

ama zf li en ucuz araç 96 bin

ucuz malın yahnisi hesabı
  • Aslında bu DSG'nin yanında bir de manuel vites kolu ve debriyaj pedalı vermeleri lazım (tak çıkar şeklinde).
    Olmaz ya DSG arızalanırsa tak manuel kolunu, debriyajını yola devam et.
    Hatta opsiyonel olarak sunulabilir. Şanzıman dönüşüm paketi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Polo dediğin arabanın fiyatı şanzıman kadar

sener abi ne anlar ki

• GTS1907 kullanıcısına yanıt
    Aslında anlıyor.

F1 konularında teknik bilgi konuşturuyor ama burada böyle bi kişilik geliştirmiş.

Hobi olarak trollüyor sanırım.

Gerçi ben de arada yapıyorum, yalan yok gayet zevkli
  • VW kuru kavrama dsgyi güncelledi(içindeki yağ değiştirildi, yanılmıyorsam küçük bir parçadada güncelleme oldu) yeni seriler acaba nasıl eskisi kadar sorun çıkarıyormu.
    Birde adamlar okadar yatırım yapmış belli bir satış rakamına ulaşmadan kuru kavrama dsgyi bırakmazlar önce maliyetini amorti etmeli.
    Gelecek çift kavrama viteslerde zfninde porsche için geliştirdiği çift kavrama vitesi mevcut 0-100de belki çok farketmez ama gerçek tüketim değerleri ve ara hızlanmalarda çift kavramalar daha hızlı tepki veriyor, yeni çıkan dsglerin durumuna biraz bakmak lazım arıza durumu nasıl diye.
  • Cunku sorunsuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

quote:

Birisi vakko diğeri lcw.

Normal yani.

Hocaaaa, hiç değişmemişsin.

Neden lae.

Nüktedanlık aynen devam.

Senin yorumlarını okumak ayrı bir keyif.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Birisi vakko diğeri lcw.

Normal yani.

Hocaaaa, hiç değişmemişsin.

Neden lae.

Nüktedanlık aynen devam.

Senin yorumlarını okumak ayrı bir keyif.

Eyvallah dostum. Sen de yaz arada boşlama buraları fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: black exodus

rakamsız, istatistiksel verisiz, kulaktan duyma, ön yargılı yorumların doldurduğu bu tip başlıklar tamamen verimsiz. tek bir fayda katmadı yine.

Bence çok doğru bir yorum ama eksilemişler yine,

• çok satıldığı için arıza istatistikleri yüksek, yoksa arıza konuları açılır mı ya, caponlara diss atar desege
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

quote:

rakamsız, istatistiksel verisiz, kulaktan duyma, ön yargılı yorumların doldurduğu bu tip başlıklar tamamen verimsiz. tek bir fayda katmadı yine.

Eksiciler birliği.

• quote:

Tıpkı mesajınız gibi,tek bir fayda katmıyor olabilir,insanların aklından geçen soruları sorması.

İnsanı insanlara yaklaşmaya korkutur oldunuz. Allah kolaylık versin çevrenizdekilere,ne diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardstone -- 12 Mayıs 2015; 18:18:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

quote:

Eksiciler birliği.

Af yok, kitlerler.

• Hemen atlamayin FAKİR FUKARA DSG Sİ 7 ileri KURU KAVRAMA 6-ileri DSG YAĞLI TAŞ GİBİ ŞANZİMAN.

• Zf tork konvertorlu gecmisi olan saglam bi sanziman dsg ve diger cift kavramalilar henuz o seviyede degiller ariza ihtimalleri daha fazla

Lakin edc powersift icinde ariza konulari var forumda orada sadece yetiskin insanlar bi kac sayfa konusuyor forumda vw dusmanlari fazla oldugu icin dsg daha fazla konusuluyor ve konusanlar belli basli kisiler ve cogu cocuk , cocuk olmasa bile çocuk akilli , sirf bu konudan bile yakalarsin o kisileri ..

• quote:

Orijinalden alıntı: xendanafuckon

Aynen

neye aynen ya? konunun açılış tarihine bi bak. 2 sene olmuş. aynen diyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.