Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Nedir benim bu superonline den çektiğim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk senemde çok çok memnun kaldığım süperonline, son zamanlarda beni yanıltmaya başladı.7-8 aydır ping alıyorum.7 ay önce Türkiye sunucularına ping im normal iken(20-30ms)Yurt dışı sunucularına 50-60 pingim oluyordu.4-5 kez arıza kaydı bıraktım lakin anlık veya günübirlik çözümler oluyordu.Şuan ise Türkiye sunucularına 50-60 yurt dışı sunucularına 80-90 arası ping alıyorum.Oyunlara girdiğim zaman bu değer 100 den aşağı düşmüyor.Arkadaşlar ne yapmalıyım?Sorunum sunuculardan kaynaklı mı yoksa net ile ilgili bir sorun mu?

Düzenleme yapıp resim yükledim arkadaşlar.Bu verilere bakarak müşteri hizmetleri ile nasıl konuşmam gerekir?Yardımcı olursanız sevinirim.

Kıbrısı seçtiğim tablo

Ankara ya çektiğim

Almanya ya çektiğim

Diğer test siteleri

Kendi siteleri;aradan 10dk geçti halen indirme hizini ölçecek.ve internet hızım düşük gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkayaglu -- 24 Eylül 2014; 22:56:36 >

• Haydaa.. Bide millet TTnet e oranla Superonline'ı öve öve bitiremiyor bu ne şimdi?
    Müşteri hizmetleri ile tatlı dille konuş, kiminle konuştuğunun ismini not al günün yaz derim..
    Sorununu çözmezlersehttps://tuketici.btk.gov.tr/ şikayet et.. Büyük ihtimal kısa sürede çözüm alırsın.
  • Resimleri düzgün koyamamışsınız.Up olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanyaya 75 çekiyorsun kötü diyorsun ben 210 çekiyorum
  • Bende superonline kullanıyorum bi yarım saat internet gitti benim şuan geldi net fiyat kampanyası kullanıyorum ilk 6 ay 50 mb download hızı var şuan hız testi yaptım 94 çıktı benimde.

http://www.speedtest.net/my-result/3804394540
  • Aboneliginizi degistirmeyi dusundunuz mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turknet uyelik -- 3 Ekim 2014; 10:52:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.